Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

lan  ksk_x bir kerede yüzümüzü güldür lan gittin bizide yendin zaten havaya girmişken neyse hayırlı olsun dördüncülük

Burak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 December 2010, 21:30:24
ksk kalecisine bak bacak arasından yedi mal

izlemedim ama kesin Necati'dir sezon başında yazmıştım iki kalecide birbirinden kova  :D :D

kuzey55

Alıntı yapılan: Burak - 13 December 2010, 21:40:56
izlemedim ama kesin Necati'dir sezon başında yazmıştım iki kalecide birbirinden kova  :D :D

soner kalede mal geleni geceni alıyo

Burak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 13 December 2010, 21:45:34
soner kalede mal geleni geceni alıyo

mallar 2 'ydi 3 olmuş demek ki  :D :D  bu arada maç hangi kanalda  :o

kuzey55

Burak

TRT anadolu yok bende maalesef bende netten bakim bari

erkutdem55

Burak

buna benzer bir gol daha vardı ama aramak lazım . Aslında topu iki ayağıyla tutuyor . Çocukluk tabiriyle topa faul  :D :D   

erkutdem55

Çift dokunmuş olmuyor mu diye düşündüm.Gol yaratıcı ve çok güzel.

Burak

erkutdem55

Çok mükemmel goller var,organizasyonlar müthiş.

isyan

TRT 3'de Bank Asya programi basladi.

King1965

çok önemlı bır haberaldım abım yönetimden çok önemli insandan duydugu bır haberı paylasmak ıstıorum.. kalparı öyle böyle yollucaklarmıs.. ben ona dedım kı kalpar ıstıfa etmıs o da bana saten yollucaklardı demıs lıgın bıtmesını beklıyordı dedı. ikinci haber de turgut dogan sahın kulupten parasını alamıor ve sıkılmıs kulupten yönetim turgutu geri alacakmıs sanırsam.. Öyle dediler.. Kaynak sağlam arkadaslar 2 tane transfer yapılacakmıs takıma sezon ıcınde . kimlerin oldugunu ona da söylememis haberı veren kisi.. Bu kisi samsunspora en buyuk yardımı yapan sirketin sahibi..

isyan

Turgut'mu ? Bizde bitirici forvet bekliyorduk ztn, :P :P  :D :D

cembaba

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 13 December 2010, 22:40:10
çok önemlı bır haberaldım abım yönetimden çok önemli insandan duydugu bır haberı paylasmak ıstıorum.. kalparı öyle böyle yollucaklarmıs.. ben ona dedım kı kalpar ıstıfa etmıs o da bana saten yollucaklardı demıs lıgın bıtmesını beklıyordı dedı. ikinci haber de turgut dogan sahın kulupten parasını alamıor ve sıkılmıs kulupten yönetim turgutu geri alacakmıs sanırsam.. Öyle dediler.. Kaynak sağlam arkadaslar 2 tane transfer yapılacakmıs takıma sezon ıcınde . kimlerin oldugunu ona da söylememis haberı veren kisi.. Bu kisi samsunspora en buyuk yardımı yapan sirketin sahibi..

Kardeşim doğru mu şimdi bunlar kaynak tam olarak ne çünkü bizde heyecanlanıyoruz. İki gündür aha gittti, aha gidecek diyoruz...