Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 May 2009, 01:30:59
Nasıl bir forummuş burası ya. Harbi farklıyız... Hepimiz ahbap gibi olduk sanki yıllardır tanışıyoruz; gerçi az da olmamış yeni aramıza katılan eskiler yaklaşık 5sene. Vay be... ??? Nur içinde yat Teoman'ım...
herşey senin için teoman abi bizi izleyip güldüğünü biliyoruz

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 May 2009, 01:30:59
Nur içinde yat Teoman'ım...

Amin abicim, öyle valla.
Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 May 2009, 01:31:18
bravo, tuzaga dusmedin, mavi diyeydin trabzonlu damgasını vuracaadım ;D

Bak ağır konuşuyosun ama  ;D

**KaR6**

aha düşürdüm bu sefer ;D ts li demedik ya trabzonlu dedik, kotu bişe mi trabzonlu olmakta agır konusuyorum ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 May 2009, 01:36:50
aha düşürdüm bu sefer ;D ts li demedik ya trabzonlu dedik, kotu bişe mi trabzonlu olmakta agır konusuyorum ;D

Yavaş yazdığın için ağır konuşuyosun demek istemiştim ben  :( Yalandan kim ölmüş  ;D

**KaR6**

abi sende muthiş bi kıvırma potansiyeli var, helal olsun ;D :P ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 May 2009, 01:38:57
abi sende muthiş bi kıvırma potansiyeli var, helal olsun ;D :P ;D

Yok benimki yanlış anlaşılma  ;D Hep böyle yanlış anlaşılıyorum zaten, iyi niyetten olsa gerek  ;D

Nuri Asan

Neden tutuyorsun Samsunu,super ligde degil diyenleri Turk ceza kanunlari ve 2 cocugum olmasa oldururdum.

berusa55

Beyler bana müsade... Samsunspor'umuz yüzünden dinlenemedik iki gündür. Şu Adana'nın iddaasının bitmesi moraliyle biraz zihnimizi dinlendirelim. Senin yüzüden bünye gitti Samsunspor'um ama feda olsun...

Hepinize iyi geceler dostlar. Görüşürüz yarın ;)

AntZ

yaman55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 04 May 2009, 01:40:48
Neden tutuyorsun Samsunu,super ligde degil diyenleri Turk ceza kanunlari ve 2 cocugum olmasa oldururdum.

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(  aynen

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 04 May 2009, 01:40:48

Allah bağışlasın, bizi Türk ceza kanunu olmasına rağmen göz göre göre öldürüyorlar sen insaflıymışsın yine  ;)

yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 04 May 2009, 01:41:29
Beyler bana müsade... Samsunspor'umuz yüzünden dinlenemedik iki gündür. Şu Adana'nın iddaasının bitmesi moraliyle biraz zihnimizi dinlendirelim. Senin yüzüden bünye gitti Samsunspor'um ama feda olsun...

Hepinize iyi geceler dostlar. Görüşürüz yarın ;)
abi iyi geceler

**KaR6**

burada suc işlenmeye basladı abicim, bi hukuk adamı olarak  ??? ??? duramam daha buralarda ;D
yatıyorum ben de, görusuruz yarın, iyi geceler herkese ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 May 2009, 01:43:52
burada suc işlenmeye basladı abicim, bi hukuk adamı olarak  ??? ??? duramam daha buralarda ;D
yatıyorum ben de, görusuruz yarın, iyi geceler herkese ;D

Dur 1 minute  ;D

Sanada iyi geceler kardeşim  ;)

yaman55

Alıntı yapılan: Ant55 - 04 May 2009, 01:45:02
Dur 1 minute  ;D

Sanada iyi geceler kardeşim  ;)

iyi geceler kar6