Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Hakeme ''Maç gergin olacak olabildiğince alttan al görmezden gel'' demişler büyük ihtimalle..Böyle rezillik olmaz..Biz stadımızda kırılan bir koltuğa üzülürken bunlar yaptıklarından gurur duyan insanlar..İnsanlar mı dedim ?

Sioux

semihe değil fenere sövmüş, koridorda emreyi aramış. semihle küfürleşme olmamış.
protokol tribününde bile küfürün havada uçuştuğu bir stat avni aker. normal o tür şeyler, çok normal.

emre

Alıntı yapılan: 5trawberry - 07 May 2012, 00:39:56
Iddiaya gore sadri şener semih in ailesine ve fenerbahçe camiasina ağır küfürler etmis ve  bunun sonrasinda semihle yumruklasmislar...

Semih Trt'ye bağlandı Sadri Şener çok kötü küfürler etti ama kesinlikle yumruklaşma olmadı dedi.Başkan adam hareket yaptı diye Emre'yi aramış stat da deli gibi. Bunlar taraftarını yatıştıracaklarına iyi gene gaza getiriyorlar, başka bir şey değil.

5trawberry

ahmetsefa55

kayserispor forması gıbı durmuyo mu  :kanka:

5trawberry

Bilmiyorum olabilir de ama  sanmam.

Kritik bi süreçte isterse lens forması olsun, sarı kırmızı giymek ve tribunun tepkisiz kalmasi duyarsızlığın ve ikiyüzlülugun göstergesidir. Bu tabloya tahammul etmez adam olan.

celebi

sivas şerefsizsin sivaaaaasss

King Of The North

İnşallah ES Es Bursayı yener son maç, grubun lideri olur, travzona basar Avrupaya gider, Bursa yenerse, lider olursa zaten Kupada final oynayacağı için avrupa garanti, yoksa travzon her halükarda bu balla avrupaya gider, kalpler Es Es'le...

Serkan

dikkatli olucaklar böyle bir maçda ister kayseri olsun ister malatya ben trabzon deplasmanımızda açılan ankaragücü atkılarının teker teker resmini çektim bu haysiyetsizler Fener atkısı der diye...

Serkan

samsun 55

babasamsunlu

kareoyu beğenmeyen arkadaşlar... lütfen emeğe saygı :D :D :D

misafir

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 07 May 2012, 16:03:51
kareoyu beğenmeyen arkadaşlar... lütfen emeğe saygı :D :D :D

sen bussatte işte degılmısın bak olmuyor :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: misafir - 07 May 2012, 16:34:43

abi çalışıyoruz :) 6,74 ..  8)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: misafir - 07 May 2012, 16:34:43

abi, yata yata maaş alıyor valla!
Bak, mesela ben çoktan okuldan eve geldim ve mesaime başladım. çalışayım diye okulda fazla vakit geçirmiyorum :)  :D :D :D ;D