Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

Kupa finali sonrası Trabzon' a geri dönerken Görele ilcesinde gerceklesen kaza sonrasi hayatini kaybeden 2 taraftara Allah rahmet eylesin.

GurbetciFanatik

Allah rahmet eylesin yarali olanlara sifa versin. Insallah bu son olur

Ertuğrul Sağlam

Alıntı

Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Canik İlçesi'nde yapılacak olan Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı için 3 milyon TL bağışta bulundu. İstemeden de olsa bir süre hayır işlerine ara verdiğini belirten Öztürk, "Bu bağışla birlikte 'nerede kalmıştık' dedik. Yarım kalan projeleri en kısa zamanda tamamlayacağız" dedi

Türkiye'nin pek çok bölgesinde yaptığı hayır işleri ve eğitime verdiği desteklerle tanınan Samsunlu hayırsever iş adamı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Samsun'un Canik ilçesi'nde yapımına başlanacak olan 80 derslik ve 2 bin 400 öğrenci kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük lisesi ünvanını taşıyacak İmam Hatip Lisesi inşaatı için 3 milyon lira bağışta bulundu.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI
Canik Anadolu İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Genç ve Yönetim Kurulu üyelerini İstanbul'da kabul eden Öztürk, Samsunlu hemşehrilerine mesaj gönderdi. Öztürk, istenmeyen bir takım olayların sonucunda Samsun'dan ayrı kaldığını ve iki yıl önce başlanan okul, cami, yurt gibi hayır işlerine bir süre ara vermek zorunda bırakıldığını belirterek, "Samsunlu hemşehrilerimi çok özledim. Samsunspor sevdamız bir yanda aynı ateşiyle duruyor. Diğer yandan bu güne kadar onlarca okul, yurt, cami gibi hizmetleri Samsun'a kazandırmanın onurunu taşıyorum. Bir süre ara verdiğimiz hayır işlerimize, bu bağışımızla birlikte başladığımızı hemşehrilerimizin bilmesini isterim. Türkiye'nin en büyük lisesi durumunda olacak İmam Hatip lisemize katkıda bulunmuş olmak bana ayrıca bir mutluluk vermiştir. Sayın Genç'in nezdinde tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve bu muhteşem hizmetin bir an önce bitirilebilmesi için hayırsever Samsunluların da harekete geçmesini arzu ediyorum" dedi.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ
Dernek Başkanı Mustafa Genç ise yaptıkları geçmiş olsun ziyaretinde okulla ilgili Öztürk'e bilgi verdi. Genç, Samsun'un Canik İlçesi'nde inşaasına başlanacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 38 dönüm arazi üzerinde 80 derslik, spor salonu, konferans merkezi, dil, fen ve sosyal bilgiler laborutuvarlarının yanı sıra 370 öğrenci kapasiteli yurduyla sadece bölgenin değil, tüm ülkenin en büyük lisesi durumunda olacağını ifade etti. Lise tamamlandığında asgari 2 bin 400 öğrenci kapasiteli olacağını belirten Genç, İmam Hatip Lisesi'nin Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan da öğrenci kabul ederek uluslar arası bir kimliğe bürüneceğini de kaydetti.

Kim hangi görüşe sahip olursa olsun (yukarıdaki cümlesi için söylemiyorum) Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi krizden çıkabilmesi için tek çare Galip Öztürk'ün desteği.

Karabudun

Trafik teröründen en çok çeken camia olarak başsağlığı dilemek en başta bize düşer.

http://kralspor.ensonhaber.com/trabzon-taraftarlari-kaza-yapti-2-olu-2013-05-23.html

5trawberry

Sadece Samsunspor

23 May 2013, 16:28:19 #36905 Son düzenlenme: 23 May 2013, 16:32:32 Sadece Samsunspor
AlıntıO MÜDÜRE ATAMA

23 Mayıs 2013 / 12:47

Bakan Kılıç'ın defalarca görevden almak istediği YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, Başbakanlık Müşavirliğine atandı.
Başbakanlık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, İçişleri ve Milli Savunma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Başbakanlık Müşavirliğine, YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak atandı.

YENİ TARTIŞMALARIN FİTİLİ OLACAK GİBİ
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın Başbakanlık Müşavirliğine atanması kararı sonrasında yeni tartışmaların fitili de ateşlenmeye başladı. Albayrak ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç arasındaki gerginlik de göz önünde bulundurulduğunda, söz konusu arama kararı farklı bir boyut kazanıyor.

SUAT KILIÇ GÖREVDEN ALMAK İSTEMİŞTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ı görevden almak amacıyla üç kez kararname gönderdi. AKParti'nin en güçlü bürokratının kararnamesi üç kez Başbakan'dan döndü. Ancak, Kılıç'ın "ya ben ya o" resti de işe yaramadı Albayrak müşavir olarak atandı

'ARIZA' MANŞET FİTİLİ ATEŞLEMİŞTİ
Bakanın Albayrak'ı görevden almak istemesi Yeni Şafak'ta 'Arıza Bakan' başlığıyla habere konu olmuştu. 8 Mayıs tarihinde Yeni Şafak'ın 1'inci sayfasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın fotoğrafı, 'Arıza Bakan' manşetiyle verilmişti. Herkesi şaşırtan bu tepkinin perde arkasında YURT-KUR Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın görevden alınmasının yattığı öne sürülmüştü.

KILIÇ İLE İLGİLİ BAŞBAKAN'A DOSYA MI SUNULDU?
Öte yandan Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Albayrak kardeşlerin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile ilgili Başbakan'a bir dosya sunuduğu iddiası ortaya atılırken, dosyanın içerisindekilerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı iddia edildi. Bundan sonraki süreçte Bakan Kılıç ile Albayrak ailesi arasında nelerin yaşanacağı merak konusu oldu.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=89777

Aslında Suat kılıçın istediği şey olmuş rest işe yaramış yurtkurt müdürlüğünden alınmış ama daha güçlü olan başbakan müşaviri olmuş ilginç

Atanan yurtkurt müdürü trabzonlu, acaba aralarında ne münasebetten dolayı kavga var bilen var mı ?

berusa55

23 May 2013, 16:43:26 #36906 Son düzenlenme: 23 May 2013, 17:05:12 berusa55
ŞL finaline hazır...

Stoper

Samsun Havza Yağlı Güreşleri

Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen yağlı güreş müsabakaları ekrana geliyor.

16:00

http://tvrehberi.milliyet.com.tr/samsun-havza-yagli-guresleri/spor/trt-3---trt-spor/4081993217201305251600/tvnew/index.htm

ata55

Dortmund kazanir umarim.

Nefesler tutuldu gözler dev finalde!

24 Mayıs 2013 11:24 NTV Spor

Futbol dünyasında tüm gözler, Wembley'deki Şampiyonlar Ligi Finali'ne çevrildi. Finalde iki Alman takımı Bayern Münih ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Dev final bu akşam 21.45'ten itibaren STAR ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 23 May 2013, 13:50:13
Kim hangi görüşe sahip olursa olsun (yukarıdaki cümlesi için söylemiyorum) Samsunspor'un içinde bulunduğu maddi krizden çıkabilmesi için tek çare Galip Öztürk'ün desteği.
arkadaş bizde öyledüşünüyoruz ama kaç senedir herşey ortada bir insan bir şeyi yapayaksa yapar yapmıyacaksada açıkça söyler.bu nedir ben onun yerinde olsam samimiysem çıkar adam gibi başkan adayı olurum,varmı bunun ötesi.

Karabudun

seyf55

jean

Gecen sene dsmuslerdi ne yazikki ciktilar yeniden tbl ye ts basketbol

5trawberry

Mustafa Reşit Akçay, Tese'nin başına getirilmiş.