Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

bakalım hıc umudum yok ktılımdanda zaten bı dedık bakalm gelen olur dıye bız her trlu buluscaz zaten melıh cagdas abı ben falan gelmek ısteyenler olur dıye dedım ıkı uc gun gecsın bakalımda ne oluyo

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 14:54:28
sen bilgilendir bari de büyüdüğü zaman bizim gibi şok olmasın ;D

yok abi soğmasın cocuk şimdiden takımdan.. ;) ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 16:12:16
yok abi soğmasın cocuk şimdiden takımdan.. ;) ;D
o da doğru ya.çocuk bu yaşta onca üzüntünün ve yalan dolanın içine dalmasın bizim gibi.;D

gozgoz yýlmaz

Arkadaşlar özel sebeplerle canım biraz sıkkındı. Komedi filmi alıp seyredeyim dedim ama evden çıkmaya da üşendim. Sonra aklıma daha komik olabilecek şeyler geldi. O yüzden haber gazetesinin web sitesine girip Aydın Yüzbaşı'nın yazlıarını okudum. Dünyada bilumum ne kadar komedi ödülü varsa bu adama vermek lazım bence :)

Neyse, sonra biraz daha eğlenceli birşey bulayım istedim ve aklıma resmi sitenin forum bölümü geldi.  ;D Ancak malesef bir türlü açmadı bence. conect problems filan yazıyor. Acaba sadece bende mi sorun? Siz girebiliyor musunuz forum bölümüne?

AntZ

Bende de açmıyor ama Uşakspor'un amatöre düşmeden önce, her maçta 10 yemektense sahaya çıkmaması ne kadar hayırlıysa, onun açmaması da o kadar hayırlıdır.  ;)

Sadece Samsunspor

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 July 2009, 01:11:33
Bende de açmıyor ama Uşakspor'un amatöre düşmeden önce, her maçta 10 yemektense sahaya çıkmaması ne kadar hayırlıysa, onun açmaması da o kadar hayırlıdır.  ;)

İnşallah bir daha hiç açılmaz, çünkü Samsunspor vakarına, saygınlığna hiç yakışmayan bir platformdu orası ve inşallah resmi sitemizin ana sayfası güncelenir, güzelleşir...

özkan

3 gün geçti hala samsundakı arkadslardan ses yok bu kadar sessız kalmak nıye anlayamadım galıba samsun dısından olmamız en buyuk etken neyse cumaya kadar yazmak ısteyen olursa alıntı yapıp adını yazar muhtemelen ctesı yahut pazarda bı bulusma yaparız artık gelenlerle..

samet_55

merhaba.ben bu siteyeyeni üye oldum..samet_55 yani samet yıldırım 1ay falan oldu..şahsi olarakta siteden hiç kimseyi tanımıyorum..samsunda bl. evlerinde oturuyom..burada tanışma yada bereber denize, yada bi piknik gibi,tanışma gibi faliyet yok anlaşılan..ama olması gerkmezmi hazır yaz ayıda gelmiş..samsun içi samsun dışı hiç farketmez..

veis

ama her hafta sonu halı saha maçları yapıyorlar.her hafta sonu samsunsporun maçlarındalar.bence sitedeki topic leri iyi takip etmelisin.

emre

veis

konular diyeyim dogru diyorsun cem alınır :P

Sercan

Alıntı yapılan: samet_55 - 28 July 2009, 12:46:09
merhaba.ben bu siteyeyeni üye oldum..samet_55 yani samet yıldırım 1ay falan oldu..şahsi olarakta siteden hiç kimseyi tanımıyorum..samsunda bl. evlerinde oturuyom..burada tanışma yada bereber denize, yada bi piknik gibi,tanışma gibi faliyet yok anlaşılan..ama olması gerkmezmi hazır yaz ayıda gelmiş..samsun içi samsun dışı hiç farketmez..

Kardeşim her cumartesi Samsunspor Tesislerindeki halı sahada gece 12 de maç yapıyoruz.20'den fazla kişi oluyor eğer gelirsen orada tanışabiliriz...

veis

bence gitme çok iyi top oynadıkları söylenemez :P

Yalnızca BİZ

Bizi de almıyorlar takıma artık... ;D ;D ;D Taraftar olarak bulunuruz elbet.