Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

İki maç 6 puan
Flash belleğimizde ''Son Mohikan''
Severolar sinsi planlar içinde. ;)
Yakacağız 19 Mayıs'ı inan...

Nuri Asan

Dikkat aramızdan şair çıkıyor demedi demeyin

Serkan

Ertan abi bu sefer yardıma gelirsin artık ;)

Ahmeti

arkadaşlar stad'ın aydıtlatma direklerine medikalpark reklam tabelaları astırıyor.

celebi

normaldir adamlar bize bu sene sağlık sponsoru oldular

edmontdante

La ne oluyor burada  birileri Engin SEVER mi dedi??
Yapacağız bir şeyler merak etmeyin.Ama bu sene depomuz yok kiraya vermişler.Bizim apartmanın otoparkı var kocaman orada gerçekleştiririz işlemleri yağmur olmayan zamanlarda.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serkan - 13 October 2010, 19:05:40
Ertan abi bu sefer yardıma gelirsin artık ;)
Hemen hemen bütün organizasyonlarda olmaya çalıştım, yalnız bayrak organizasyonuna katılamadım Ramazan dolayısıyla. Samsunspor için her organizasyonda herzaman hazırım.Yeterki Samsunsporum çakmağı alevlesin.... ;)

Serkan

Dartagnan

ruyamda gectim kütahya macını direk ligin sonucunu gördüm:) nasıl oldugunu anlamadım ama denızlı 1. cıkıyorken Samsunspor 2. olarak super lıge cıkıyordu ...Butun takımlar afallıyordu. herhalde bu ruyadan dolayı ıcımde acayıp bı sevınc var :D

babasamsunlu

Kıçın açık kalmış kardeşim :):):) Oluyor bazen..  :P :P

Dartagnan

15 October 2010, 09:13:28 #7630 Son düzenlenme: 15 October 2010, 09:15:10 Dartagnan
yok be abı :D cok sıkı bı sekılde yattım :D uyudugum andaki tek kötü yan 1 tane sivrisinekle ugrasıp durmamdı :) ama saka maka hala etkısındeyım...abı ama ruyada olsa bile  boyle bır rahatlama yok :)

babasamsunlu

hahahaha :):)

Olacak bu sene inşallah o rüyalar gerçek..
Sadece şu goca gafalı kara kalpaklı hoca efendi,doğruları yapsın yeter.Biz ondan morinho olmasını beklemiyoruz.. 8) 8) 8)

Ama dediğim gibi bu sene son...Yeter daaaa  ::) ::) ::) ::)

Recep

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 15 October 2010, 09:18:37
hahahaha :):)

Olacak bu sene inşallah o rüyalar gerçek..
Sadece şu goca gafalı kara kalpaklı hoca efendi,doğruları yapsın yeter.Biz ondan morinho olmasını beklemiyoruz.. 8) 8) 8)

Ama dediğim gibi bu sene son...Yeter daaaa  ::) ::) ::) ::)
bak gene Kalpar hocamıza laf söylmiş bu şahıs ;D ;D
ya birader sen ne ayaksın başka bi teknik direktörün menejeremisin söylede bilelim da :D :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: recep55 - 15 October 2010, 10:27:38
bak gene Kalpar hocamıza laf söylmiş bu şahıs ;D ;D
ya kardeşim sen ne ayaksın başka bi teknik direktörün menejeremisin söylede bilelim da :D :D

Tüh yakalandık.. :D :D :D

fatih55ankara

taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor.