Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

gkhn

Alıntı yapılan: samsuni - 13 December 2010, 00:14:42
Serkan Aykut'un Mardinspor'a deplasmanda attığı röveşata golünün videosunu bulma şansımız var mı acaba? ???

2007-08 sezonu.

BANK ASYA 1.LİG 2007-2008 10.hafta mardinspor-SAMSUNSPOR
Maç özeti abi...Harbi fena golmuş.

Kaya

evet bu gs tv videosu kötü bir çekim buydu

Uğur Yıldız

o video youtubede bi ara vardı iyi hatırlıom ama su an varmı bılmıom arastırmak lazım

mehmet yılmaz

13 December 2010, 00:35:38 #8853 Son düzenlenme: 25 December 2010, 20:47:47 samsuni
Benim bildiğim Gecekondunun lideri Ali İmdat ile Şirinlerin lideri Banazlı asker arkadaşı. İki grup arasında zaten oradan gelen bir dostluk var. Ankara'da oynadığımız olaylı BJK maçında da Güçlüler bize hem içeride hem de dışarıda destek vermişlerdi.

YaşarDoğu

Çoşkun Demirbakan , turp mu yuttun aslanım , soğuk nevale gibi davranmayı bırak.

mehmet yılmaz

Samsun bizi üzdü dedi, oysa Hapay pek üzgün görünmüyordu bugün statta :) :) :)

Bir de TD'de ordulugençlik diye birisi ss.bize teşekkür etmiş, aramızda maç seyretmiş. Benim niye haberim yok bundan?  :o

maviay55

AlıntıSamsun'da okullar tatil edildi
Samsun'da okullar kar yağışından dolayı tatil edildi
Samsun'un bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde bir ile 3 gün süreyle eğitim öğretime ara verildi.

Bölgede devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu mevcut durumu değerlendirdi.Kurul, Havza ve Vezirköprü'de birer gün, Kavak ve Asarcık'ta 2'şer gün, Ladik ilçesinde ise 3 gün süreyle ilköğretim ve orta öğretim okullarında eğitim öğretime ara verilmesini kararlaştırdı.Bu arada 299'a ulaşan kapalı köy yolunun açılması için yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 13 December 2010, 01:27:42
Samsun bizi üzdü dedi, oysa Hapay pek üzgün görünmüyordu bugün statta :) :) :)

Bir de TD'de ordulugençlik diye birisi ss.bize teşekkür etmiş, aramızda maç seyretmiş. Benim niye haberim yok bundan?  :o

Serkan'ın yanında olması lazım abi o Ordulunun

KotuCocuk55

Bu altay'ın teknik direktörü nasıl teknik direktör yapıyo takım yönetiyo hakkaten şaşırdım...
Samsun bizi üzdü deyince altay kaçıncı diye baktım,S.ktir la dedim...

DENİZLİ SÜPER LİGTE OLDUĞU gibi yine ağlamaya başladı!
Ne ağlak takımla bunlar!

Ollivanders

DEnizli aglak. Altayın hocası ukala. Hapay kardesim ustune alınma  lafım sana degil ama hocan için yenmek istiyorum sizi :)

**KaR6**

brigand

forza bozbaykuşlar ulenn. işte büyük taraftar. ne doğalgaz, ne elektriğe , bizim aşkımız belediyeye >l< >l< :D :D

Burak

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 13 December 2010, 01:46:01
Serkan'ın yanında olması lazım abi o Ordulunun

bizim beraber çay içtiğimiz çocuk sanırım Seko Reyiz yanından ayırmadı Tufan'ın dediği gibi :)

Serkan

celebi