Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 27 February 2009, 00:42:19
ben çok seviyorum ellibeşimizi ya hele bide bize has ellibeş deyişimiz yok mu o zaman tadından yenmiyor.

gurbette yaşayanlar sizede oluyor mu yoksa bendemi sorun var samsuna gelince 55 plakalar garip geliyor aa 55 lan samsunlu diyorum kendi kendime 1-2 gün kendime gelemiyorum  :D
o da iyiymiş tufan :)

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 February 2009, 00:55:42
Bugun gördüm izmirde , Samsunlu Mezar Ustası Osman diyee , numarası da 420 97 55 di  ;D

mezar ustası mı ??? ::)

Akyol

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 February 2009, 00:58:52
evet çelebi abi , tandık mı yoksa ?

benim akrabalardan var o işi yapan ;D

YaşarDoğu

celebi

Sony

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 February 2009, 00:55:42
Bugun gördüm izmirde , Samsunlu Mezar Ustası Osman diyee , numarası da 420 97 55 di  ;D

süper yaaa inanırmısın gölzerim bi tuhaf oluyor samsuna gelince 55 dolu :D:D:D:D alışık değilsin yaaa

celebi

saat 00:05 ve onlıne olan 37 kişi süper ya.

Akyol

birde benim bir huyum var hava durumlarında SAMSUN u göstermeyip karadeniz in köylerinden hava durumlarını gösteren kanalları izlemiyorum mesela show da meydanda ki Atatürk heykelini gösteriyor Samsun'un simgesi olarak o çok hoş oluyor gerçi bizim simgemiz yzy ye göre sülün ve amisos savaşçıları ama neyse kızdırmayayım sizi gece gece ;)

Sony

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 01:07:10
birde benim bir huyum var hava durumlarında SAMSUN u göstermeyip karadeniz in köylerinden hava durumlarını gösteren kanalları izlemiyorum mesela show da meydanda ki Atatürk heykelini gösteriyor Samsun'un simgesi olarak o çok hoş oluyor gerçi bizim simgemiz yzy ye göre sülün ve amisos savaşçıları ama neyse kızdırmayayım sizi gece gece ;)

iyi olur kızdırma ama ben en çok haritalarda sinirim bozuluyor trabzon yazıyor ama samsun yazmıyor ondan osmanlı tarihi haritalarıyla fazla aram yok  :D ;D

berusa55

İyi geceler arkadaşlar. Bizi buraya bağlayan Samsunspor aşkımız ebediyen daim olur inşallah.

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 01:07:10
birde benim bir huyum var hava durumlarında SAMSUN u göstermeyip karadeniz in köylerinden hava durumlarını gösteren kanalları izlemiyorum mesela show da meydanda ki Atatürk heykelini gösteriyor Samsun'un simgesi olarak o çok hoş oluyor

Haklısın; Show Tv hava durumunu ben de bu konuda sevdim ;)

Akyol

hava durumunda karadeniz bölgesini bildirirken SAMSUN'u geçip diğer şehirleri göstermek ege bölgesini anlatırken izmir i marmarayı anlatırken istanbul u geçmek gibi bişey ama işte hep o takımları yüzünden laf lafı açıyor ama neyse girmeyelim o konulara..

Akyol

Alıntı yapılan: fatih-akkus - 27 February 2009, 01:09:26

iyi olur kızdırma ama ben en çok haritalarda sinirim bozuluyor trabzon yazıyor ama samsun yazmıyor ondan osmanlı tarihi haritalarıyla fazla aram yok  :D ;D
arkadaşım normal ama biliyosun bir zamanlar rumlar yaşamış orda osmanlı da öyle belirtiliyodu ayrı bi yerdi orası ;)

Sony

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 27 February 2009, 01:12:00
arkadaşım normal ama biliyosun bir zamanlar rumlar yaşamış orda osmanlı da öyle belirtiliyodu ayrı bi yerdi orası ;)

orti doğru diyon ama rum mun membağı trabzon yahu  ;D ;D ;D ;D ;D

Akyol

Alıntı yapılan: fatih-akkus - 27 February 2009, 01:13:56
orti doğru diyon ama rum mun membağı trabzon yahu  ;D ;D ;D ;D ;D
tarih dersinden iyi değilim ama trabzon rum imparatorluğu varmış yani adamlara boşuna demiyoruz Trabzon :D aslında forum açılmış ya onun adının forum Trabzon yapsalarmış epey uyarmış ;)