Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

şu takımı cami avlusuna bıraksan 10 maç kazanır, kalanı da taraftar tamamlar zaten..çok çook güzel şeyler olacak.. :)

King1965

Basın Sözcümüz Mehmet Yılmaz, 20 Ocak Anma etkinlik programımızın belli olduğunu açıkladı. Mehmet Yılmaz,"Bilindiği gibi bu seneki 20 ocak günü Tavşanlı Linyitspor maçına denk geliyor. Programımızın Kütahya ayağında takımımız maça,(Unutmadık, Unutmayacağız) yazılı pankart ile çıkacak ve siyah forma giyecek. Samsun ayağında ise 20 Ocak Pazar günü saat 10.30'da tesislerde toplanılacak. Alt kategori futbolcularımızla birlikte saat 11.00'de Asri Mezarlıkta olunacak. Buradaki törenin ardından Kıranköy Mezarlığı'na geçilecek. Başkanımız Emin Kar, etkinlikler nedeniyle Samsun'da kaldı. 20-27 Ocak haftasında Türk Kızılayı, Kulübümüz ve taraftar derneklerimizin ortak bir açıklaması olacak. Buna göre hafta boyunca hergün çeşitli noktalarda kan bağışı kampanyalarımız olacak. Samsun halkını ve Samsunsporlular'ı bu etkinliklere davet ediyoruz" dedi.

usare

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 17 January 2013, 19:25:16
şu takımı cami avlusuna bıraksan 10 maç kazanır, kalanı da taraftar tamamlar zaten..çok çook güzel şeyler olacak.. :)

Aaaa Ferhat abi!!!
:kanka:

kalptenþimþek

İnşallah  samsunspor_x  :_nazar

özkan

Arkadaşlar samsunda mail order yoluyla tahsılat yapabılecegımız bır yer varmı bildiginiz ?

King1965

gecen sene bızde oynayan Anıl dilaver ofspor' a gitmis :D

Ahmeti

Alıntı yapılan: King1965 - 18 January 2013, 14:17:53
gecen sene bızde oynayan Anıl dilaver ofspor' a gitmis :D

vaybe şaşırdım.

maraton

Musti

Lezzet Avcısı Mehmet Yaşin, bu hafta Samsun'un lezzet duraklarını keşfediyor. Karadeniz'in birbirinden lezzetli balıkları, Bafra pidesi, Kaz tridi Yol üstü Lezzet Durakları'nda... Yol üstü Lezzet Durakları, bu akşam saat 21:00'de CNN TÜRK'te!

http://tv.cnnturk.com/yolustulezzetduraklari

cgr

Alıntı yapılan: Musti - 18 January 2013, 15:53:58
Lezzet Avcısı Mehmet Yaşin, bu hafta Samsun'un lezzet duraklarını keşfediyor. Karadeniz'in birbirinden lezzetli balıkları, Bafra pidesi, Kaz tridi Yol üstü Lezzet Durakları'nda... Yol üstü Lezzet Durakları, bu akşam saat 21:00'de CNN TÜRK'te!

http://tv.cnnturk.com/yolustulezzetduraklari

Sonradan gurme :D Abi Cem Yılmaz ne dalga geçti adamla yaa.. Aklıma geldikçe gülüyorum  ;D ;D

Musti

Hadi ya:) Son gösterisine gitmedim daha :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: cgr - 18 January 2013, 15:57:02
Sonradan gurme :D Abi Cem Yılmaz ne dalga geçti adamla yaa.. Aklıma geldikçe gülüyorum  ;D ;D
''Ulan gurme dediğin yemeği tadar bu resmen tabağı sıyırıyor böyle gurme'mi olur'' ''Ahhh Bahattin abi tabutun çivisini çakamadılar''  ;D ;D ;D

feticalik

hakkatten iyi dalga geçti herifle  :D :D :D :D

emre

bize en göre en yanlış yolda olan bi'
ögrenciyi Samsunsporlu yapmanın büyük
gururunu yaşıyorum bugün. Sadece bi'
sözlü notu ile :)

celebi

Bize menfaat gozetmeden samsunsporlu olacak adam lazim efendiiiiiiiiiii