Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

anlamadığınız tek şey ben geçmişteki gibi ısmarlama gelen kalbur üstü görevi bitince daha stada uğramayan biri değilim ben taraftarım tepkim de onun gibi oluyor.. taraftara ayar vermek diyorsun.. inan uzatmak istemiyorum ama hala kırıcı konuşuyorsun.. yapma etme el insaf.. son..

mehmet yılmaz

Irak U20'nin sol beki Ali Adnan çok iyi bir maç çıkardı. Muhtemelen iyi bir transfer yapar.
Uruguay ile Irak 1-1 kaldılar yarı finalde ve şimdi penaltılar.
Haydi Irak..

kalptenþimþek

lato

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2013, 23:45:35
Irak U20'nin sol beki Ali Adnan çok iyi bir maç çıkardı. Muhtemelen iyi bir transfer yapar.
Uruguay ile Irak 1-1 kaldılar yarı finalde ve şimdi penaltılar.
Haydi Irak..

Valla ben de çok beğendim Ali Adnan'ı. Özgüveni yüksek ama biraz bencil oynadı. Yine de ideal bir sol bek olur.

mehmet yılmaz

Ulan kimi tutsak hüsran oluyor arkadaş..  :(
Penaltılarla Uruguay kazandı ama bir taraftar her türlü imkan sunulan bizim gençleri, bir tarafta yokluk içindeki Iraklı gençleri görünce diyecek bir şey kalmıyor, Yıldırım Demirören yeterden başka!!!

Serkan

Abi lütfen rakipleri destekleyelim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 11 July 2013, 00:04:38
Abi lütfen rakipleri destekleyelim

hehehe... sanki sen benden farklısın serkan? :)

kalptenþimþek

ben de tam bunu yazacaktım nereye el atsak kurutuyoruz..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 11 July 2013, 00:08:33
ben de tam bunu yazacaktım nereye el atsak kurutuyoruz..

Aklıma 1990 Dünya Kupası çeyrek finalindeki Kamerun - İngiltere çeyrek final maçı geldi hocam.
Omam Bıyık, Kano Bıyık, Makanaky, Kunde...
Bir rivayete göre kahvede maç izleyen bizimkiler 'Avrupa Avrupa duy sesimizi, bu gelen Kamerun'un ayak sesleri...' diye tezahürat yaparlarmış o maçta.
Oruç tutuyoruz, korkuyorum onun da hayrını göremeyeceğiz diye :)

5trawberry

Bu akşam Gana-Fransa maçını izleyenler olduysa hak verecektir ki, Gana müthiş takım.

Özellikle iki oyuncusu var, birisi Assifuah süper gol attı, diğeri ise Acheampong harika futbolcular.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 11 July 2013, 00:10:40
Aklıma 1990 Dünya Kupası çeyrek finalindeki Kamerun - İngiltere çeyrek final maçı geldi hocam.
Omam Bıyık, Kano Bıyık, Makanaky, Kunde...
Bir rivayete göre kahvede maç izleyen bizimkiler 'Avrupa Avrupa duy sesimizi, bu gelen Kamerun'un ayak sesleri...' diye tezahürat yaparlarmış o maçta.
Oruç tutuyoruz, korkuyorum onun da hayrını göremeyeceğiz diye :)

maradona'yı bitirdim
90 da arjantini destekliyordum nedenim de maradona'ydı sonuçta almanya kupayı aldı maradona'da bir daha doğru dürüst futbol oynayamadı.. :(

mehmet yılmaz

Ben de Arjantin'i tutuyordum. Gerçi Almanya'yı da severdim ama Maradona başkaydı. Bir de kaleci Goygochea ile sarı çocuk Caniggia vardı. Kamerun'u ise hiç sevmediğim İngilizlere karşı çok tutmuştum. Özetle, ne yapsak elde patlıyor arkadaş..

malum takımı mı tutsak diyeceğim de onların da başarısızlık konusunda bize ihtiyaçları yok. zaten düşüncesi bile korkunç.

Kais

ben o malum takımın geleceğini hiç iyi görmüyorum zaten ne elindekini tutabiliyorlar nede adam gibi transfer yapabiliyorlar

Sadece Samsunspor

Irak u20nin kalecisinin 30 yasinda oldugu iddia ediliyor

AhmetDenizci