Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: uçarlı - 19 January 2013, 14:22:28
bizim maçın linkini atarmısınız
bızım mac yarın canım kardesım

celebi

seni heyecan sarmış be kardeşim :)

Ahmeti

Alıntı yapılan: celebi - 19 January 2013, 14:24:25
seni heyecan sarmış be kardeşim :)

kimi heyecan sarmadıki bende de acayip derecede sabırsızlık var

kalptenþimþek

19 January 2013, 14:35:42 #35043 Son düzenlenme: 19 January 2013, 14:39:16 kalptenþimþek
Alıntı yapılan: emre - 18 January 2013, 20:38:55
bize en göre en yanlış yolda olan bi'
ögrenciyi Samsunsporlu yapmanın büyük
gururunu yaşıyorum bugün. Sadece bi'
sözlü notu ile :)
geçtiğimiz yıl ilçede yapılan okullar arası bilgi yarışmasında Samsunspor'un kuruluş yılını sormuşlardı..yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsi kızdı ve futbola uzak oldukları gibi konu ile ilgili ön çalışma da yapmamışlardı..cevap kağıtları kalktığında gözlerimi kapadım, gözlerimi açtığımda salon bizim okulun kızlarını alkışlıyordu..sadece bir soruya verilen cevap beni Samsunspor şampiyon olmuş kadar sevindirmişti..kızlara; spor konularına çalışmadınız ama bu soruda yüzümü kara çıkartmadınız.. diyerek teşekkür ettim..onlarda bana; hocam samsunspora çalışmamıza gerek yok ki Samsunspor'la yaşıyoruz zaten okul kapısında, servislerde, kantinde, odanıza girerken hatta basket potasında okulda hemen her yerde Samsunspor'la ilgili birşeyler bilinçaltımıza işleniyor dediler..olay galiba çocuklarımıza Samsunsporla çevrelenmiş yaşam alanları oluşturmakla da alakalı..

emre

haklısın Ferhat Abi ama Samsunspor değil Samsun bile yok sanki burada. Artık elimizden ne gelirse..

Desiqner

Denizli çok etkisiz duruyor.Belki Üstün Bilgi sürpriz goller atabilir sezon boyunca...

ahmetsefa55

denızlı dunyanın en kotu takımlarından bırı gıbı.

urfa adana macını ızlıyorum.ıkı takımda cok kotu.
adana bıraz daha takım gıbı.

bızım ne oldugumuz onemlı.rakıplerımızde iş yok.
dogru durust top oynayan takımlar ; ercıyes , 1461 ,biraz manisa diğerleri patlak.

hacettepeli

katılıyorum 2-3 tane top oynayan takım var gerisi kör dövüşü yapıyor.

Ahmeti

Urfa,Adana maçından benim gibi canı sıkılan varsa trt 3'te barca,malaga maçının tekrarı var.

kalptenþimþek

çakmatrabzon ilk 6 da yer alırsa 7. sıradaki takım mı gidecek playoflara?

AllydeenleaR

burak çalıkı iyi ki göndermişiz. faydasızın önde gideni

cgr

19 January 2013, 17:21:33 #35051 Son düzenlenme: 19 January 2013, 17:32:52 cgr
 ;D ;D ;D

Kütahya'da havanın aşırı soğuk olması kafilemize zor anlar yaşatıyor. Futbolcularımız aşırı soğuktan etkilenmemek için idmanın dojajını artırırken, teknik heyetimiz, sağlık ekibimiz ve yöneticilerimiz kaban, kulaklık ve bere takarak korundu. Kulaklık ve bereler ise ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: cgr - 19 January 2013, 17:21:33
;D ;D ;D

samsuni ve maraton başkanı aynı kareye nasıl sığdırmışlar? anlamadım :o

ahmetsefa55

King1965

Alıntı yapılan: cgr - 19 January 2013, 17:21:33
;D ;D ;D

Kütahya'da havanın aşırı soğuk olması kafilemize zor anlar yaşatıyor. Futbolcularımız aşırı soğuktan etkilenmemek için idmanın dojajını artırırken, teknik heyetimiz, sağlık ekibimiz ve yöneticilerimiz kaban, kulaklık ve bere takarak korundu. Kulaklık ve bereler ise ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

soguk varmı mehmet abı  :D