Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 11:20:19
ama ben bastan diyorum bana verirsen satarım diye:D
bu arada havuzu yaptrırsam basında mangal partiside veririz ona göre.. ;) ;D(bu da aynı bizim transferler gibi oldu) ;D
;D güzel proje valla. ne varsa sat emre.dedeyi ikna etmek için bizde aracı olalım ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 11:28:04
;D güzel proje valla. ne varsa sat emre.dedeyi ikna etmek için bizde aracı olalım ;D

yaa kulaga hoş geliyor değil mi??!!  ;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 11:29:29
yaa kulaga hoş geliyor değil mi??!!  ;D ;D
he valla.yaw bende hemen yan çizdim.dedenin tarafındaydım az önce ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Emre ben öğle yemeyi molası veriyorum.bakalım bizim aşçı yine patlıcanmı oturtmuş ;D valla patlıcan yiye yiye kapkara olduk.gerçi bunu bulamayanlar var yine de şükür RABBİMİZE.

safser

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 July 2009, 12:05:52
şimdi burada bi patlıcan musakka olsa da yeseydik İzmir'de , öğrenci evinde kim yapsın patlıcanı , en sevdiğimde yemek ..
Bizdede patlıcan var gelin ;D

emre

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 July 2009, 12:05:52
şimdi burada bi patlıcan musakka olsa da yeseydik İzmir'de , öğrenci evinde kim yapsın patlıcanı , en sevdiğimde yemek ..

sorma kardeşim yaa patlıcanın her türlüsü... ;D ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: safser - 24 July 2009, 12:08:45
Bizdede patlıcan var gelin ;D
bizde patlıcan yokmuş.hayret günü birlik çıkar da.tavuk haşlama vardı ama aşçı tüpten tasarruf etmeyi düşünmüş herhalde tavuk tam haşlanamamış.tavuk nerdeyse kalkıp yumurtalamaya gidecekti ;D afiyet olsun herkese.RABBİM olmayanlara da versin.olanada helalinden nasip etsin

emre

kardeşimin duası: allahım samsunspor bu sene süper olsun süper lige cıksın sampiyonlar ligini alsın soora da cristiano ronaldo yu alsınn.
garibim daha bilmiyo tahta nedir,bu takımda ne kadar vasıfsız yönetici vardır...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 13:36:17
kardeşimin duası: allahım samsunspor bu sene süper olsun süper lige cıksın sampiyonlar ligini alsın soora da cristiano ronaldo yu alsınn.
garibim daha bilmiyo tahta nedir,bu takımda ne kadar vasıfsız yönetici vardır...
yeğenim çok büyük şeyler istemiş yaw.;D emre küçüklerin duası kabul oluşmuş.söylede beceriksiz bürokrat ve yönetici de istemesin başımıza ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 24 July 2009, 14:10:19
yeğenim çok büyük şeyler istemiş yaw.;D emre küçüklerin duası kabul oluşmuş.söylede beceriksiz bürokrat ve yönetici de istemesin başımıza ;D

yok abi haberi yok zatenn beceeriksiz burkratlardan...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 24 July 2009, 14:12:40
yok abi haberi yok zatenn beceeriksiz burkratlardan...
sen bilgilendir bari de büyüdüğü zaman bizim gibi şok olmasın ;D

özkan

24 July 2009, 15:09:19 #2201 Son düzenlenme: 24 July 2009, 15:17:53 özkan17
Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 10:58:31
günaydın samsunsporlular başda ben melıh cagdas(ultras) 55mehmetcan55 olmak uzere az veya çok hiç farketmez toplanmayı dusunuyoruz uygun bir günde melıhınde turkıyeye geldıgı gun yazmak ıstedım bunu gelebılsın dıye,aslında konu acacakdım acmak ıstemedım bılıorum rağbet olmayaacak samsundakıler pek ılgı gostermeyecek ancak benım gıbı bzım gıbı uzakdakıler 15-20 tane samsunsporluyu bır arada gormeyı ozleyenler gelecegınden konu acmaya gerek duymadım sadece bulusma oldugunda resımler vs ıcın konu acacagım kımlerın geldıgı ıcınde aynı zamanda su anda baslıyorum yazmaya gelenler ıcın burdan bır tarıh ve yer belırleyelım gelmek ısteyenlerle guzel vakıt gecırmek dılegıyle samsunspor.biz buluşuyor..!!!

1.özkan17
2.özkan17
3.özkan17
4.55mehmetcan55(kardeşim)
5.cagdas ultras
6.Bir Sevdadır Samsunspor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:09:19

ismimizi yazdık kabul görmedi herhal.kimleri bekliyorsunuz buluşmanıza.başka siteden adamlar mı yaw ;D

özkan

kusura bakma ya sen altına deam etmedıgın ıcın lısteye 6 diye bende yazmayı unutmusum.arkadaslar genel sohbette bu konuda durursak sevınırım ya bı bulusma yapalım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:18:42
kusura bakma ya sen altına deam etmedıgın ıcın lısteye 6 diye bende yazmayı unutmusum.arkadaslar genel sohbette bu konuda durursak sevınırım ya bı bulusma yapalım
latife yaptım kardeşim.Dediğim gibi çağdaş benim yeğen.inşallah yıllık izinimi alabilirim de bende bu muhabbete katılırım.zaten çağdaş la da bir maç sözümüz var.