Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

trabzon ilk 5 hafta çok puan kaybı yaparsa hocada başkanda kalmaz. adam çok dik kafalı baya tepki alır ilerki zamanlarda(yeni seçilen)

AlıntıHacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.

lafa bak lafa ne sanıyor kendini acaba

5trawberry

Benimde dikkatimi çekti.
Kesinlikle başarısız olacak, geçen seneden beter olacaklar.

Sen başkansın her kadar, .......... olsa da bir camiayı temsil ediyorsun. Efendi olmalısın.

berusa55

Artistin önde gideni, serseri bir herif. Daha kötü olacaklarından şüphem yok.

emre__ss

Yeni hoca ben olsam bu adam gün gelir beni de kapıya koyar diye düşünürüm işimi yapamam.

Ayberk

yeni hocaları fena benden söylemesi. ilk yapmaları gerekeni daha yeni yapmışlar, geç kalınmış bir hamle

Tufan

o başkanla o hocanında başını yerler yine hüsran var hamsi tavaya.

lucarelli

Trabzon'un durumu içler acısı olacak. TKİ'ye veya 1461'i çalıştırmaya benzemez bu işler. Doğru iş yaprılar ama benim açımdan, kendi açılarından değil  :D :D :D

Ayberk

abiler ben bilemem bu adam eğitimini hollandada aldı, ajax genç takımını bıraktı türkiyeye geldi. hep söyledim, bana göre son dönemde ülkemizdeki en yetenekli hoca m.reşit akçay. ha çok da şeyimde değil kimi alırlarsa alsınlar. ama petkoviç Lazioda başarılı olur diyince de kafa yapmıştınız benle hatırlatıyım :evet: ;D

mehmet yılmaz

https://www.facebook.com/KIRMIZI.BEYAZ1965

facebooktaki kırmızıbeyaz sayfasının adminini tanıyan var mı arkadaslar?

SametYılmaz55

tam onu soracaktım.tiksindim,iğrendim bu şehirdeki yalaka ibnelerden

mehmet yılmaz

Yalaka değil de vefasız diyelim.
O rakamları neresinden uydurmuş, onu merak ettim sadece..
Sanırım 18-19 yaşlarında genç bir vatandaşmış.
Allah akıl, fikir versin, ne diyeyim?
Bunun gibi bir sürü insan var ortalıkta, neyse ki küfür etmemiş, Küfür edenleri de meşhur bunların..
Böyle güzel abileri/kardeşleri önümüzdeki dönem yönetimde görmek isterim doğrusu.
Harika fikirleri vardır eminim.

SametYılmaz55

abi biri çıkar Galip Öztürk'ü halk kahramanı,en büyük Samsunspor'lu yapar,biri çıkar Erkut Tutu'yu yükseltip Emin başkanı yerin dibine sokmaya kalkar.10 ay öncesine kadar takıma sadece Emin Başkan ve sizler sahip çıktınız,o zamanlar sizlere hayır duası edenler şimdi utanmasalar sizleri hain ilan edecekler >:(

lato

Ben boşuna demiyorum şu andaki sessizlik iyidir diye ağaları paşaları gelip tutsunlar işin ucundan façaları yiyorsa da görelim. Harbiden çok nankör adam var 7 trilyon borç ödedik diye açıklıyor adam 7trilyon harcamış diyor.

seyf55

Bu bebeler abilerinin fikirlerini papağan misali internet de yaygara yapmak için kullanılan zavallı insanlar olduklarını ne ara anlayacaklar