Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

tactician

Alıntı yapılan: tactician - 26 April 2018, 06:12:30
Bolu'nun ilk iki şansı matematiksel olarak devam ediyor.
Ankaragücü ile puan eşitliğinde ikili averaj olarak eşit durumda oldukları için genel averaja bakılacak ve orada da Boluspor üstün.
Dolayısı ile Bolu'nun iki maçından da galip gelmesi durumunda Ankaragücü'nün Manisa'da daha olası galibiyetinin peşine evinde AdanaDemirspor'a kaybetmesi halinde Boluspor 2.olarak lige direk çıkıyor. Tabi bu senaryoda Ümraniyespor'un kalan 2 haftada 3 puandan fazla almaması gerekiyor. Bu 3 takım için olası bir puan eşitliği halinde Ankaragücü 2. oluyor; ikili averajdaki gol sayısına göre  Ankaragücü 2. oluyor; 3. ümraniye; 4. bolu şeklinde sıralama gerçekleşiyor.

Toparlayacak ve bizim cephemizden olaya bakacak olursak; bizim maçın dışında bu hafta bizim için en çok önem arz eden maç Ümraniye-Rize maçı. Oradan Ümraniye'nin puan çıkaramaması halinde Ümraniye Samsun'a 2.lik hedefi olmadan; play-off oynaması garanti bir biçimde gelecek. Bu durum, Boluspor açısından da son hafta galip gelip olası bir Ankaragücü mağlubiyeti ile lige çıkma anlamı taşıyacağı için, (tabi yine deplasmanda Eskişehir maçını kayıpsız geçtiğini varsayıyoruz) son hafta Denizlispor maçını kazanacaktır fikrini veriyor. Bu senaryonun en güzel yanı son hafta Ankaragücünün de rahatlamadığı için Demirspor'a en azından kaybetmemesi gerekeceği gerçeği.

dip not: şu deplasmandaki gol averajı kısmı kafa karıştırıyor sanıyorum. lig için statü, kupa maçlarındaki ikili averajlarda uygulanan deplasman golü ile aynı değil. burada statü o maçlarda alınan puanlar; eşitlik halinde bu maçlarda atılan gol sayıları, yine eşitlik varsa genel averaj, yine eşitlik varsa gol sayısı yine eşitlik varsa fairplay cezası gözetiliyor. son eşitlik halinde iki takım tarafsız sahada maç oynuyor.

Bir önceki mesajımda yazmıştım ama tekrar yazayım öyleyse; ikili averaj kuralı kupa maçlarındaki gibi uygulanmıyor puan dan sonra direk gol sayısına bakılıyor eşitlik halinde genel averaj a bakılıyor

Shane_Falco

Bolu ve ankaragucu ikili averajda esit durumdalar. Puan esitligi halinde genel averaja bakilir ikisi arasinda. Onda da Bolu önde.

cakir55

Ben genele bakıldığını bilmiyordum, deplasman golü kuralı yok muydu ?

Nuri Asan

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Bafra BB. Zihni Şahin diyorlar ama sanki Zihni Şahin biraz pasif gibi, ona yedirmezler. Ama siyaset bu beni aşar.

Samsunspor'a kim faydası gelecekse o gelsin. Hatta hazır YZY istifa etmişken ister misin bir de MV seçilmesin. Oh ne güzel kurtuluruz tamamen.

Kim gelirse gelsin Sanki Samsunspor kazandı gibi. yzy yıllardır önümüzde engeldi.

Desiqner

Belediye Başkanı kendini kanıtlamış olmak zorunda.Bu açıdan Zihni Şahin'i yeterli görmüyorum.
Benim gönlümden geçen İshak Taşçı

AhmetDenizci

Belediye başkanlığı seçimleri de milletvekilleri seçimleriyle beraber mi olacak ?

Nuri Asan

Aynı zamanda değil bu milletvekili seçimi.

isa55

Samsunsporu siyasetçiler bu hale getirdi yine siyasetçiler düzeltecek diyorum.

Sadece Samsunspor

dün Samsunda adam adaylığını açıklıyor Samsunspor atkısı takmış fanatiğim muhabbeti yapıyor. adam koyu galatasaraylı her maç bas bas bağırıp maç izleyen adam şimdi atkıyla show yapıyor bizim milletde bunu yiyor. gelde kafayı yeme bu memlekette

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 28 April 2018, 09:41:14
dün Samsunda adam adaylığını açıklıyor Samsunspor atkısı takmış fanatiğim muhabbeti yapıyor. adam koyu galatasaraylı her maç bas bas bağırıp maç izleyen adam şimdi atkıyla show yapıyor bizim milletde bunu yiyor. gelde kafayı yeme bu memlekette

Bahsi geçen kim?

AhmetDenizci

Samsunspor tarihinin en kötü sezonu

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Samsunspor, tarihinde ilk kez TFF 2. Lig'e düşme tehlikesi yaşıyor.

Karadeniz'in 53 yıllık tarihe sahip takımı Samsunspor, ligin bitimine 2 hafta kala tarihinde ilk kez TFF 2. Lig'e düşme tehlikesiyle karşı karşıya.

Balkan Kupası'nı Fenerbahçe ve Sarıyer'den sonra kazanan ilk Anadolu takımı olan Samsunspor, geçmişte Tanju Çolak, Ertuğrul Sağlam, Serkan Aykut, Celil Sağır, Kenan Yelek, Vural Korkmaz, Ercan Koloğlu, Savaş Demiral, Osman Akyol, Sinan Yeşil, Orhan Kapucu, Dobi Hasan lakaplı Hasan Şengün ile Temel Keskindemir gibi önemli yıldızları Türk futboluna kazandırdı.

Tanju Çolak ile Serkan Aykut, Samsunspor forması ile o zamanki en üst lig olan 1. Lig'de gol krallığı yaşayan 2 futbolcu oldu. Tanju, Samsunspor formasıyla Avrupa gol krallığında üçüncülük de kazandı.

Anadolu'da Trabzonspor'dan sonra şampiyon olmak için 1986-1987 sezonunun son haftalarına kadar mücadele veren kırmızı-beyazlılar, ligi Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından üçüncü sırada tamamlayabildi.  

Kırmızı-beyazlı renklere 1988-89'da "siyah" eklendi

Samsunspor futbol takımının 20 Ocak 1989 tarihinde geçirdiği trafik kazası, Türk futbol tarihinin kara sayfaları arasında yer aldı.

Sezonun ikinci devresinde Malatyaspor deplasmanına giden Samsunspor futbol takımının bulunduğu otobüs, Havza ilçesinde kamyon ile çarpıştı.

Kazada teknik direktör Nuri Asan ile futbolcular Mete Adanır, Muzaffer Badaloğlu, Zoran Tomiç ve otobüs şoförü Asım Özkan yaşamını yitirdi.

Karadeniz ekibi, bu kaza nedeniyle 1989 yılından itibaren kırmızı-beyazlı renklerine "siyah"ı da ekledi.

Samsunspor, 7 kez Süper Lig'den (eski adıyla 1. Lig) düşerek, bu anlamda ilk sırada yer aldı.

Tarihinde 2. Lig'e hiç düşmeyen Karadeniz ekibinin ligde kalıp kalmayacağı, Giresunspor ile Ümraniyespor maçlarından alacağı ve rakiplerinin elde edeceği sonuçlara göre belli olacak.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'de 32. hafta sonunda 35 puan ve averajla 16. sırada bulunuyor.

http://tr.beinsports.com/haber/samsunspor-tarihinin-en-kotu-sezonu

isa55

28 April 2018, 20:31:13 #46391 Son düzenlenme: 29 April 2018, 00:36:08 isa55
Alıntı yapılan: isa55 - 28 April 2018, 08:58:54
Samsunsporu siyasetçiler bu hale getirdi yine siyasetçiler düzeltecek diyorum.

Eeeee bize cevap hakkı doğdu artık. Bundan sonra söz Samsunlularda.

Nuri Asan

yakında atkı takıp gezerler.

oguz_5528

Ben uyuyamıyorum ağlamak istiyorum napcağımı bilmiyorum gençliğimin katili bu takım .

Stoper

Kahraman Maraşlı birisi seneye şampiyonluk yarışında rakiplerden birisi Samsunspor olur yazmış. Çorumla da Karadeniz derbisine çıkarız. Çok üzgünüm, kelimeler yetersiz..