Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Yazık olur taraftarımızı almazlar ise

kalptenþimþek

Bankasya günlüğü varmış milli maçtan sonra skiper söyledi az önce..

beşnumara

Şaşırdım spikerin öyle dediğine.Ben öyküye inanırım :)

beşnumara

kazım kazım ismi gibi iki kişilik sı.ıyo :) >:(

**KaR6**

Alıntı yapılan: crocodiles
ben kendi stadımda her Samsunspor maçında deplasman yaşadım...

td de alakasız bir konuda bir bursalının cümlesi, tüylerim diken diken oldu..

Serkan

fatih'de ts ile kanka olmuş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 November 2010, 00:43:58

Başka söze daha gerek bile yok zaten.

beşnumara

beni yıldırma politikaları bunlar.Spekülasyondur ;D

Mustafa ben de ilk okuduğumda aynı duyguları yaşadım.Bir an baktım acaba kartal taraftarı mı :) diye bursalıymış

ahmetsefa55

ya abı bugun bayram dolayısıyla toplandık dedemlerde. bir anlatıyolar yaptıkları deplasmanları babam dıyo bız samıyende daha kalabalıktık cincon seyırcısınden dıyo. samı yen de bır bayrak actık galatasaray seyırcısı aptal aptal ızlemıstı dıyo(tanju ve savaşın macı sattıgı hatta savasın o mactan sonra bı daha samsuna gelmedıgı mac >:( >:( >:( ) aslında bız buyuklugumuzu tekrardan hatırlıyoruz.şu super lıge cıksaydık hayırlsııyla o zaman cok daha guzel olacak ınsallah. bugun trabzonlu bı akrabam var dıyo kı nolmus bu samsuna ya herkes kendı sehrının takımını tutmaya baslamıs dıyo.inşallah daha da guzel olacak abi

kalptenþimþek

alperen

Milli maç özel programıymış sadece

mehmet yılmaz

Mustafa, o cümleleriyle ne demek istediğini tam anlayabilmiş değilim ama bu arkadaş aslen samsunlu olan, yıllar önce bursaya yerleşen ve babası samsunsporu, kendisi bursaspor2u tutan ( samsunspor'u da doğal olarak ikinci takım oalrak destekleyen birisi .) bizim bengülüleri de tanıyıp, bilen birisi.

**KaR6**

bursa taraftarının centilmenliğinden bahsediyodu, her gelene iyi davranıldıgına ilişkin.. benim hoşuma giden bir tribunu o kadar doldurabilecek kapasitede olmamız abi, gerisiyle ilgilenmedim zaten..

Kaya

Td de bir Bursalı yorumu başka söze gerek yok asalet konuşur...

Samsun keza,birçok takım dilediği gibi gelip gitti ama kimse bu rahatlığa ikiyüzlülükle karşılık vermedi,kimse sana verilen iyi niyete işte biz böyle yaparız demedi,ben kendi stadımda her Samsunspor maçında deplasman yaşadım...

Kaya

Bu ne hız kopyaladım yapıştırdım yazdım benden önce davrandınız benimde tüylerim diken diken oldu SAMSUNSPOR lu olmak asalet ile eş anlamlı...