Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

ajanssporda konuşulan

arkadaslar artık seneyi düsünmek zorundayız ama ancak önümüzde sezon sonuna kadar lazım olan bir trilyon bulunmazsa takım dagılacak buda sonumuz olacak cünkü seneye transfer yapma sansımız suan yok ayrıca samsunspor hic bir oyuncusu satmicak bunun dısında yönetim yusuf ziya yılmaz iki tane olan otoparkı istedi yusuf ziya yılmazda bu teklife sıcak bakıyor bunun dısında yagızcan kardesim malatyadan üc futbolcu ve adem büyük ile görüsüldügünü söylemis seneye transfer yapma sansımız yokki

buna cevap olarak

kardeşim o paranın sanırım teminatı alındı tff ye verilecek borç hepsi verilmicekmiş ama tff bize transfer hakkı tanıyacakbuda 60 turgut tüfenkin başkanlığla olacak evet doğru malatyanın düşmesi halinde malatyadan 3 futbolcu ile anlaşılmış durumdadır adem büyük ise zor çünkü araya karşıyaka ve bir takım girmiş ama arkadaşlar bazı oyuncuları elimizde tutamıcaz gbi örneğin - turgut doğan şahin-..

guvener55

ya arkadaşlar vizelerimi bitirdim memleketime geldim ne kadar özlemişim.insan uzakta olunca daha fazla özlüyor ve kıymetini anlıyor valla.bu şehre ve şehrin değerlerine sahip çıkalım.

emre

benim daha 3 tane vizem var hemde en önemli dersler.hiiç te çalışasım yok inş yarın samsun galibiyet alır da statta biraz moral depolarızz.

AntZ

Arkadaşlar son kongrede yönetim lig sonuna kadar geldi ve belediyelerin yaklaşımlarına göre de sezon sonunda yeni ve güçlü bir yönetim oluşturulması düşünülüyor. Henüz lig sonunda ne olacağı belli değil, nerden çıkıyor bu transfer yapamayacağız haberleri falan? Şu anki durum onu göstersede ortada kesinleşmiş birşey yok. Bu ajansspor da yazan arkadaşlar devre arasında bile bir sürü transfer yaptılar takıma!

guvener55

Alıntı yapılan: emre55 - 18 April 2009, 22:31:30
benim daha 3 tane vizem var hemde en önemli dersler.hiiç te çalışasım yok inş yarın samsun galibiyet alır da statta biraz moral depolarızz.

şu vizeler ve finaller kadar gıcık bişe yok doğrusu yaa.istanbulda mı okuyorsun

emre

Alıntı yapılan: guvener55 - 18 April 2009, 23:17:42
şu vizeler ve finaller kadar gıcık bişe yok doğrusu yaa.istanbulda mı okuyorsun

evet.

guvener55

emre

**KaR6**

http://www.youtube.com/watch?v=mX0y1kumtss

şunu bi izleyin yaa, fizik kuralı filan yok arkadas, biri açıklasın bana bu top nasıl öyle gider..

AntZ

21 April 2009, 23:53:01 #819 Son düzenlenme: 22 April 2009, 00:03:23 Ant55
Fizikte nasıl geçtiğini bilmiyorum ama biz futbolda buna kısaca şöyle diyoruz;

ohaaaaa  ;D

Ollivanders

Alıntı yapılan: guvener55 - 18 April 2009, 23:17:42
şu vizeler ve finaller kadar gıcık bişe yok doğrusu yaa.

:) Adami delirtiyorlar. Final donemlerimde omrumden omur gidiyor rsmen ....

cgr

yaaaww bu juninho aynı bana benzior beeee  ??? :P  şaka 1 yana tek yapabildiğim frikik kullanabilmek  ;)

Kais

beyler kupa finali Samsun'a alınmış.doğrumu.az önce birinden duydum da.

Sadece Samsunspor

AntZ

Alıntı yapılan: Kais - 22 April 2009, 20:10:33
beyler kupa finali Samsun'a alınmış.doğrumu.az önce birinden duydum da.

Valimizin girişimi vardı, henüz açıklanmadı, finalin adı netleştikten sonra açıklanacak. Ama büyük ihtimalle İzmir olacak.