Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 07 May 2012, 16:48:13
abi, yata yata maaş alıyor valla!
Bak, mesela ben çoktan okuldan eve geldim ve mesaime başladım. çalışayım diye okulda fazla vakit geçirmiyorum :)  :D :D :D ;D

yüzssüzlüğün artık sınırları zorladığı anları yaşıyoruz....
yuh diyorum...  :redcard: :redcard:

mehmet yılmaz

Yüzsüzlük konusunda Türkiye'deki tertemiz futbol ortamından etkilendim birader ;)
Yalnız tekrar okudum da, harbiden tam pişkinlik benimkisi.
Ama güzel espri değil mi?  8) 8)

babasamsunlu

twitter

sadece55

Doğru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar Bu adam çok sıkıntı çeker :)

Desiqner

Alıntı yapılan: Erdinc - 08 May 2012, 13:16:53
Doğru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar Bu adam çok sıkıntı çeker :)

Söyleyen Fenerbahçeli olduğu için farkeden birşey yok.Kendileri çok iyilermiş gibi konuşmaları herzaman gıcığıma gitmiştir zaten.

samsunum

08 May 2012, 13:27:16 #30337 Son düzenlenme: 08 May 2012, 19:49:15 mahmut 55
 1919 metrelik bayrakla gençlik yürüyüşü

Ahmeti

Bugün Haber gazetesinde intihar girişiminde bulunan kişinin haberini okudunuzmu bilmiyorum ama aynı adam sabahtan beri aynı yerde intihar girişimine devam ediyor.

Stoper

Alıntı yapılan: Ahmeti - 08 May 2012, 15:27:13
Bugün Haber gazetesinde intihar girişiminde bulunan kişinin haberini okudunuzmu bilmiyorum ama aynı adam sabahtan beri aynı yerde intihar girişimine devam ediyor.

Sanırım olay bu.

Eşi afetti, Hamdi intihardan vazgeçti

Samsun'da eşi eve terk edince bunalıma giren Hamdi K., eski bir fabrikanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis,aşağıya inmeye ikna edemediği Hamdi için olay yerine eşini getirdi. Kocasını çatıda gören Melike K. " Seni afettim Hamdi " deyince ikna olup intihardan vazgeçti

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda mobilya imalatçısında çalıştığı öğrenilen Hamdi K., eşinin evi terk etmesi üzerine bunalıma girerek üç katlı eski bir lastik fabrikası çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Vatandaşlar bildirmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de çadır açarak gencin atlama veya düşmesine karşı önlem aldı. Polisin ikna çabasına karşın bir türlü çatıdan inmek istemeyen Hamdi K., eşini yanına istedi. Polis, Kamil K.'nin 9 yıllık eşi 2 çocuk annesi Melike K.'yı olay yerine getirdi.

Melike K., eşini affettiğini söyleyince ikna olan Hamdi K. çatıdan indi. Eşiyle birlikte polis otosuna bindirilen Hamdi K., ifadesi alınmak üzere Irmak Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA
http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=esi-afetti-hamdi-intihardan-vazgecti&exec=page&nid=398088

buonanotte

Karabükde Bülent korkmazla yollar ayrılmış.

erkutdem55

karabük'e rahat battı heralde.O lavuğu getirmeselerdi şimdi bizim yerimizde 90 % onlar vardı.Gerçi muhtemelen Bülent korkmaz fantastik bir para istemiştir.

samsunmania

Şikenin faturası; 33 maç, 52 futbolcu...

Serie A'nın da gündemini kaplayan şike soruşturmasında Federal Savcı önemli kararlara imza attı
İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Federal Savcı Stefano Palazzi tarafından verilen karara göre 33 karşılaşma hakkında inceleme başlatıldığı ve bu karşılaşmalarla ilgili bulunan 52 futbolcu ile 22 takımın da mahkemeye verildiği belirtildi.

Habere göre, Serie B'de oynanan 29, İtalya Kupası ve Tim Cup'ta oynanan iki maç olmak üzere 2010/2011 sezonundaki 33 mücadelenin incelendiği ayrıca 52 de aktif futbolcunun mahkemede ifade vereceği ifade edildi.

http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/sikenin-faturasi-33-mac-52-futbolcuSXHBQ279250SXQ

İtalya federasyonu şike skandalında önce 5 takımı küme düşürmüş, daha sonra sadece Juventusu alt lige yollayıp aralarında Milan'ın da bulunduğu 4 kulübe puan silme cezası vererek olayı kapatmıştı. Zamanın başbakanı Berlusconi Milanı kurtarmıştı.
Ama görüyoruz ki adil cezalandırma olmayınca şike de bitmiyor. Ya biz.. Biz bunu bile beceremedik, kedidir o diyerek insanımızı aptal yerine koyduk. Bakalım biz şikeyi böyle mi engelleyeceğiz?? Zor be kardeşim.

maviay55

bülent korkmazın sözleşme sezon sonuna kadarmış opsiyonu kullanmamışlar hepsi bu  ;)

mimar55

Mesut bakkali alacaklardir daha onceden anlasmis bile olabilirler su saatten sonra herseye inanabilirim.. Komplo teorisi bile hazir superligteki tum takimlarin hocalari varken ben superligte olmak istiyorum diyip giden bir futbolcu degil bir hoca.  :rulet: