Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

Kadıköyspor U-13 Türkiye Şampiyonasında süper lig şampiyonu olmuş Bursasporla Ankarada final oynuyor ama Samsunspordan 1 kişi dahil bu maçı izlemeye gelmiyor, alt yapıdan futbolcu yetişmez tabi yıllardır kendi çocuklarımızı başkaları izliyor ve kapıyorlar.

Karabudun

Alıntı yapılan: maraton - 09 July 2013, 18:22:15
Gelecek seçim aday ol gel düzelt tüm çarpıklıkları.. Sonunda ağır konuşacağım çok kalp kıracağım olmayacak.. Çocuk trabzonlu değilmiş o yüzden almıyoruz tamam mı mutlu oldun mu

Yapılan her eleştiride insanları azarlayarak fazlasıyla rencide ediyorsun zaten. Yönetici olmak kimseyi azarlamak hakkı vermiyor. Eleştirilere cevap vermek tabii ki en doğal hak. Zaten insanların istediği de bir cevap almak. Lakin düzgün bir cevap! Dikkat ediyorum her eleştiride "gel sen yap", "sıkıyorsa sen yönetici ol" gibisinden cevaplar alıyoruz. Bunu mu reva görüyorsun taraftarına? Yönetimi eleştiremez mi bu taraftar? "ALLAH razı olsun." derken iyiydik de "Ortada yanlış var." deyince niye maraba muamelesi görüyoruz? Niye eleştirmeye hakkım yok benim? Düzgün bir cevap bekliyorum, Samsunspor yöneticisine yakışır bir cevap. Çok fazla değildir umarım!

maraton

Bir kere kendi yöneticisi olduğum sitede insanlar serbestçe her istediğini söyleyebiliyor kimseyi kısıtlamıyorum sen bile konuşabiliyorsun. İstediğin gibi ama ben sadece senin istediğin gibi mi cevap vereceğim .. Bana samsunspor taraftarı edebiyatı yapmayın altında kalırsınız ben samsunspor yöneticisi değil taraftarıyım sana cevabım da yönetici gibi olmaz taraftar gibi olur kaldıramazsın.. Sen oturduğun yerden ahkam kes benim tırnaklarım ile bugüne getirdiğim sitem de bana benim taraftara olan saygımın ve herkesin söz söyleme hakkına saygımdan yararlanıp bana geçir sonra az sinirli mesajta bana laf çak.. Yok ya ben burada herkes gibi taraftar sıfatım ile bulunuyorum başkaca sıfatta talep etmedim o yüzden sana bir cevap vereceğim ama yüz yüze bakalım beğenecek misin

Karabudun

"Sen bile" derken bu ne kibir? Ben mertçe çıktım; gördüğümü, düşündüğümü söyledim. Ne kadar haklı olduğumun en büyük ispatı da senin yazdığın son zırvalıktır. Ha, benim bir önceki iletimden sonra dahi farklı konular altında taraftara ayar veriyorsun. Elbette kimse benim istediğim şekilde cevap vermek zorunda değil. Ama usturup var, uslup var. Değil mi? Sana göre biz zaten ancak ahkam keseriz; senin saygını ve sevgini suistimal ederiz. Hangi sevgiden, hangi saygıdan bahsediyorsun? Tekrar okusana son yazdığını; sevgi, saygı gibi kavramlara değinmeden önce! Yüz yüze vereceğin cevap için de büyük merak içerisindeyim. Lakin havada kalan bir taraf var. Bir meydan okuma mı söz konusu? Yoksa ben mi alınganlık ediyorum?

maraton

Ya birader benim derdim bizatihi senin ile niye kendini çoğul yapıp milleti arkana almak taraftara karşı havası yaratmak sen taraftarı veyahut siteyi temsil ediyormuş izlenimi vermek istiyorsun.. Bu sitedeki arkadaşlarda tüm tribünde beni tanır .. O yüzden benim tüm yazdığım sana karşı kendini taraftarı temsil eder doğruları savunur havalarına sokma.. Sen yöneticiye yakışır cevap istemedin mi gel çık karşıma al cevabını ne var bunda.. Bu siteye yönetici olduktan sonra girmedim uslubum da Bilakis yumuşadı bümü bilen bilir.. Sen bir kaç kere daha başka işlerden hemen fırsat bilip bana laf çakmanın peşindesin buna izin veriyorum senle tartışarsak sana itibar kazandırıyorum daha ne istiyorsun.. Ama bak sana taraftar kimliğine değil sana karşıyım

maraton

yazıyor musun gideceğim işim var toplantı var kulüpte senin gibi yaz tatilinde değilim.. kibirli ve namertçe mesajlarıma devam edim mi

Karabudun

Alıntı yapılan: maraton - 10 July 2013, 15:17:43
Ya birader benim derdim bizatihi senin ile niye kendini çoğul yapıp milleti arkana almak taraftara karşı havası yaratmak sen taraftarı veyahut siteyi temsil ediyormuş izlenimi vermek istiyorsun.. Bu sitedeki arkadaşlarda tüm tribünde beni tanır .. O yüzden benim tüm yazdığım sana karşı kendini taraftarı temsil eder doğruları savunur havalarına sokma.. Sen yöneticiye yakışır cevap istemedin mi gel çık karşıma al cevabını ne var bunda.. Bu siteye yönetici olduktan sonra girmedim uslubum da Bilakis yumuşadı bümü bilen bilir.. Sen bir kaç kere daha başka işlerden hemen fırsat bilip bana laf çakmanın peşindesin buna izin veriyorum senle tartışarsak sana itibar kazandırıyorum daha ne istiyorsun.. Ama bak sana taraftar kimliğine değil sana karşıyım

Hamd olsun; kimsenin onayına, tasdiğine ihtiyacım yok. Doğru ildiğimi savunduğum kısmı doğru. Ben bu zamana kadar görüp de sustuğum bir tavra cevap verdim. Gönül isterdi ki bu tarz laflar edilmesin. Üzerinden prim yaptığımı nereden çıkardın? Nasıl bir kudrettir seninkisi ki üzerinden itibar kazanalım? Senin o fırsat diye tabir ettiklerin benim gözümde büyük yanlışlardı. Susmadım, dile geldim diye fırsatçı oldum. Ben ona "mertlik" diyorum. Öyle insanlarla tartışıp itibar kazandıramasak da sanal ortamda tutup da racon kesecek kadar ucuz bir adamda değilim.
Neyse cidden sormak ve cevabını öğrenmek istediğim sorular var. Burada kimseyi rahatsız etmeyip özelden soracağım.

maraton

ee birader en baştan özelden sorsaydın.. niye başkasına verdiğim cevabı fırsat bilip bana salladın.. madem iyiyi bulmak istiyorsun uyarmak istiyorsun önce özelden niye yazmıyorsun.. şimdi bize sallamak moda diye hemen niye fırsat kolluyorsun hadi şöyle diyim ben öyle anlıyorum.. sen bana giydiriyorsun aynı üç dört kişi de hemen beğeniyor yeter ki erdem kötü olsun..
unutmayın ama kimsenin torpili ile akrabalık ile gelmedim ben ne bu sitedeki yerime ne bu camia da ki yerime.. kolay lokma olmam kimseye.. düşmanlarımı sayıyorum buradan da dostlarımız da var bizim.. sıkıntı yok.. bizi bilen bilir.. lafım alınana bana düşmanlık besleyene gerisi alınmasın

Karabudun

ALLAH aşkına seni kötü lanse etmekle ben ne kazanacağım? Yapmayın, etmeyin. Şahsınla en ufak bir derdim olmadı. Beni rahatsız eden uslubundu. Şahsını tanımadığım gibi dostunu, düşmanını da tanımam. Hele hele insanları küçük düşürmek, lokma etmek gibi bir gayem hiç olmadı. Aksine insanlar küçük düşürüldüğü için başladı bu tartışma.

babasamsunlu

SANA KİMSENİN DÜŞMANLIK BESLEDİĞİ YOK.
KİMSE SENİ YEMEKTE İSTEMİYO.
NASIL BİR RUH HALİNDEYSEN ARTIK..
SEN KENDİ KENDİNİ NE HALLERE DÜŞÜRDÜĞÜNÜ GÖREMEYİP HER LAFI DÜŞMANCA GÖRÜYORUSUN.
HA NASIL GÖRÜRSEN GÖR ORASI AYRI.
HEM " BEĞENENLER" DİYECEKSİN HEM "ALINANLAR" DİYECEKSİN.. :)
BİLDİĞİN KOMEDİ..
ALLAH DÜŞTÜĞÜN BU GAFLETTEN UYANDIRSIN SENİ..

maraton

maraton

ben buradan sonra susuyorum akan sen bildiğini söyle benim bildiğim bende kalsın..

maraton

Alıntı yapılan: sener.eren - 10 July 2013, 15:50:39
ALLAH aşkına seni kötü lanse etmekle ben ne kazanacağım? Yapmayın, etmeyin. Şahsınla en ufak bir derdim olmadı. Beni rahatsız eden uslubundu. Şahsını tanımadığım gibi dostunu, düşmanını da tanımam. Hele hele insanları küçük düşürmek, lokma etmek gibi bir gayem hiç olmadı. Aksine insanlar küçük düşürüldüğü için başladı bu tartışma.

benim de sana dediğim bu uslup benim yumuşatılmış halim.. madem uyaracaksın önce özelden uyar.. bak hemen fırsat bekleyen dostlarım var ortada.. kimseyi küçük düşürmedim ama birine kötü yapıyorsun dersen biraz da o işe talip olman lazım çünkü seçenekler ya o adam ya hiçse oradaki sıkıntı başka bir şeydir.. benim ile senin bir farkım yoktu bir yıl öncesine kadar .. ikimizde sitede yazan taraftardır ama ben bu sevda için birden kendimi bir ateşin içinde buldum yıprandım sövüldüm trabzonlu bile denildi.. şimdi mübarek ramazanda bu sıcakta eleştirmek yanlış demek tamam ama sana biri masum değilsin derse sapıtırsın.. öğretmensin bu eleştirmek mi.. onu yazan adam bana sallama imkanına sahip olduğu kadar ulaşma imkanına da sahip.. ben araştırdım dediği olay hiç de öyle bir olay değil benim öğrendiğim.. ama anlamadan dinlemeden masum değil dersen ben de sen masumsan sen yap derim.. binlerce şey yazıldı eleştiri hem de ağırından bir şey demedim ama masum değilsin dersen biraz da kırımız çizgiler olsun ithamla eleştirinin sınırı olsun.. bir de üstüne sen yine açıktan benim işim olan avukatlığı yapıp başkasını savunuyorsun.. bak beni çok seven dostlar hemen çıkıyor.. özel mesaj sistemi çok iyi bir şey.. bir sütten çıkmış ak kaşık değiliz hatamız da olur yanlışımızda kalp kırdı isek almasını da biliriz.. ama ihanet etti demek suçlu demek o kadar da değil.. öyle ise buyurun siz yapın derler adam di mi hocam.

south_london

sakin beyler sakin gereksiz kavgaya gerek yok!

Karabudun

Alıntı yapılan: maraton - 10 July 2013, 16:09:31
benim de sana dediğim bu uslup benim yumuşatılmış halim.. madem uyaracaksın önce özelden uyar.. bak hemen fırsat bekleyen dostlarım var ortada.. kimseyi küçük düşürmedim ama birine kötü yapıyorsun dersen biraz da o işe talip olman lazım çünkü seçenekler ya o adam ya hiçse oradaki sıkıntı başka bir şeydir.. benim ile senin bir farkım yoktu bir yıl öncesine kadar .. ikimizde sitede yazan taraftardır ama ben bu sevda için birden kendimi bir ateşin içinde buldum yıprandım sövüldüm trabzonlu bile denildi.. şimdi mübarek ramazanda bu sıcakta eleştirmek yanlış demek tamam ama sana biri masum değilsin derse sapıtırsın.. öğretmensin bu eleştirmek mi.. onu yazan adam bana sallama imkanına sahip olduğu kadar ulaşma imkanına da sahip.. ben araştırdım dediği olay hiç de öyle bir olay değil benim öğrendiğim.. ama anlamadan dinlemeden masum değil dersen ben de sen masumsan sen yap derim.. binlerce şey yazıldı eleştiri hem de ağırından bir şey demedim ama masum değilsin dersen biraz da kırımız çizgiler olsun ithamla eleştirinin sınırı olsun.. bir de üstüne sen yine açıktan benim işim olan avukatlığı yapıp başkasını savunuyorsun.. bak beni çok seven dostlar hemen çıkıyor.. özel mesaj sistemi çok iyi bir şey.. bir sütten çıkmış ak kaşık değiliz hatamız da olur yanlışımızda kalp kırdı isek almasını da biliriz.. ama ihanet etti demek suçlu demek o kadar da değil.. öyle ise buyurun siz yapın derler adam di mi hocam.

Benim savunduğum tek şey yöneticilerin insanları rencide etmemesi, eleştirilere tahmmül etmesiydi. Ben sana eleştiri yönelttiğim esnada sen başka bir konu da tarafara ayar veriyordun, usta. Kimsenin masumiyetine laf etmedim, ihanetle suçlamadım. Aksine sallamakla, tribünlere oynamakla suçlandım. Öyle ki sırf itibar kazanmak için yazıyormuşum. Hakarete uğramama, rağmen hakaret etmedim. Kimseye "bile" li cümleler kurmadım. Dostu, düşmanı karıştırmadım işe. Kimseyi lokma etmek, harcamak veya yalnızlaştırmak gibi derdim de olmadı. Bugün bu tartışmanın sebebi bana göre senin taraftara yanlış yaklaşımındır. İnsanları azarlamak yerine keşke bildiklerini açıklasaydın. İşin diğer tarafında mevzunun buraya kadar gelmesinde senin kadar bende hatalıyım. Evet, özelden yazmak daha doğru olacaktı. Ben yanlış olanı yaptım. Lakin aksini yaparken kesinlikle kimsenin onayını almayı ya da birilerinin beni tasdiklemesini beklemedim. Dediğine göre senin uslubun sertmiş, benim de tahammülüm yok arkadaş. Yanlış bildiğime müdahale etmek gibi bir rahatsızlığım var. Tüm  bunların dışında kesinlikle düşündüğün gibi şahsınla bir problemim yok. Şu sitedeki, ALLAH' ın tek bir kuluyla problemim yok. Hele ki savunduğun gibi asla kimseyi küçük düşürme gayem olmadı. Bu saatten sonra ricam, şahsıma yazacaksan şayet düştüğüm hataya düşmeyip özelden yazmandır.