Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Turgut haberi  doğru ama olmazsa elbetteki yalanlanacaktır.Ankaragücü büyük sıkıntı içinde ve Turgutta geri dönmek istiyor.İşin bilmediğimiz bir tarafı da var.Biz Turgutu nasıl sattık para+3 futbolcu değil mi? Eeee Anıl ile Ali tamam üçüncüsü nerde ? Demek ki Ankaragücü kendi futbolcularına yaptığı gibi bizede sözünü tutmamış.Turgutun transfer ücretinin tamamının da bize ödenmediğini düşünüyorum.Bakalım gelişmeler ne yönde olacak..

celebi

hedef süper lig programında bizim maç göstemdi değil mi

cembaba

Alıntı yapılan: celebi - 13 December 2010, 23:26:42
hedef süper lig programında bizim maç göstemdi değil mi

Abi avatarın süper....

celebi

mehmet yılmaz

Yahu nasıl gol sesi çıkıyor öyle bizim stattan?
Harika...  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

maviay55

celebi

kuzey55

13 December 2010, 23:43:43 #8948 Son düzenlenme: 13 December 2010, 23:51:39 samsuni
o nasıl ağlamaktır yahu.bu taraftara kurban ol sen.

KareAs55

Biz kalparı bu hafta kral yapmışız benim niye haberim yok   :-\

kuzey55

bu cihat hoca konuşurken benim içime öküz oturuyoo

maviay55

kaçırdım yaa tüh kalparın röportajını :o

Fecr_55

TRT Haber de bir spor programinin reklamini gördüm, tribün sovlarini konu edecek anladigim kadariyla..Sonun denk geldim maalesef, ne zaman, saat kacta bilen var mi acaba? Bizim sovlari da almislar mi bilmek istiyorum..

edmontdante

Adana-Akhisar Maçı-Adanalı penaltının orada kafaya çıkıyor rakip defansla top havaya dikiliyor epeyce.Kaleye yöneliyor.Direğe çarpıp kalecinin sırtına çarpıyor gol oluyor.
SAMSUNSPOR-Akhisar maçı.Soldan gelen ortaya Adem yükseliyor mermi gibi vuruyor kafayı direkten dönüp kalecinin sırtına çarpıyor gol olmuyor.
Gel de isyan etme arkadaş.

ahmetsefa55

akhısar macında cenkın kafası,denızlı macında kemalın kafası,ordu macında 1-0 ken cenkın karsı karsıya kacırması,bolu macında cenkın kacırdıgı penaltı,savaşın her mac yaptıgı bencıllıkler :( :( :( isyanım var ulan !!!