Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

aynen bende 3 yıl sonra ogrtmen olunca tum ogrencılerı samsunsporlu yapcam  8) 8)

King1965

Bu soruyu çözene 1 milyon TL verecek
AlıntıSamsunlu matematikçi Aydın Cerit, kamuoyuyla paylaştığı matematik sorusunu çözene 1 milyon lira vereceğini açıkladı.

http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/979047-bu-soruyu-cozene-1-milyon-tl-verecek

Sercan

Alıntı yapılan: emre - 18 January 2013, 20:38:55
bize en göre en yanlış yolda olan bi'
ögrenciyi Samsunsporlu yapmanın büyük
gururunu yaşıyorum bugün. Sadece bi'
sözlü notu ile :)

Not zamanı hepsi Samsunsporlu :)

Turuncu

ahmetsefa55

emre

kücücük cocuklar abi, menfaat falan bulsunlar dogru yolu yeter ki. Sözünden dönmedikçe sorun yok

mehmet yılmaz

Tamam diyen her 4 ogrenciden 1'i gercek ss'lu oluyor. Tecrubeyle sabittir ama bu da bir kazanctir. Aynen devam gencler.  ;) Ayrica maraton denen sahsin son mesajlarinda bana yonelik dusuk seviyeli satasmalari dikkatimi cekiyor. Gordugunuz gibi muhatap dahi almiyorum.

King1965

Alıntı yapılan: samsuni - 18 January 2013, 23:36:06
Tamam diyen her 4 ogrenciden 1'i gercek ss'lu oluyor. Tecrubeyle sabittir ama bu da bir kazanctir. Aynen devam gencler.  ;) Ayrica maraton denen sahsin son mesajlarinda bana yonelik dusuk seviyeli satasmalari dikkatimi cekiyor. Gordugunuz gibi muhatap dahi almiyorum.

aynen hocam  :evet: :deli:

seyf55

ben daha büyük bir onur yaşıyorum dayımın oğlu var 13 yaşında nerden tutturduysa trumzonsporluyum diye istanbulda oturuyorlar yazın gittiğimde doğru yolu gösterdim samsuna gelip tekrar gittiğimde bu sefer forma ve atkı alıp götürdüm artık SAMSUNSPORLU bunun sevinci bi baska :peeh: :evet:

seyf55

o ilk simge yanlışlıkla oldu bu arada

ahmetsefa55

trabzon denızlı macında dk 7 skor 2-0

2. golde saçma bı penaltı verdı hakem.
neyse ben ıddaa da 1 vermıstım.boyle devam  :evet:

Ahmeti

feticalik

Alıntı yapılan: muhalif - 19 January 2013, 14:09:14
trabzon denızlı macında dk 7 skor 2-0

2. golde saçma bı penaltı verdı hakem.
neyse ben ıddaa da 1 vermıstım.boyle devam  :evet: