Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

orucreis

Fazla söze gerek yok. Kimse cebinden 100 milyon TL veripte 5 yıl beklemez. Hatta yıldırım o parayı hibe ettiğini bile düşünüyor önemsemiyordur. Yüksel yıldırım olmadığını varsayalım başka biri cebinden para verip de kulübün yönetimini başkasına vermez. İsmail uyanık'ı başa getirmesi bile bizim için bir lutufdur. Ben yoneticem yada benim çalışanım başka biri  yoneticek bile diyebilirdi.

jean

Futbol subesi sirketlesti ve buyuk kismida adamin herseye bir yorum getirirsek isin icinden cikamayiz sportif sonuclara konsantre olalim

yazan55

Adam gerçekleri söylemiş.Gelmeseydi başa -6 puanla ve tahta kapalı başlardık lige.

HerZamanHeryerde

Adam diyorki ''95 yılında Amerikadan geldiğimde yöneticilik yapıyodum bişiler anlatıyodum Kulüp içinde bu adam ne diyor yahu diyorlardı , o zaman bende Samsunda bir orta ölçek işletmeydim, Fakat zaman beni haklı çıkardı , beni dünya tanıyor Samsunspor ise kimse tanımıyor. '' Aslında 4 büyütülmüşlere bile başkan olmak istese karşısında durulamıcak bir maddi güçten bahsediyoruz , Bizim bakış açımızda sen parayı ver  hiç bir yerde görünme demeç verme sorarlarsa kulüp kimin diye taraftarın de , Sadece 100 trilyonu ver hiçbişeye dokunma kafasındayız. Arkadaşlar bu gibi adamları zengin eden zaten egoları ve hırslarıdır yoksa bu kadar büyüyemezler biz adamdan başka bir adam olmasını istiyoruz .

ugrass

Passolig devri bitti diye haber var son durum nedir acaba?  Sonucta passolig cogu kişi için kolaylıktı.

forzasirin55

passolig devrinin bittiği nerede yazıyor ben bulamadım.

evolution55

dün ilk açıklama kaldırıldığı yönündeydi ama sonrasında yine kulüpten yapılan açıklama devam edeceği yönünde karar alınmış. twitter resmi sayfadan açıklama yapılmış

SametYılmaz55

Memleket gazeteci kılıklı kaşarlarla dolmuş.Daha dün yönetime sallayanlar, Karagümrük'ün transferleri sonrasında transfer böyle yapılır diyen laleler, İsmail başkan için başkasının parasıyla hava atıyor, el şeyiyle gerdeğe girilmez tarzında konuşan sözüm ona gazeteciler bugün Yüksel Yıldırım bizi Avrupa'ya götürecek diye gazete başlıkları atıyor.Yazdiklarini da buradan kopyala yapıştır yaparak kendi haberiymiş gibi sunuyor kolpa.Dansöz gibi kıvırmaya gerek yok adam olacaklar önce

eprianu

@SametYılmaz55, bahsettiğiniz yazıyı okurken "Bu yazılar bana hiç yabancı gelmiyor" diyordum, meğer adam benim yazımı kopyalamış.
Yazı yazmaya eriniyorlar, gazeteciyim diyorlar. Akreditasyon problemi nedeniyle İsmail Başkan'a sallayıp, sıkı durun şaka yapmıyorum Erkurt Tutu'yu harcadılar demişti.  ;D

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: eprianu - 05 September 2018, 16:34:54
@SametYılmaz55, bahsettiğiniz yazıyı okurken "Bu yazılar bana hiç yabancı gelmiyor" diyordum, meğer adam benim yazımı kopyalamış.
Yazı yazmaya eriniyorlar, gazeteciyim diyorlar. Akreditasyon problemi nedeniyle İsmail Başkan'a sallayıp, sıkı durun şaka yapmıyorum Erkurt Tutu'yu harcadılar demişti.  ;D

Hocam yazıyı okuyunca direk sen geldin aklıma ;D bunların aynısını eprianu geçen sitede yazdı dedim :) Demek ki ara ara giriyor buralara :)

5trawberry

Alıntı yapılan: eprianu - 03 September 2018, 21:00:47
Yüksel Yıldırım'dan midesi bulananlar, Fuat Köktaş'ı aklına getirsin. Mesela stadyum açılışı ile ilgili olarak "Tamam tamam size de bi hazırlık maçı ayarlarız" diyerek bizi dilenci durumuna düşürmesini hatırlayabilirsiniz.

Samsunspor, Eskişehirspor, Karabükspor, Elazığspor, Manisaspor, Gaziantepspor gibi gırtlağa kadar borca batan Anadolu kulüplerinin üç seçeneği var: Ya batacaklar, ya ömür boyu sürünüp siyasilerin dilencisi olacaklar ya da Yüksel Yıldırım gibi biri çıkıp kulübü alıp götürecek.

İsmail Uyanık gibi bir lidere sahip olduğumuz için hepimizin iki rekat şükür namazı kılması lazım. Başka camia olsa çoktan batmıştı. O kadar büyük camiayız ki ne zaman zora düşsek bizi ayağa kaldırmaya çalışan birileri çıkıyor.

Hocam Denge gazetesinde Umut özen olarak yazan sen misin?
Düzenleme: Bahsi önceden geçmiş herkes kimin ne mal olduğunu öğrensin.

eprianu

@5trawberry Aman hocam her şeyi deyin ama bana "Samsun Basını" ünvanını yakıştırmayın. Allah korusun :)

Bu arada konuyla alakalı değil ama yazmak istedim. Ürün mağazasından beyaz forma ve kırmızı tişört aldım. Son yıllardaki en kaliteli ürünlerimiz olduğunu düşünüyorum.
Formanın arkasındaki 1919-2019 yazısı bile çok şey anlatıyor. Polar da güzel olmuş ama azıcık tuzlu.

Geçen sene aldığım formanın ön, arka ve kollarda dünya kadar reklamı ve numarası vardı. Formalarda reklam olmaması güzel olmuş. Tişört gibi giyip sokaklarda gezebilirsiniz.

ender

İnternet satışı olacakmı acaba formalar için

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: eprianu - 09 September 2018, 11:25:25
@5trawberry Aman hocam her şeyi deyin ama bana "Samsun Basını" ünvanını yakıştırmayın. Allah korusun :)

Bu arada konuyla alakalı değil ama yazmak istedim. Ürün mağazasından beyaz forma ve kırmızı tişört aldım. Son yıllardaki en kaliteli ürünlerimiz olduğunu düşünüyorum.
Formanın arkasındaki 1919-2019 yazısı bile çok şey anlatıyor. Polar da güzel olmuş ama azıcık tuzlu.

Geçen sene aldığım formanın ön, arka ve kollarda dünya kadar reklamı ve numarası vardı. Formalarda reklam olmaması güzel olmuş. Tişört gibi giyip sokaklarda gezebilirsiniz.

Hocam post cihazı gelmiş mi acaba store'a ? Geçen hafta yoktu, kredi kartıyla alışveriş yapamadık.

eprianu

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 09 September 2018, 11:41:27
Hocam post cihazı gelmiş mi acaba store'a ? Geçen hafta yoktu, kredi kartıyla alışveriş yapamadık.

2 gün önce aldım ürünler, post cihazı var ama çalışmıyordu. Bankamatikten para çekerek aldım ben.