Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maraton

haberleri okurken şu sayın vekilim hakan şükürü gördüm..
şu memlekette bir ben mi türk 'üm a.q. herkes bir gayret türklükten istifa ediyor ! :-X

binikalamadım

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 February 2013, 00:02:39
Efes Pilsen : 63 CSKA : 60
Fınal Four değil,şampiyonluk bekliyorum Efes'ten.

Anadolu Efes lütfen yani  ;)

babasamsunlu

Türk'lükten İSTİFADE edenler şimdi İSTİFA ZAMANIDIR deyip gereğini yapıyorlar...

Normaldir ;)

binikalamadım

biz de Türk milletvekili seçmeyi beceremiyoruz be kardeşim bizde de hata var...Kürt , Laz , Çerkez , Gürcü , Zaza , Süryani , Pomak , Arnavut ... ne bulursak seçmişiz...

Stoper

Alıntı yapılan: binikalamadım - 23 February 2013, 12:20:27
biz de Türk milletvekili seçmeyi beceremiyoruz be kardeşim bizde de hata var...Kürt , Laz , Çerkez , Gürcü , Zaza , Süryani , Pomak , Arnavut ... ne bulursak seçmişiz...

Ciddi misin? Ironi mi yaptın?

Desiqner

Alıntı yapılan: binikalamadım - 23 February 2013, 12:20:27

"Ey İnsanlar!.. Rabbiniz birdir, babanız da birdir. Hepiniz Âdem'in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır."

Sercan

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 February 2013, 13:15:50
"Ey İnsanlar!.. Rabbiniz birdir, babanız da birdir. Hepiniz Âdem'in çocuklarısınız. Âdem ise topraktandır. Arabın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır."

Allah'ın kelamı üzerine laf söylenemez. Ama onlar Türkleri faşist gösterip her türlü riyakarlığı yapıyorlar. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Ben bir Türk olarak, Kürt, Çerkez, Laz, Arap insanlarla bir arada yaşamaktan mutluyum. Ya onlar ?

Desiqner

Alıntı yapılan: Sercan - 23 February 2013, 14:32:23
Allah'ın kelamı üzerine laf söylenemez. Ama onlar Türkleri faşist gösterip her türlü riyakarlığı yapıyorlar. Allah sonumuzu hayırlı etsin. Ben bir Türk olarak, Kürt, Çerkez, Laz, Arap insanlarla bir arada yaşamaktan mutluyum. Ya onlar ?

İlk belirteyim bu Peygamber Efendimizin Veda Hutbesinden bir bölüm.
Bir İnsanı kürt olduğu için dışlayana da,Türk olduğu için direk faşist damgası vurana da karşıyım.
Hakan Şükür'ün sözlerininde çarpıtıldığını düşünüyorum ayrıca.Irkçılık karşıtı birşeyler söylemeye çalışmış ama bunlar yanlış anlaşılmaya müsait konular...
Birlikte , birbirinin farklılıklarını kabul ederek yaşabilmeyi öğrenir umarım bu millet :)

Sercan

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 February 2013, 14:46:02
İlk belirteyim bu Peygamber Efendimizin Veda Hutbesinden bir bölüm.
Bir İnsanı kürt olduğu için dışlayana da,Türk olduğu için direk faşist damgası verene de karşıyım.
Birlikte , birbirinin farklılıklarını kabul ederek yaşabilmeyi öğrenir umarım bu millet :)

Yine dediğim gibi Allah'ın kelamı üzerine laf söylenmez. O ırkçılığı yasak etti mi? Etti. Ama bu adamlar bizlere ırkçı diyerek, kendileri çok daha beterini yapıyorlar..

Sercan

Şu Harlem Shake olayını bizim taraftarlara uyarlayacak yok mu :D

ali ihsan

Bu ülkede Müslüman-Türk kimliği her zaman 2. plana atılmış ve Müslüman-Arap kimliği siyasal olarak hep ön planda tutulmuştur.

Filistin,Gazze ve Suriye gibi konularda oluşturulan hassasiyet hiç bir zaman Doğu Türkistan,Musul,Kerkük,Güney Azerbaycan,Batı Trakya gibi Müslüman Türk'lerin zulüm gördüğü,öldürüldüğü ve yok sayıldığı bölgeler için gösterilmemiştir.

Türkiye'de Türk Milliyetçiliğini ırkçılık gibi gösterme gafletinde olanlar iyi bilsinler ki,bu ülkede ırkçılık yapılsaydı bunu diyenlerin yerinde yeller esiyor olurdu.

Asıl ırkçılık bu topraklarda yaşayan ve Millet olgusunu oluşturanları 36 farklı etnik sınıfa ayırmak ve sürekli farklılıkları ön planda tutarak siyaset üretmektir.

Mehmet Akif,Ziya Gökalp ve Necip Fazıl'ı okumanın,anlamanın ve anlatmanın tam zamanıdır diye düşünüyorum ....

Desiqner

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 23 February 2013, 15:05:50
Bu ülkede Müslüman-Türk kimliği her zaman 2. plana atılmış ve Müslüman-Arap kimliği siyasal olarak hep ön planda tutulmuştur.

Filistin,Gazze ve Suriye gibi konularda oluşturulan hassasiyet hiç bir zaman Doğu Türkistan,Musul,Kerkük,Güney Azerbaycan,Batı Trakya gibi Müslüman Türk'lerin zulüm gördüğü,öldürüldüğü ve yok sayıldığı bölgeler için gösterilmemiştir.

Türkiye'de Türk Milliyetçiliğini ırkçılık gibi gösterme gafletinde olanlar iyi bilsinler ki,bu ülkede ırkçılık yapılsaydı bunu diyenlerin yerinde yeller esiyor olurdu.

Asıl ırkçılık bu topraklarda yaşayan ve Millet olgusunu oluşturanları 36 farklı etnik sınıfa ayırmak ve sürekli farklılıkları ön planda tutarak siyaset üretmektir.

Mehmet Akif,Ziya Gökalp ve Necip Fazıl'ı okumanın,anlamanın ve anlatmanın tam zamanıdır diye düşünüyorum ....

Baştaki sözlere katılmıyorum hocam.
Şöyle söyleyebilirizki bir topluluk Müslüman-Türk kimliğine sahip çıktıysa , diğer bir topluluk Müslüman-Arap kimliğine sahip çıkmıştır.
Bunu tamamen belli bir siyasi düşüncenin insanı yapmışta diyemeyiz.
Şahsen ben Müslüman'a zuhmün olduğu , Türk,Kürt,Arap ırk ayırmadan insana zulmün olduğu herşeye karşıyım.
Eğer bir insan sizi sadece Türk olduğunuz için yargılıyorsa,nefret duyuyorsa orada Türk Milliyetçiliği yapılmasını anlayabilirim.
Ama Türk Milliyetçiliği yapıyorum diyerek Türklük harici ırkları yok saymak alenen Irkçılıktır.2 + 2 = 4.
Bakın ben bu söylediklerimi tamamen siyasetten uzak tavırla yazıyorum.Siyasetin girdiği yerde zaten %100 doğruluk,dürüstlük bekleyemeyiz.

evolution55

Uploaded with ImageShack.us

takımımız otele yerleşti,birazdan antremana gidecekler samsunspor_x

evolution55

Uploaded with ImageShack.us

lokmanın gözlükler on numara  :D

evolution55