Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Alıntı yapılan: Serkan - 15 November 2010, 19:46:59
kardeş bu denizli taraftarı ne o.. çocuymuş yaaa ;) şimdide haftanın en güzel deplasmanını yaptık 250 kişiyidik diyorlar:D

biride facede biz felaket baqıryoduk takımımızı destekliyoduk ama açık trübün çekemedi bizi ıslıkladı demiş bunlar ne kadar sallıo allah aşkına yha ne açık trübünü, bunlar maçı ilkadım statında izlediler herhalde :):):)

td bi yorum 3 oto taraftarımızın (50-60 kişi ama yanlış olmasın geri kalanı yolunu şaşırıp ilkadım stadına gitmişler  ) ayaklarına yüreklerine sağlık. dışarda 1 içerde 3 'e devam...

: ;D ;D

KareAs55

Ollivanders

Bu kadar kalitesiz bir taraftar toplulugu olabilir mi ? Reziller , Ezikler ...

KareAs55

Bize karşı diyarbakır bunlardan iyi oynadı haaa  :) Diyar çakar bunlara  ;D

Ollivanders

Caner seni sevmem ama Allah ayagına kuvvet versin :) Denizliye yazman dilegiyle :D

KareAs55

Abi şu rezillik bakın  ;D devre arasında ötüyolar :D güya stadı susturmuşlar  :) Rezil herifler birde adamların sayıya dikkat toplasan 25 kişi  ;D

http://www.facebook.com/AnadoluTakimlari.TaraftarGruplari#!/video/video.php?v=1634430014197&comments

Ekrem

Kendi Kendilerini Rezil ediyolar ya . ;D ;D ;D

emre

abi helal olsun size iyi makara yapmışsınız tribün dergide. :D yanlzı güler misin ağlar mısın anlayamadım,biri horozdünyası, öbürü gıtgıtgıdaak biri maçı ilkadımda seyretmiş öbürü askeriyeye kadar taraftar kovalamış  ;D  :'(  ;D  :'( ne diyeceğimi bilmeiyorum..inşallah şakadır bu t.ddeki denizlilier,bu kadar kolpa olacaklarını tahmin etmiyordum

bir ingiliz atasözü der ki;  :) Cahil kral taç giydirilmiş eşektir. bunların ki eşşeğe hakarettir.ayrıca makarada bi yere kadar bunlarla uğrasılır mı ya?!! Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.Sadi

maço

arkadaşlar maçta dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kos kos tribünün pankartını gördünüz mü anlamlı bişe yazıyordu pnakartta;

NE FARKEDER :) bunla ne anlatma çalıştılar sloganları mı bu bu felsefeyle mi yola çıktılar anlamadım kaç gündür kafa yoruyorum işin içinden çıkamadım bi türlü :)

NOT: Farkeder mi olsaydı en azından daha bize öz;)

isyan

Burak

La ağzım gözüm diyene kadar 4 aralıktaki 35 tl'lik istanbul uçak biletleri 51 tl olmuş  :P :P   Güngören maçı için Şu anda görünen en uygun kombinasyon gidiş 3 aralık cuma  saat 20:35 uçağı  yada 4 aralık 08:10 uçağı  dönüşte 6 aralık 06:25 uçağı  ikisi beraber 110 TL  pegasus diğerlerinde bu kadar ucuz değil

Serkan

cumartesi sabaha alırsan beraber gideriz burak  ?

Burak

Tamam o zaman Serkan Reyiz zaten bu uçak biletleri borsa gibi az önce 51 tl olan bilet sayfa yenileyince 62 - 1   oldu *** cenabet rakamına denk geldi   :P :P :P

Serkan

Pm attım kardeşim. ordan dön konuyu piç etmeyelim

epçeli köylü

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 16 November 2010, 14:28:48
http://video.fanatik.com.tr/Trabzonluyu-kiskirtti,-isinden-oldu_1_32317.htm?auto=1

bayan iyi saymış  :)

Helal olsun kadına. Tam düşündüklerimi söylemiş.Helal olsun helal olsun.Hemen anlamış bunları. Çok sevdim bu spikeri helalllllllll.Ağzına sağlık......
Şampiyon olabilirsiniz ancak Adam olabilirmisiniz? Ne güzel söylüyor. Size heryer t. ise Bursa meydanına gelinde görelim. Biz adam gibi takımız. Bizim TV dede böyle bir spikeri görebilecekmiyiz ya?