Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 27 February 2009, 23:46:17
samsun büyükşehir belediye baskan adayları  trt2 de canlı yayında

programda Chp Belediye Başkanı adayı Mehmet Atalay'ın: Samsunspor'un şehrinden demesi onun yine gerçek bir samsunsporlu olduğunu gösterdi.

Sony

Sony

herkese çok çok selamlar kırşehirden....

BekiRcaN_5s

Sercan

Abi şu anda trabzonlu bir arkadaşla tartışıorumda aranızda trabzona deplasamana gidip elinde resim falan olan var mı?Onlar Samsun'da yok bizi ezerlermiş falan **** konuşuyo işte...

berusa55

Hadi len desene ona sevgili Sercan  :)

Sercan

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 March 2009, 23:40:41
Hadi len desene ona sevgili Sercan  :)

Dövüyodum az daha sinir etti beni ulan onlar başkaymış falan filan bi ton saçmaladı elimde bir kanıtta yok gösteremiorum...Ama bir çıkarsak süper lige kendim gidip çekecem görüntüleri....

gozgoz yýlmaz

sercan
arkadaşının haklılık payı var yaşı itibarıyla hatırlamaz çünkü
2001 yılında 1965 genç samsunsporluluar kaptılınca bizim tribünler büyük darbe aldı, sadece trabzona değil diğer deplasmanşlara da organizayonlar bitti ya da azaldı. yani 2000'den sonra benim bildiğim 1 org. oldu trabzona. ama dediğim gibi onlara özel değil, genel bir düşüş oldu.

fakat arkdaşına şunu sor, trabzona deplasman yapan ilk tribün kimmiş? 1985'te 1-1 biten maçta avni akerin eski kale arkasında 1.000'e yakın samsunsporlu vardı. büyük olaylar olmuştu o gün. çünkü onlar hiç deplasmancı görmemişlerdi. ertesi sezon da 1.000'e yakın kişi gitti. 2000'e kadar pek çok kez deplasman yaptık trabzona. o zamanalar dijital işi falan yoktu, kimsenin aklına da gelmezdi zaten foto çekemk.

onlar samsun'da doldurdular doğru. peki nasıl? trabzondan 50 kişi kalanı, içinmizdeki trabzonlular.

Kadir ÇELEBİ

Olaylı Trabzon maçlarından birisinde Samsunda trabzonspor futbolcularından birinin arabasını ters çevirmişler doğrulayabilen varmı bu duyumu ?

Sony

doğrulamaya gerek yok kesin yapmışlardır...hem şöyle bir baktığımızda hangi karadeniz ekibini arkadan vurmadı ki trabzon !!!!!!!!!!

Lazoli

Alıntı yapılan: Prison Break - 04 March 2009, 20:46:09
doğrulamaya gerek yok kesin yapmışlardır...hem şöyle bir baktığımızda hangi karadeniz ekibini arkadan vurmadı ki trabzon !!!!!!!!!!

birak karadeniz ekibiplerini, kendi yetistirdigi takimlari bile hice sayiyolar
2. ligde arsinspor, ofspor, a.sebatspor gibi takimlari varken TRABZON KARADENIZSPOR diye bi g.oftas yani hacettepe kopyasi yaptilar simdi onlari destekliyolar hem maddi hem manevi
bu trabzonspordan adam olmaz
kendi ilcelerin takimina bile kiymet vermiyolar.

Sony

Alıntı yapılan: Lazoli - 06 March 2009, 00:26:37
birak karadeniz ekibiplerini, kendi yetistirdigi takimlari bile hice sayiyolar
2. ligde arsinspor, ofspor, a.sebatspor gibi takimlari varken TRABZON KARADENIZSPOR diye bi g.oftas yani hacettepe kopyasi yaptilar simdi onlari destekliyolar hem maddi hem manevi
bu trabzonspordan adam olmaz
kendi ilcelerin takimina bile kiymet vermiyolar.

emin ol kesin sömürmek için destekliyordur....

Sony

YaşarDoğu