Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Yönetimin kulağına su kaçırmak lazım bu konuda. Çok yetenekli çocuklar var, ben olsam Kadıköy'ün altyapı hocalarını komple transfer ederim. İki tane öğrencim vardı Kadıköy de. Biri 16 yaşında u-16 ve üstünde bütün kategorilerde oynadı geçen sene. Gençlerbirliği yok pahasına satın aldı. İkincisi ise u-13 le bu sene Türkiye 2. si oldu. Henüz orada ama 1-2 seneye başka bir klübe transfer olur. 2 sene önce federasyon temsilcileri izliyordu çocuğu ve hemen bağlantı kurup eğitimlere aldılar. Yanlış bişeyler var bu işte ama anlayamadım...

5trawberry

Şu güzelliğe bakar mısınız?
Nasıl da kıymışlar, güzelim doğaya.

55JNR55

Alıntı yapılan: Lusage - 08 July 2013, 13:52:32
Şu Kadıköyspor ile olan problemi harbiden anlamıyorum.. Gözümüzün ucundaki futbolcuları Ankaraspor ile Fenerbançe aç kurt gibi kapıyor biz ise afedersiniz ama trene bakan öküz gibi bakıyoruz.. Çok mu zor her ne halt ise problemi çözmek..

Yıllardır Samsunspor Kadıköyspor futbolcularını aldı, altyapıda öldürdü A takıma çıkartmadı, yeri geldi para ödemedi ve Kadıköyspor'u kendi silahıyla vurup durdu. O gün bu gündür Kadıköyspor, Samsunspor'a futbolcu vermiyor, çocukların kendi iyiliği için. Şayet Kadıköy Kazım Yılmaz zamanında 10 kadar futbolcuyu Samsunspor'a vermiştir.. Şu an bile Samsunspor altyapısında doğrudan A takımda oynayabilecek futbolcular varken yapılan transferleri görüyoruz zaten.. Malesef durum budur..

teksas3455

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 08 July 2013, 18:53:06
Yıllardır Samsunspor Kadıköyspor futbolcularını aldı, altyapıda öldürdü A takıma çıkartmadı, yeri geldi para ödemedi ve Kadıköyspor'u kendi silahıyla vurup durdu. O gün bu gündür Kadıköyspor, Samsunspor'a futbolcu vermiyor, çocukların kendi iyiliği için. Şayet Kadıköy Kazım Yılmaz zamanında 10 kadar futbolcuyu Samsunspor'a vermiştir.. Şu an bile Samsunspor altyapısında doğrudan A takımda oynayabilecek futbolcular varken yapılan transferleri görüyoruz zaten.. Malesef durum budur..

Yanlış hatırlamıyor isem bi ara 3-4 antrenör açıklama yapmıştı. Parasını vermemiş herhalde Samsunspor aldıkları topçular için. Adamlar bundan sonra Samsunspor'a topçu vermeyecez gibi sözler sarfetmişti. Baya oldu ama bu olay.

Ertuğrul Sağlam

Altyapida torpil carki dondugu surece Kadikoyden futbolcu gelmez Samsunspor'a! Onlarca piril piril genci ziyan ettiler. AZGAR, KUŞ ve ŞENGÜL'ler icin...

SivasLee

Hayirli Ramazanlar kardeslerim. Rabbim bu mubarek ayda yapacagimiz ibadetleri kabul eyler insallah.

Cheregi

Alıntı yapılan: 5trawberry - 08 July 2013, 18:47:45
Şu güzelliğe bakar mısınız?
Nasıl da kıymışlar, güzelim doğaya.

Resmi görünce gözümde canlandı o hali, çocukluğumdan hatırlıyorum ama resmi görünceye kadar bu kadar ağacın yok edildiğinin farkında değildim. Ucube bir valilik binası için ne fuar bıraktılar ne ağaç... Şehrin en güzel yerine dikilen en çirkin yapısı için miydi bu katliam?

mehmet yılmaz

İlkokulda birkaç sınıf pikniğe gitmiştik oraya :(
O kadar yeşil miymiş gerçekten de?

Cheregi

08 July 2013, 22:38:56 #37283 Son düzenlenme: 08 July 2013, 22:48:06 Cheregi
Yanlış hatırlamıyorsam resimde görünen giriş değilde şimdiki valiliğin arka tarafından, shell in karşısındaki girişten fuara girişte havuzlu, çiçekli, yemyeşil ağaçların içinden geçip girerdik (sağda prtakal şeklinde meyve suyu büfesi, ileride ahşap demiryolu üstgeçidi, onun deniz tarafında da üstünde küre olan bir kule ve Samsun sigarası şeklinde bina vardı), hayal meyal hatırlıyorum. Hadi valiliğin dikildiği yerdeki ağaçlar yok edildide diğer ağaçlar ne oldu? Yine park bahçe ama sonradan dikilen ağaçlar var, sahi bu kadar ağaç niye kesildi?

Alıntı yapılan: samsuni - 08 July 2013, 22:32:02
İlkokulda birkaç sınıf pikniğe gitmiştik oraya :(
O kadar yeşil miymiş gerçekten de?

Bizde ilkokulda toplu halde müze gezilerine gitmiştik, şimdiki arkeoloji müzesinin önünde ağaçlık bir alanda beklediğimizi hatırlıyorum (şimdiki valiliğin önündeki meydan)  :(

özkan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 08 July 2013, 19:46:32
Altyapida torpil carki dondugu surece Kadikoyden futbolcu gelmez Samsunspor'a! Onlarca piril piril genci ziyan ettiler. AZGAR, KUŞ ve ŞENGÜL'ler icin...

Bir ara konu açmıştım sitede alt yapıdaki torpiller diye gözümle şahit oldfuğum kanıtlı şahitli bilgileri yazmadan isim vererek konu açmıştım silindi sonradan noldu akraban seçmelerde seçilemedi falan filan diyede eklendi altına yorumlarda.Ne torpili abi alt yapımız maşallah maşallah daş gibi. :kafa:

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 09 July 2013, 17:18:14
Bir ara konu açmıştım sitede alt yapıdaki torpiller diye gözümle şahit oldfuğum kanıtlı şahitli bilgileri yazmadan isim vererek konu açmıştım silindi sonradan noldu akraban seçmelerde seçilemedi falan filan diyede eklendi altına yorumlarda.Ne torpili abi alt yapımız maşallah maşallah daş gibi. :kafa:
İsim vermeyecegim Kadikoyden gelmis suan bizim altyapida olan bir futbolcumuz yalvariyor beni geri alin diye.

Desiqner

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 09 July 2013, 17:36:18
İsim vermeyecegim Kadikoyden gelmis suan bizim altyapida olan bir futbolcumuz yalvariyor beni geri alin diye.

Bizim yönetimiz hani bizdendi arkadaş ? Neden bu sorunlara el atılmıyor ? Samsundaki bütün amatör ve profesyonel takımlar taranıp neden yeni bir altyapı sistemi oluşturulmuyor ? Ben yönetimin bu konuda masum oldugunu düşünmüyorum.Kadıköyspor vs. takımlar altyapılarıyla Samsunspor'a fark atarken kimsenin zoruna gitmiyor mu ?

maraton

Gelecek seçim aday ol gel düzelt tüm çarpıklıkları.. Sonunda ağır konuşacağım çok kalp kıracağım olmayacak.. Çocuk trabzonlu değilmiş o yüzden almıyoruz tamam mı mutlu oldun mu

isyan

Yeni cikacak GTA V'in Gameplay Videosunu yayinladilar. Adamlar resmen HD oyun yapmislar  :)

https://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI

emre__ss

Adamlar yapmış arkadaş çıksa da alsak.