Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

17 April 2018, 23:43:06 #46335 Son düzenlenme: 17 April 2018, 23:50:42 55ertan
Kalpar (trtspor canlı):
Samsunsporun bu halde olması beni çok üzüyor...
Alacağı için samsunsporu mahkemeye vermeyen tek kişi benim.
Samsun Denizli maçı çok şeyi belirler.

Hayri ülgen:
Iki takımdan biri düşer...
Samsunspor a üzüldünü söyledi. Maça özel geliyormuş.

eprianu

Bi yolunu bulsak da Kalpar'ı getirebilsek. Sanırım 2 takım çalıştırdığı için istesek de gelemiyormuş. Adama bunak dedik, ihtiyar dedik ama bu camiada en istikrarlı hoca oydu. Zaman zaman kızsak da adamın bir sistemi vardı. Kalpar zamanlarında ben olumsuz manada büyük sürprizler yaşadığımızı bilmiyorum. Osman Hoca da öyleydi. Maalesef ikisi dışındaki hocalar fos çıktı.

Karabudun

Kalpar konusunda kendi adıma  ben de çok pişmanım. Hüseyin Hoca, Samsunspor'a karşı her zaman samimi olmuştur. Helallik istesek yeridir. Kalpar'ı, kendisinden sonra gelenlerle kıyaslamak da Kalpar'a karşı büyük ayıptır.

Shane_Falco

Kalpar, Ekigho, Mustafa Sevgi bu adamları arayacağım aklımın ucundan geçmezdi...

5trawberry

Arkadaşlar batı tribünden bilet alinca blok no farketmeksizin istedigimiz bloktan giris yapabiliyomuyuz

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 April 2018, 19:54:59
Arkadaşlar batı tribünden bilet alinca blok no farketmeksizin istedigimiz bloktan giris yapabiliyomuyuz

Yapabilirsin

55ertan

22 April 2018, 18:18:49 #46341 Son düzenlenme: 22 April 2018, 18:28:23 55ertan
Samsun 35        Denizlispor 35    ES ES 37
GiresunD 3P      Antep                   Bolu
Ümraniye 3P      Bolu D                 Adana D

ADS 37                  Giresun (41)
Altınordu  3P        Samsun
Ankara D  0P        Antep D

Düştük diye Düşünmüştüm.
ADS in yenilmesiyle 20-30% kurtarma ihtimali doğdu.

ADS iyi oynamıyor ve 2maçından birini kayıp edebilir (birini berabere kalsa averacla üstümüzdeler).

Denizli de belki boluya takılabilir.

Biz iki maçı anca iddaları kalmasa kazanabiliriz.
Giresun 1 puan çıkarmalı şimdi ve ümraniye 2ncilik yarışından kopmalı. Boluyla Ankara 2ncilik yarışında olursa rakiplerimizi yener büyük ihtimal.

korayxyz

Alıntı yapılan: 55ertan - 22 April 2018, 18:18:49
Samsun 35        Denizlispor 35    ES ES 37
GiresunD 3P      Antep                   Bolu
Ümraniye 3P      Bolu D                 Adana D

ADS 37                  Giresun (41)
Altınordu  3P        Samsun
Ankara D  0P        Antep D

Düştük diye Düşünmüştüm.
ADS in yenilmesiyle 20-30% kurtarma ihtimali doğdu.

ADS iyi oynamıyor ve 2maçından birini kayıp edebilir (birini berabere kalsa averacla üstümüzdeler).

Denizli de belki boluya takılabilir.

Biz iki maçı anca iddaları kalmasa kazanabiliriz.
Giresun 1 puan çıkarmalı şimdi ve ümraniye 2ncilik yarışından kopmalı. Boluyla Ankara 2ncilik yarışında olursa rakiplerimizi yener büyük ihtimal.

Ümraniye 1-0 önde ilk yarı bitti. İnşallah puan kaybederler. Son hafta eğer iddialı bir şekilde gelirlerse direnmemiz çok zor  :( :(

samsunmania

Futbolcuların isyanı bizim isyanımız aslında. Tüpçü 5 kırmızı kartlı bjk maçının intikamını mersin play off macından beri alıyor. Ligden çekilelim daha iyi. Bu be aymazlık arkadaş. Göz göre göre çalınan puanlar.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eprianu

Besim Durmuş ile sadece 1 maç kazanmışız. Gerisini siz hesap edin.

SametYılmaz55

22 April 2018, 20:04:51 #46345 Son düzenlenme: 22 April 2018, 20:09:03 SametYýlmaz55
Küme düşersek al o lisansı bi tarafına sok mal değneği.Kume düştükten sonra lisansı yirtsan ne olacak aptal adam.takima kattığı bir bok yok hala artistlik peşinde sığır.Samsunspor olmasa çalışacak kulüp bulamayacaksın zaten.Amatorden kovulmuş adam gelmiş lisansımı yırtarım diyor.Senin o yirtacak lisansı alman bile başlı başına mucize neyin kafasını yaşıyor acaba ?

korayxyz

Haftaya Ankaragücü manisayla oynuyor 3 puan cepte.
Ümraniye kendi sahasında Rize ile oynuyor. Eğer Rize 1 puan alırsa ve Ankaragücü kazanırsa son haftaya girerken Rize ve Ankaragücü lige yükselmeyi garantilemiş oluyor.
Bu şartlarda son hafta ümraniyeyi rahat yeneriz çünkü play off maçları 4-5 gün sonra başlıyor kadrolarını riske etmek istemezler.

jean

Bu seferde ankaragucu son hafta ads ye asilmaz her turlu sikinti

Karabudun

Alıntı yapılan: jean - 23 April 2018, 23:50:07
Bu seferde ankaragucu son hafta ads ye asilmaz her turlu sikinti

Ankaragücü ve ADS her konuda kanlı bıçaklı. Muhtemelen seyirci yasağı bile gelecek o maça. Biz kalan iki maçı kazanabilsek her türlü kalırız bu ligde ancak bu takozlarla mümkün değil.

eprianu

Biz kalan iki maçtan birini kazansak bile ligde kalabiliriz. Ben ADS'nin, Altınordu ve Ankaragücü'nden puan alabileceğini zannetmiyorum.
Ama biz de kalan iki maçı kazanamayız.