Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Elazığ'a yenilmemiş olsak bu kadar rahat olmayacaklardı ama adamları ligde bıraktık resmen. 36 puan toplamış adamlar, içerde Antep'e yenilse nolur. Ligde kalmış zaten. Antep yenerse asıl işler o zaman karışacak.

Karabudun

Biz resmen kendi kafamıza dayadık namluyu!

samsunsporlu1994

Kazayla Antep ya da Bandırma ligde kalıp biz düşersek  bunun açıklamasını kim yapacak?

eprianu

Bize gelince şah kesilen takımların küme düşme potasındaki diğer takımlara güle oynaya maç vermeleri adamı sinir ediyor. Ama biz camia olarak kendi kendimize bu hale geldik. Kimseye kızmaya hakkımız yok. Çok az kısmı hariç ne taraftarımız taraftar, ne başkanımız başkan, ne de basınımız basın. Bir de hocamız üstüne çok çabuk gaza geliyor. Yeme de yanında yat. 5 puanlık farkı kapatıp 7 puan önce geçmiştik. Ne hale geldik.

tactician

sondaki beşli ile ondan sonra gelen beşli (ki bu gruptaki takımlar bile asla rahat değil) bir çok kez çapraz karşılaşıyorlar. bu da bir avantaj. o nedenle antep'in deplasmanda elazığ'ı alt etmesi (yine parasal konular konuşulmazsa) zor görünüyor. bizim fikstrümüz nispeten daha iyi. bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.
genel tablo şu şekilde:

bayfa55

Elimizde olan kaybettiğimiz Manisa maçına şimdi yanma ....

tactician

01 May 2017, 09:15:33 #45231 Son düzenlenme: 01 May 2017, 11:23:41 töngel

Bakalım konu gündemde kalacak mı sorumlular ceza alacak mi

evolution55

bozuk para almıyorlar ama silah alıyorlar öyle mi  >:( >:( >:(

eprianu

Bence o bunu yener bu kaybeder şeklinde puan hesabı yapmayın. Hayal kırıklığına uğruyoruz sonra. Süper ligde iken bize sahamızda fark atan İBB'nin (Başakşehir) birkaç hafta sonra Gaziantepspor'a 5-0 maç sattığı günden beri ben hesap yapmıyorum. Burası Türkiye. Futbolun nasıl oynandığı ortada. Hele hele kulüplerin maddi kriz içinde olduğunu düşününce her şey olabilir.

Benim bildiğim tek şey var bizim Giresun'a karşı şansımız tutmuyor. Bence o maçtan puan alamayız. Gerisini bilmem.

samsunmania

Eskişehir zor giresuna yenilmeyiz göztepe play off şansını kaybeder vurup geliriz bandirmayi da yenip kalırız inşallah.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tactician

Alıntı yapılan: eprianu - 01 May 2017, 11:19:40
Benim bildiğim tek şey var bizim Giresun'a karşı şansımız tutmuyor. Bence o maçtan puan alamayız. Gerisini bilmem.

şu giresun hakikaten ne kadar ters geliyor bize arkadaş ya!
eskiden bir de erzurumspor vardı böyle; biz ne kadar iyi olursak olalım, onlar ne kadar kötü olursa olsun yeniyorlardı bizi.

asıl kaygı verici olan; son 3 hafta puandaki geri gidişten ziyade takımdaki geri gidiş. kah cezalılar kah sakatlıklar ama en önemlisi teknik ekipteki ve oyunculardaki konsantrasyon kaybı bizi buralara getirdi. 3 maçta da öne geçmemize rağmen oyunu soğutup oyunu tutamadık. şu anda üzerine en fazla kafa yorulması gereken konu konsantrasyon. bu konuda en büyük iş yine hocaya düşüyor. hocanın bu tarz kaotik durumlarda yetersiz kaldığını; aksine soğukkanlı kalması gereken ilk adam olarak ateşe benzin taşıyan bir model olduğunu biliyoruz. 

Sol Açık

Arkadaşlar, anahtar halen elimizde. O kadar uzun boylu hesaba gerek yok, önümüzdeki 3 maçımızdan birisini kazanırsak kümede kalırız. Hepsini mi kaybettik?! O zaman son hafta içeride Bandırma'yı bir şekilde yenmemiz gerekir ve yenersek yine kümede kalırız.

Anormal şeyler olmazsa, bence hesap bu...

samsunsporlu1994

Takımda bilmediğimiz bir sıkıntı var, bu büyük ihtimal gelenek haline gelen ekonomik sıkıntı. Zaten bununla ilgili çok söylenti vardı. Bu hafta Eskişehir'e kaybetsek bile yine son 3'e girmiyoruz ancak Giresun maçını kazanamazsak çok sıkıntıya düşeriz. O yüzden Eskişehir deplasmanından alınacak 1 puan 3 puan değerinde olur bizim için. Ben Antep'in deplasmanda Elazığ'ı yenecegini düşünüyorum. Bandırma içeride Malatya'dan 1 puan alabilir,yenerse de şaşırmam. Manisa Altınordu'nu yendiği takdirde ligde kalır. Bizim ligde kalmamız için 36 puanı görmemiz lazım. Diğer takımların alacağı sonuçlarda önemli. Belki 34 puanlı takım bile ligde kalabilir,bilemeyiz.

samsunmania

Ben elazığin gbb yi yeneceğini en azından yenilemeyeceğini düşünüyorum. Bu taraftar giresun macini aldırır bize. Benim sürpriz hesabim göztepe galibiyeti.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

samsunsporlu1994

01 May 2017, 21:38:39 #45239 Son düzenlenme: 01 May 2017, 21:53:30 samsunsporlu1994
Alt ligden Ankaragücü ve İstanbulspor geldi. İki takım da lige renk katacaktır. Play off'tan umarım Erzurumspor gelir. İç sahada ciddi taraftar desteğiyle oynuyorlar. Süper lig'den Adana ve Rize düştü gibi. Antep'in az da olsa şansı var ancak onlar da büyük ihtimal ligden düşecek. Seneye keyifli bir lig olacağa benziyor.

2.lig play off maçları;
Menemenspor- Gümüşhanespor
Sivas Belediye- Amedspor
Hatayspor       - Kastamonuspor
Kocaeli Birlik  - Erzurumspor

Amed beyaz grubun güçlü takımlarından biri. İstanbulspor'la uzun soluklu bir şampiyonluk yarışı verdiler.
Kastamonu kırmızı grubun tek kelime ile sürpriz takımı ve yanılmıyorsam ikinci devrenin en başarılı takımı. İlk yarıyı 15. sırada tamamlayıp devre arası transferleri ile inanılmaz bir çıkış yaptılar ve ligi 3. bitirdiler.
Gümüşhane de kırmızı grubun iyi takımlarından biriydi. Ankaragücü ile şampiyonluk yarışını son ana kadar sürdürdüler.

Benim favorim Gümüşhanespor,gönlümden geçen Erzurumspor.
Sürpriz takım ise Kastamonuspor olabilir.