Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

yaman55

nasılsın abi keyifler nasıl

berusa55

İyiyiz valla çok şükür. Berbat hafta sonunu üzerimizden atıyoruz yavaş yavaş. Sen nasılsın?

yaman55

bende iyiyim öyle gezdim pasajın önünden geçtim açmaktan vazgeçtiler galiba fenerium pankart felan kalmamış :D

berusa55

İnşallah dediğin gibidir! Emeklerin boşa gitmez kardeşim umarım. Tekrar teşekkürler. Samsun'da Fenerrum! kabul edilemez >:(

Akyol

Cümleten hayırlı akşamlar görünüşe göre şok atlatılıyor yavaş yavaş çarşambaya kadar sakinleşiriz sonrada pazara motive oluruz  ;)

berusa55

Pazarı sabırsızlıkla bekliyorum bitsin bu eziyet yeter kafayı yedik

Sony

samsunun neresine açılıyor du fenerium?

yaman55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 04 May 2009, 20:32:45
Cümleten hayırlı akşamlar görünüşe göre şok atlatılıyor yavaş yavaş çarşambaya kadar sakinleşiriz sonrada pazara motive oluruz  ;)

daha iyi olacaz pazar daha güzel olacak finali iyi bitircez

berusa55

Alıntı yapılan: Prison Break - 04 May 2009, 20:35:43
samsunun neresine açılıyor du fenerium?

Açılmayı başarabilecek mi bakalım!

Akyol

biter abi biter alınacak 41 puan SAMSUNSPOR un adıdır yani bu takım sahaya pafla da çıksa alacağı puan buydu artı bir durum olmayacak sadece olay bu tabi stada gelen arkadaşlarıma ve abilerime tekrar tekrar hatırlatıyorum lütfen maçtan sonra sevinç olmasın aksine büyük bir tepki olmalı.

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 May 2009, 20:36:35
Açılmayı başarabilecek mi bakalım!

isteyen kim soruyorum işte bende merak ettim taratarın ağırlıkta olduğu yere açarlar da ondan sordum yeni geldim samsuna pek bilgim yok birde okuyunca sinirlendim de bir sorayım dedim...heralde açılmamasında seninde çok emeğin varmı emeklerin için tşkler ayrıca...

Sony

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 04 May 2009, 20:38:33
biter abi biter alınacak 41 puan SAMSUNSPOR un adıdır yani bu takım sahaya pafla da çıksa alacağı puan buydu artı bir durum olmayacak sadece olay bu tabi stada gelen arkadaşlarıma ve abilerime tekrar tekrar hatırlatıyorum lütfen maçtan sonra sevinç olmasın aksine büyük bir tepki olmalı.

evet katılıyorum...zafer havası değilde bizi bu hallere nasıl getirdiniz dedirtmeliyiz...

berusa55

Alıntı yapılan: Prison Break - 04 May 2009, 20:39:11

isteyen kim soruyorum işte bende merak ettim taratarın ağırlıkta olduğu yere açarlar da ondan sordum yeni geldim samsuna pek bilgim yok birde okuyunca sinirlendim de bir sorayım dedim...heralde açılmamasında seninde çok emeğin varmı emeklerin için tşkler ayrıca...

Güzel kardeşim daha icraat başlamadı. Çiftlikteki pasajın içine açmaya çalışıyorlar. Bir denesinler bakalım açmayı Ayrıca bizden önce yaman kardeşim icraata başladı sağolsun.

yaman55

Alıntı yapılan: Prison Break - 04 May 2009, 20:39:11

başoğlu pasajı levisin olduğu yer hamburgerci ciconun yanı