Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

kalıplar nasıl acaba malum çoğumuzda az biraz göbek vardır sanırım  :P

gurbette deneyemeyeceğimiz için kalıpları az çok bilmek de önemli

ata55

Alıntı yapılan: evolution55 - 09 September 2018, 14:31:56
kalıplar nasıl acaba malum çoğumuzda az biraz göbek vardır sanırım  :P

gurbette deneyemeyeceğimiz için kalıpları az çok bilmek de önemli

kalıplar normal
aynı ölçü
fiyat tuzlu ama kumaş kalitesini bende çok beğendim
almaya değer

Sadece Samsunspor

Sezon basi itibariyle bazi taraftarlarimiza not:
Arkadaslar sezon baslayali 2 mac oldu hemen homurdanmalar basladi. Daha bismallah sanki yenilgi gorduk. Kaldi ki gumushane bu ligin gediklisi 3 sezondur playoff oynuyor. Biz ismail baskanin dedigi gibi alisik olmadigimiz sulardayiz.
Mac oynanirken daha dk 5 bu takimdan bise olmaz. Bi hata yapinca mal aptal bunlar gibi sozler. Duser bu takim diyen bile var.
Bi sakin olalim ya bana gore en kaliteli ekip biziz. Ilk defa bu ligdeyiz. Daha 2mac olmus. Sancaktepe bizi yener falan diyenler. Bu ne inancsizlik ruhsuzluk. Bizi icerde kimse kolay kolay yenemez. Gittigimiz sahalara bakin yolun kenarina araba cekip izleyen birileri var.
Takim 2 pas yapinca gol buluyoruz zaten.
Ama biraz sabir.

evolution55

2 maçta ne sancaktepe şampiyon olur ne de biz küme düşeriz, bunları konuşan çoluk çocuk pek takılmamak lazım ama can sıktıkları doğru, her şeye neredeyse sıfırdan başlayan bir takımız o yüzden sabır şart! hele ki ismail uyanık varken sabretmeyeni Allah taş yapar :)

adige73

geçen sene de böyle olmuştu ilk maçlarda daha takım oturmadı ilerleyen zamnda düzeliriz hemen takıma yüklenmeyelim diye diye takım küme düştü şuanki görüntü de çok parlak değil.Demiyorum ki bu takımdan birşey olmaz ama hocanın ve futbolcuların ciddi şekilde uyarılması gerek yoksa buradan çok zor çıkarız

5trawberry

Arkadaşlar bu Denge Gazetesi'nde yazan Umut Özen ne ayak. Şahsi profilinde bu transfer komitesi nerde çöp varsa toplamış. Bu takımı haşat ederler, ben daha iyi transferler yapardım diyip duruyor.

Kendisi burayı takip ediyor. Hatta eprianu isimli üyemizin yazılarını kopyala yapıştır yapıp kendi yazısına eklemiş emek hırsızlığı yapmıştı.

Neden burada yazmıyor böyle şeyleri?

SametYılmaz55

Bir ara yazıyordu burada.nick değiştirdi yada üyeliği silindi tam bilmiyorum.Bir bok bildiğinden değil de laf olsun diye yazıyor.Allah korusun aksi bir durumda ben demiştim diyecek kendi egosunu tatmin edecek.Sampiyonluk gelirse de yanıldım,özür dilerim diyip özür dilemesini de biliriz ayaklarına yatacak.Akreditasyon kartı muhabbetinden sonra sallamaya başladı durmak da bilmiyor.Sosyal medya hesaplarından cevap yazınca da direk engelliyor ;D Az biraz delikanlıysa buraya da yazsın aynı şeyleri.Burayı takip edip emek hırsızlığı yapmakla olmuyor bu işler.Delikanliysa çıksın yazsın yada etek giysin yazmayı bıraksın

ata55

mektup bile yazamayacak kişilere samsun medyasında  köşe veriyorlar, tv programı yaptırıyorlar. kalite düşük

evolution55

Atakumdaki Samsunspor yazısının arkasına ya da yanına, dijital tabelada 'Samsunsporumuzun maçına .... gün .... saat kaldı' gibi bir geri sayım sayacı konulabilir mi acaba? Hatta şehrin belli can alıcı noktalarına da koyulabilinir bence. Güzel olmaz mı?

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: evolution55 - 14 September 2018, 12:42:14
Atakumdaki Samsunspor yazısının arkasına ya da yanına, dijital tabelada 'Samsunsporumuzun maçına .... gün .... saat kaldı' gibi bir geri sayım sayacı konulabilir mi acaba? Hatta şehrin belli can alıcı noktalarına da koyulabilinir bence. Güzel olmaz mı?

Çok güzel bir fikir. Hatta Cumhuriyet Meydanındaki dev ekranın üstünde Deaflympics için geri sayım sayacı vardı duruyor bildiğim kadarıyla. Samsunspor'umuz için kullanılabilir.

evolution55

Sadece Samsunspor

Adanademir arkasina iyi destek almis her hafta penaltiyla mac aliyorlar. Bugunde penaltidan attilar ondeler

Sadece Samsunspor

Daha takım olmadan tanımadığımız bir ligde, camiamıza moral verici söylemlerle beklentileri yükselttim. Zaten rakiplerimizin hedefindeydik, bu söylemlerle hedefi daha da yükselterek, kendi futbolcularımızı da gereksiz bir baskı altına soktuk.
Teknik ekibim de bu sözümü yalnız bırakmamak için aynı dili kullanmak zorunda kaldı.

Erken gelen bu uyarı, çok üzüntü verici şekilde oldu. Dolayısıyla aldığımız mağlubiyet nedeniyle üzdüğümüz 2 milyon Samsunludan helallik istiyorum.

Şunun bilinmesini isterim; Bu organizasyonun henüz daha başındayız. Kalan 31 hafta boyunca, sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacağız.

Gerisi ya nasip!

İsmail Uyanık olarak; erken beklentilere sokarak üzdüğüm Samsunsporlulara bu mesajı vermek istedim. Umarım bu tür üzüntüleri daha fazla yaşamayız.

Samsunspor Yönetim Kurumu Adına
Başkan İsmail Uyanık

bayfa55

Samsunpor'un başarı hikayelerinde her zaman genç ve hırslı oyuncular vardır. Son yıllarda papaz oyuncularla bu hale geldik. Maalesef bu sene de aynı hatalar yapıldı.

eprianu

Bu ülkede, zihniyetini değiştirebilen, yaptığı hatalardan ders çıkarabilen, oyunu okuyup ona göre müdahale edebilen çok fazla hoca görmedim. Mesela; Erhan Altın, Hüseyin Kalpar, Besim Durmuş vs. Bu isimler ikişer kez takımın başına geçtiler, oyun stilleri, müdahaleler, yapılan hatalar, doğru hamleler vs hep aynıydı. Yani teknik direktörlerin mantığı değişmiyor.

Defalarca söyledim, yine söyleyeyim. İçerde oynanan 3 maçı statta, Gümüşhane maçını da TV'den izledim. Dört maç da birbirinin kopyası; taktik yok, dizilim yok, müdahaleler yetersiz, oyuncular sürekli farklı mevkilere kayıyor vs. Dün akşam birkaç futbolcuyu dikkatle izledim. Mesela İrfan ve Kubilay. Bi bakıyorsun sol açığa geçmişler, bi bakıyorsun sağ açıktalar. Bazen orta alana geçiyorlar, bazen ofansa. Kimin nerde oynadığı belli değil. Erhan Şentürk de öyle. Bi bakıyoruz, Bahattin ile ikili forvet oynuyor, bi bakıyoruz solda. Hiçbir şey anlamadım.

Uzun lafın kısası Taner Hoca kalırsa aynı kahrı çekmeye devam ederiz. Bakın maç kazanamayız demiyorum, Amed maçı gibi 3 puan alabiliriz. Ama kimse futbol beklemesin. Uzun vadede de şampiyon olamayız.

Geçen sene bitime 4 maç kala "Besim Hoca varken maç alamayız" dedim. Çok şey bildiğim felan yok, her şey ayan beyan ortadaydı. Son dört maçın hiçbirini alamadık.

Taner Hoca kalırsa, üzgünüm söylediklerim yine gerçekleşecek. İnşallah kısa zamanda gönderilir. Sancaktepe gibi belediye takımlarını alkışlamak zorunda değiliz.