Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

maç başladığında kale arkalarının kapılarını açtılar herkes girdi maça
işte bu yönetim farkı
taraftarını mağdur etmeyen yönetime teşekkürler

muzaffer4

Ben bu Yüksel Yıldırım konusunda uzak durmak istiyorum.
"Sahibi olduğum Samsunspor" tweeti ve hürriyet röportajında "Amerika'dan sonra Samsun köy gibi geldi." açıklaması benim için yeter de artar.

Edit:Robert Yüksel Yıldırım

Sadece Samsunspor

Haberaks tv yerel kanal olarak bence gayet iyi bir yayim yapti bu kadar beklemiyordum. Cok amator yayinlarda gorduk cunku. Dahada gelistirerek devam ederler insallah.

forzasirin55

Bizim taraftarımızın Trabzonspor Galatasaray maçında ne işi olur anlamıyorum.
Fotoyu ekleyemedim

evolution55

evet anlatım çok kötü değildi yalnız internet üzerinden izlemek isteyenler için bir çözüm bulunması gerekiyor, çok takıldığı söyleniyor

Desiqner

Alıntı yapılan: evolution55 - 03 September 2018, 13:31:26
evet anlatım çok kötü değildi yalnız internet üzerinden izlemek isteyenler için bir çözüm bulunması gerekiyor, çok takıldığı söyleniyor

Kendileri de yazmış internet yayınını önemsemiyorlar.Uydu üzerinden tanınma ve izlenme amaçları varmış...

roligan

ArKadaslar parayi koyan kurali koyar ve koyuyor da zaten. Videoyu 20. dakikadan itibaren izlerseniz Samsunspor hakkındaki goruslerinizi upgrade edebilirsiniz. Adam acik ve net konumus...
https://www.samsunhaber.com/samsunspor-un-galibiyetini-taraftarlara-sorduk-video,1297.html

_SoN_

Alıntı yapılan: roligan - 03 September 2018, 13:41:33
ArKadaslar parayi koyan kurali koyar ve koyuyor da zaten. Videoyu 20. dakikadan itibaren izlerseniz Samsunspor hakkındaki goruslerinizi upgrade edebilirsiniz. Adam acik ve net konumus...
https://www.samsunhaber.com/samsunspor-un-galibiyetini-taraftarlara-sorduk-video,1297.html

Adam çok kaba ve tırnak içinde " görgüsüz " konuşuyor gibi geliyor, bu konuşma tarzı ne kadar alışık olmadığımız bir konuşma tarzı olsada,artık ona buna boyun bükmekten,siyasetin oyuncağı olmaktan,kapı kapı para dilenmekten iyidir,en azından bize zor gelsede adam zararıyla karıyla bu takım benim,para benim düdüğü ben çalarım diyor,artık dünyada bu işler böyle işliyor, benim için takım ona buna muhtaç olmasın,başarılı olsunda,varsın parayı veren böyle kaba saba konuşsun, yok çok az zamanı varmış, yok bilmem kaç tane şirkette onuncuymuş, samsun değilde bu büyükmüş falan, he he diyeceğiz geçeceğiz, yeterki Samsunspor'un menfaatleri iyi şekilde ilerlesin.

Mert

Alıntı yapılan: _SoN_ - 03 September 2018, 14:42:20
Adam çok kaba ve tırnak içinde " görgüsüz " konuşuyor gibi geliyor, bu konuşma tarzı ne kadar alışık olmadığımız bir konuşma tarzı olsada,artık ona buna boyun bükmekten,siyasetin oyuncağı olmaktan,kapı kapı para dilenmekten iyidir,en azından bize zor gelsede adam zararıyla karıyla bu takım benim,para benim düdüğü ben çalarım diyor,artık dünyada bu işler böyle işliyor, benim için takım ona buna muhtaç olmasın,başarılı olsunda,varsın parayı veren böyle kaba saba konuşsun, yok çok az zamanı varmış, yok bilmem kaç tane şirkette onuncuymuş, samsun değilde bu büyükmüş falan, he he diyeceğiz geçeceğiz, yeterki Samsunspor'un menfaatleri iyi şekilde ilerlesin.

Şaşkınlıkla izledim adamı :) özgüven tavan ne diyelim helal olsun

bayfa55

03 September 2018, 16:31:27 #46884 Son düzenlenme: 03 September 2018, 16:57:12 bayfa55
Bu olaylara fazla takılmasak  iyi olur. Sonuçta bu insan  iyi bir Samsunsporlu ve bu kadar yükün altına bir oluşumla girildi. Enerjimizi bölmemize hiç gerek yok. Adam bugün verdiği parayı faize yatırsa  oturduğu yerden ne kadar gelir elde eder. Bu bile Samsunspor için çok değerli bir durum.

Desiqner

Sabretmek zorundayız.Bu kulüp profesyonel bir yapıya kavuşana kadar sabretmek zorundayız...

_SoN_

sizinle aynı fikirdeyim,şöyle oldu , böyle dedi diyerek hiç negatif enerji vermeye gerek yok.

Shane_Falco

Adamın söylediği şeylerin hangisinin aksini savunabiliriz ki ? İstediği yere yatırım yapar istediği takımı alır uçurur giderdi. 5 yıl beklentim yok hep zarar etmeyi kabul ettim geldim diyor. Ve eminim ki 5 yıl sonrada kar durumuna geçemeyeceğini kendisi de biliyordur.

Samsunspor yıllardır birilerinin elinde olmuştu. Kim bilir kimlere ne paraların akışı kesildi Yılport ve İsmail Uyanık ile. Son basın toplantısında İsmail Başkan'da bi ara demişti. Demekki susarak mütevazilikle olmuyor gibi bir cümle kurmuştu. Bu adam da belli ki mütevazi davranmıyor. Onun tarzıdır. Sevilir sevilmez herkesin kendisine kalmıştır.

Bir köşede oturup iyi şeyleri bozmaya çalışanların Samsunspor üzerinden nemalanmaya çalışan adamların ekmeğine yağ sürmeyelim. Bu adamı zaten senede 1-2 kere ya göreceğiz ya görmeyeceğiz. Bu takımın başkanı da yönetenide İsmail Uyanık'tır...

eprianu

03 September 2018, 21:00:47 #46888 Son düzenlenme: 04 September 2018, 11:49:08 eprianu
Yüksel Yıldırım'dan midesi bulananlar, Fuat Köktaş'ı aklına getirsin. Mesela stadyum açılışı ile ilgili olarak "Tamam tamam size de bi hazırlık maçı ayarlarız" diyerek bizi dilenci durumuna düşürmesini hatırlayabilirsiniz.

Samsunspor, Eskişehirspor, Karabükspor, Elazığspor, Manisaspor, Gaziantepspor gibi gırtlağa kadar borca batan Anadolu kulüplerinin üç seçeneği var: Ya batacaklar, ya ömür boyu sürünüp siyasilerin dilencisi olacaklar ya da Yüksel Yıldırım gibi biri çıkıp kulübü alıp götürecek.

İsmail Uyanık gibi bir lidere sahip olduğumuz için hepimizin iki rekat şükür namazı kılması lazım. Başka camia olsa çoktan batmıştı. O kadar büyük camiayız ki ne zaman zora düşsek bizi ayağa kaldırmaya çalışan birileri çıkıyor.

55.hakan

Adam iş adamı bizse taraftar olarak olaylara daha duygusal bakıyoruz. Takımın önüne sponsor isim gelmesi benim de hoşuma gitmedi evet ancak yıllardır samsunlu iş adamları Samsunspor'a sahip çıkmıyor diyorduk bu nimeti iyi değerlendirmemiz lazım. Bizim muhatabımız İsmail Uyanık. Diğer taraftan Samsunspor'u kendi markasının yanında küçümsemesi hoş değildi.Ne olursa olsun Samsunspor bu şehrin en büyük markasıdır. Dediğim gibi Yüksel Yıldırım'ın söylediklerini çok önemsemiyorum. Elini taşın altına koymuştur belki de önümüzdeki 5 yıl inanılmaz mutluluklar yaşayacağız. O sebeple İsmail Uyanık 'ı muhatap alıp önemsediğimiz konularda kamuoyu oluşturmamız bazı istemediğimiz olayların önüne geçilmesini sağlayacaktır.