Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

İyice huzursuzluk büyüyor.İbrahim ERSÖZ de 2. kere 15 gün içinde istifa ediyor.Samsunspor Yöneticiliği malesef artık çocuk oyuncağı.

Desiqner

Direktiflerle yönetilen bir mahalle kulübünden farkımız yok.

ask55

erdal bakkal daha profesyonelce yönetiliyordu herhalde

Desiqner

Emin Kar kendi kendini yaktın başka birşey değil.Madem bu adamlar yanında tutabileceğin adamlar değildi neden yönetim listesine alıyorsun adamları, madem güvenmiyorsun bu kadar kolay vazgeçebileceksin neden aktif görev veriyorsun ?
Yazık yeminle ya.Geçen gün Samsunsporlu bir abinin yönetime önerdiği bir futbolcunun videosunu koymuştum buraya.Abinin yazdığına göre o işte yatmış.Bari deneseydik şu adamları.Yönetim neyine güveniyor veya nasıl futbolcular alacak merak ediyorum.Herşeyi ben bilirim havasında bir sezon daha hayırlı olsun.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Erdinc - 25 June 2014, 16:08:25
İyice huzursuzluk büyüyor.İbrahim ERSÖZ de 2. kere 15 gün içinde istifa ediyor.Samsunspor Yöneticiliği malesef artık çocuk oyuncağı.
2.ci kere derken daha önce istifa etti de biz mi duymadık ?

oguzhann555

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 25 June 2014, 15:53:18
Dünkü erhan altın hocanın imza töreninde ibrahim ersöz ve gazeteci muhammet çavuşoğlu arasında küçük bir gerginlik yaşanmış. İbrahim ersöz imza töreninde konuşurken sözünü kesen Çavuşoğlu, 'Fotoğraf alabilirmiyiz' tarzında bir söz söylemiş. İbrahim ersöz de 'Görevimi senden öğrenecek değilim' demiş. Bu olay emin kar'ın kulağına gitmiş.(Büyük ihtimal muhammet çavuşoğlu söyledi) Dünde emin kar, ersöz'ün görevinden istifa etmesini istemiş. Stadyumdan ve taraftardan sorumlu yönetici: Erol aslan da ersöz'ün haklı olduğunu düşündüğü için o da görevinden istifa etmiş.

Bu işler bu kadar basit mi ya ?

Desiqner

Birde komik olan şu ki bu adama açıklama yaptırıyorsunuz yönetim olarak ; " Tertemiz bir sayfa açıyoruz , artık .ben. yok .biz. var" diye... Daha 2 gün geçmeden yine birilerinin talimatları , kişisel çıkar ve hırslar devreye giriyor.Söylesenize Erkut Tutu'nun adaylığında "bu işte bir iş var " diyorsunuzda son zamanlarda yapılan bütün işlerinizde " bir iş var". Allah sonumuzu hayır etsin.Harbiden üzül üzül canımız çıktı.

Integral

AlıntıSamsunspor'da Şok İstifalar!
Göreve geldikten 10 gün sonra istifa eden Samsunspor Basın Sözcücü İbrahim Ersöz ve Erol Aslan, Samsunspor yönetim kurulundaki görevlerine devam edeceklerini söylediler.
Düzenledikleri basın toplantısında Başkan Emin Kar'ı eleştiren Basın Sözcüsü Ersöz'ün, "Ferman Emin beyin ise genel kurullar bizimdir" sözleri dikkat çekti.

Samsunspor'un eski Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, "Samsunspor Başkanı Emin Kar beyefendi dün bir ferman buyurdu. Stat Sorumlusu Erol Aslan ile beraber istifamızı istedi. Ben de kendisine 'o sizin dediğiniz gibi değil, biz genel kurul ile geldik. Özgür irademiz ile karar veririz. O sizi aşar' dedim. Ferman Emin beyin ise genel kurullar bizimdir. Delege oyu ile gelmişizdir. Özgür irademiz ile istifa edersek yönetimden ayrılırız. Basın sözcüsü olarak devam ettiğim konumu bugün itibariyle noktalıyorum. Erol Aslan da stat sorumluluğu görevini bugün itibariyle sonlandırıyor. Lakin yönetim kurulu üyeliklerimiz devam etmektedir. Onun kararını ancak biz veririz, onlar veremez" dedi.

Herkesin ortak noktasının Samsunspor olduğunu belirten Ersöz, "Çok kısa süre içerisindeki gözlemlerim tamamen Samsunspor üzerinden şahsi meselelerin görülmüş olmasıdır. Samsunspor babamızın tapulu malı değil. Hepimizin ortak noktası Samsunspor'dur. Hiç kimse kendisini Samsunspor'un üzerinde görmemeli. Bu hepimiz için geçerlidir. Bizim siyasi bir hesabımız yok. Ne milletvekilliği ne de bakanlık. Hiçbir hesabım yok" diye konuştu.

"AZİZ YILDIRIM ÖZENTİLERİNE MÜSAADE ETMEM"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım özentilerine asla müsaade etmeyeceğini vurgulayan Ersöz, "Aziz Yıldırım'ın yaptığını yaparsanız saygı duyarım da, o havaya bürünüp de 'istifa edeceksiniz' demenize müsaade etmem. Genel kurul kararı ile geldik. Arzu edersek özgür irademiz ile istifa ederiz. Bundan sonra Emin Kar'a ve A takımında olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Sadece yönetim kurulu üyeliği sıfatımız kaldığı için bize düşen görevler olduğunda ne gerekiyorsa değerlendireceğiz. Samsunspor adına görev verildiğinde de belirli bir emir komuta zinciri içerisinde gereğini yaparız" şeklinde konuştu.

http://www.haberexen.com/samsunsporda-sok-istifalar-669620h.htm

Sadece Samsunspor

Emin baskan kendine gel kisisel munasebetlerle son dk aday oldun bide simdi gelmis kisisel sorunlarinla veya birilerinin lafi ile yonetimden adam kovuyorsun. trabzonlulardan sana fayda gelmez haberin olsun. Emin baskan gibi birine bu laflari yaziyorum ya ben bile bu deereceye geldim

##kdc##

Argo, hakaret, küfür içerikli mesajlar paylaşmayalım arkadaşlar.
Her türlü eleştiri, sorgulama hakkımız ve eleştirilerimizi düzgün bir üslupla yapalım.

sadece55

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 25 June 2014, 16:26:39
2.ci kere derken daha önce istifa etti de biz mi duymadık ?

2007 yılında Mazhar Başoğlu yönetiminde de hemen istifa etmişti İbrahim ERSÖZ. Açıkçası basın sözcüsü olarak duruşunu çok beğenmiştim.Yıllardır kendinden emin güçlü duran bir isim olmamıştı.Sanırım bazı yerlere dokundurdu ondan rahatsız oldular.Kötüye gidiyoruz çok kötüye

samsunmania

Ekrem

İbrahim Ersöz'ün açıklamalarından anladığım kadarıyla Emin Kar istemiş istifayı  madem istifasını isteyeceksin neden alıyorsun yönetime . yine siyasi oyunlar dönüyor anlaşılan klüpte Allah sonumuzu hayıreylesin .

red_white

Taraftarlarımızın büyük cogunlugu Emin Kara tepkili gidisat iyi degil... bu kulup kimsenin tekelinde degil...

uykan

Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür.