Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: töngel - 12 April 2017, 18:21:47
bu habere konu osman özköylü roportajının bir video su var mı?
ben çok imkan vermiyorum böyle bir şey söyleyeceğine.
yine basın uydurması gibi geliyor.

55_OrHaN_55

Bandirma Göztepe'yi 3 önemli oyuncusu cezalı olmasına rağmen 3-1 yenmiş.  :-X

jean

Inanilir gibi degil goztepe her oyuncuyu aliyor cikmak icin yinede olmuyor

Sol Açık

Açıkçası ben Bandırma'yı ve MİY'nu önemsemiyorum, düşmüş kabul ediyorum. Bandırma'yı kurtarırsak, biz kurtarırız, o da son maçta iddiasız çıkacağımızdan yüklenmeyip kaybedersek.

Yoksa Bandırma'nın gerçekten çok çok zor bir fikstürü var... ;)

Ekrem

Hiç belli olmaz aşağısı karışık. Biz kurtardık kendimizi yesinler birbirlerini

Raqua55

Göztepe bitmiş gibi duruyor 2 hafta daha puan kaybderlerse psikolojik olarak çöküntüye girerler.Her takımın can simidi Yılmaz Vural fena patladı ellerinde.Eğer yılmaz Vural gönderilmez ise bizim maça kadar bir iddiası kalmıcakdır işimize gelir

Karabudun

Alıntı yapılan: Raqua55 - 18 April 2017, 17:15:44
Göztepe bitmiş gibi duruyor 2 hafta daha puan kaybderlerse psikolojik olarak çöküntüye girerler.Her takımın can simidi Yılmaz Vural fena patladı ellerinde.Eğer yılmaz Vural gönderilmez ise bizim maça kadar bir iddiası kalmıcakdır işimize gelir

Bir laf vardı, zamanında bolca kullanılırdı. "Capello gelse kurtaramaz!" lafı tam da bunlara uyuyor. O değil de ne taklaya geldiler be!

Shane_Falco

Bandırmanın Göztepe'yi yenmesine şaşmamak lazım. Göztepe futbol adına hiç bir şey yapmadı. O maç 6-1 felan olurdu Bandırmalı oyuncuların bitiricilik noktasında kazmalıkları ve Göztepe kalecisinin üstün performansı vardı. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor.

Bu gün Manisa'yı yenip biraz daha ateş hattından uzaklaşmamız lazım. 2 hafta sonra korkulu rüyalar görmeye başlamayalım.

Mert

Ben yine de bizim tam anlamıyla kurtulmadığımızı düşünüyorum.

Karabudun

Canik Belediye düştü mü kaldı mı şimdi? Maçı kaybetmişler. Maçtan önce BJK kafilesine saldırı olmuş hatta.

jean

Kaldi mersinin iki takimi birbiriyle oynadi ve kendi sehrinin takimini dusurdu sagolsunlar

samsun 55

osman hoca baya sinirli konuşmuş basın toplantısında

Karabudun

Alıntı yapılan: jean - 19 April 2017, 20:21:26
Kaldi mersinin iki takimi birbiriyle oynadi ve kendi sehrinin takimini dusurdu sagolsunlar

Eyvallah renktaş.

samsun 55

Bugunku mağlubiyetin sorumlularindan biri de basindir. Takim iyi giderken yapılan  haberler takimi mağlubiyete sürükledi

bayfa55

Şu takımı rahat bırakmıyorlar.Ümit hocayla da çok iyi gidiyorduk, adama basın tavır aldı ve bir anda hoca ve futbolcuların motivasyonu bitti. Bu yönetim asıl suçlu olan sessiz fener gibiler. Hocana ve takımına sahip çık arakadaş!!!