Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sony

evet zaten sevinsekte tek nedeniz budur...

55.hakan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 26 February 2009, 23:38:38
sadece ülke puanı için ilgilendirir abi zamanında biz 4. olup intertoto oynarken şimdi 5.ler 6.lar uefaya gidecek.

bu sene 5.6. olamayacağımıza göre bizi ilgilendirmez celebi ye katılıyorum

celebi

valla kardeşlerim gerçekten içinden mevzu sizin dediğiniz gibi ise bile hiç ilgilendirmiyor beni. süper lige çıkalım o zaman bakarız

Sadece Samsunspor

gs maçı bizi ilgilendirmez ama galibiyet golünü 55 numaralı samsunlu sabrinin atması insanı burukda olsa gururlandırıyor, 55 görmek herkes gibi benide mutlu ediyor

Sony

neyse yaaa sallayın gs yi biz bize muhabbet ediyoruz şurda.... ;)

Akyol

evet beyler ülke puanı diyelim geçelim ;)

celebi

Akyol

evet abi zaten bu yıl ve önümüzde ki yıl için değil daha sonraki yıllar için geliyor bu puanlar yani biz önümüzdeki yıl süper lig de iskeleti oluşturuyoruz sonraki yıl uefa ;)

Akyol

sorma yaa çarşamba'lı adam :) ama helal olsun yıllardır 55 giyiyor tebrik etmek gerek gökhan gönül de samsun lu ama o nedense giymiyor  :-\

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 00:28:39
sorma yaa çarşamba'lı adam :) ama helal olsun yıllardır 55 giyiyor tebrik etmek gerek gökhan gönül de samsun lu ama o nedense giymiyor  :-\

o bafralı olduğundan diyeceğim ama yine olay çıkacak boşverin, (sadece samsunsporu tutan bafralılar lütfen ama lütfen üstüne alınmasın)

Akyol

55 görmek tabi bizleri gururlandırıyor bu her alanda böyledir başka şehirlerde 55 görmek yada tshirtlerde 55 görmek benim hep gözüme çarpar dışarda 55 bilmiyorum sizede oluyor mu o kadar araba geçer 55 i çat diye görürüm :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 00:31:53
55 görmek tabi bizleri gururlandırıyor bu her alanda böyledir başka şehirlerde 55 görmek yada tshirtlerde 55 görmek benim hep gözüme çarpar dışarda 55 bilmiyorum sizede oluyor mu o kadar araba geçer 55 i çat diye görürüm :)

aynen öyle kardeşim 55'in duruşu bile yeter ya az şu sayının güzelliğine bak, bide biz samsunlular uzatarak söylüyoruz ya ellllliiibeş, allahına köle ;D

Akyol

harbi ya mesela 11 22 ya da 66 bilmem pek havalı gelmiyor bana ama 55 beş rakamı bi kere güzel bizde 2 side mevcut güzel olmuş iyi denk gelmiş valla :)

Tufan

ben çok seviyorum ellibeşimizi ya hele bide bize has ellibeş deyişimiz yok mu o zaman tadından yenmiyor.

gurbette yaşayanlar sizede oluyor mu yoksa bendemi sorun var samsuna gelince 55 plakalar garip geliyor aa 55 lan samsunlu diyorum kendi kendime 1-2 gün kendime gelemiyorum  :D

Sony

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 00:31:53

buda bişey mi yaa ben kırşehirde japon pazarının önünde 55 plaka transporter gördüm abi hayırdır dedim birde plaka da özön yazıyor...demesin mi SAMSUNdan aldık diye...Sonradan öğrendim ki abisi SAMSUNda duruyormuş ve burdaki japon pazarı kırşehir dekinin şubesiymiş hani subaşında ki nerden esti abi dedim hiççç öle denk geldi dedi...benimde işime geldi yaa siyah transporter plaka 55 burdan birde atkı götürüm ona tamamdır   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D