Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KareAs55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 21 November 2010, 16:12:51
bıtane yabancı futbolcuya cuma ya kadar 400bın dolar odemezsek 9 puanımız sılıncekmıs sanırım öyle bısey duydum bılgısı olan var mı

Kaynak nedir dostum ?

GurbetciFanatik

bizi artik ancak böyse sacma sapan seyler durdurur  rakipler durduramaz.

Insallah yanlis bi bilgi almisindir kardesim

:( :( >:( >:(

emre

ordu golü balına attı ama tavsanlıda top oynamadı.onlarda balık 2 golle öne geçtiler.kaç haftadır çıkışa geçen takım bumuymuşş  :)

ordu taraftarı ne kadar kolpa bir gol attılar öndeyken herşey iyi 2 dk da geri düşünce söylesene uğur hoca takım neden oynamıyor  :D

bu arada akamınko bizim maçta oynasa daha mı iyiydi karar veremedim.ilk golü zaten o attı 2. golde de hatası vardı.

horozlara da iyi oldu inş böyle biter..

sercan5592

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 21 November 2010, 16:15:42
Kaynak nedir dostum ?

yabancı oyuncu olayını gazetede okumustum sanırım da silva mı oyle bı oyuncuydu 9 puan olayınıda bugun bı akraba soyledı ne kadar dogru bılmıyorum

twitter

bu denizli maçı böyle biterse haftaya karşıyaka bunlara çakar

Burak

9 puan olayını bende duydum ama o puan silinene kadar belirli süreler var o sürelerin geçmesi gerekiyor. Ayrıca o parayı öderler bir şekilde boru değil 9 puan

cembaba

Alıntı yapılan: celebi - 21 November 2010, 16:12:52
büyük denizli taraftarı muhteşem ya bizde ordu maçında onlar gibi yapalım.

Aynen abi çok güzel susuyorlar :)

celebi

ya arkadaş birde bizimle aşık atmaya çalışıyorlar ya ne diyeyim ;D

KareAs55

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=1166

şöyle bir haber buldum acaba parayı yatırdık mı ?  :-\  Tam herşey yolunda giderken bu çıkmasın Allahım lütfen...

sercan5592

:D :D denizli de yenildi güzel bi hafta olduu

SSBiz Gençlik

Bu akşam ki Rize-Bolu maçı da beraber biterse; en kârlı takım biz olacağız...

twitter

denizli bitti 1-0 yenildi
akşama çaykur rize ve boluda berabere kalsa güzel olur

ama bunlara bakarak durum belirlememek gerekir bu takım kalan 4 maçını alırsa kaldı ki bence alacak lider bitiririz sezonun ilk yarısını ;)

kabacevizli55

denizlili futbolcular paranın gözüne vurdular

kuzeycity

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 21 November 2010, 16:41:31
http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=1166

şöyle bir haber buldum acaba parayı yatırdık mı ?  :-\  Tam herşey yolunda giderken bu çıkmasın Allahım lütfen...

offf !! Işte bu morelimi bozdu :(:(

red_white

arkadaşlar içimiz rahat olsun 9 puan silinirse bu şehirde kim oturduğu yerde durabilir ? şehir bunu kaldıramaz... bu bazılarının sonu olur  ;) o yüzden böyle birşeye ihtimal bile vermiyorum hele hele bu durumdayken