Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: emre__ss - 06 May 2012, 20:10:31
Şu tıravzon yenilsin de Feneri de tutarım geseyi de tutarım anorthosis famagusta'yı bile tutarım yeter ki yenmesin tıravzon  :holey:

edit:sayfayı geçelim beyler upupupupupupup

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 May 2012, 21:14:36
abartmasak :-\

Bence de abartmasak hepsi aynı bokun farklı renkleri benim gözümde ve 4'nün arasındaki maçların hep berabere bitmesini istemişimdir. Sevinemesin manukyanın evlatları

red_white

biz fener veya gs yada herhangi bir takım trabzonu yendiğine sevinmeyiz... biz trabzonun yenildiğine seviniriz... arada ince bir fark var..

atalanta8

o değilde artık bunları iddaa kuponuma bile almayacam
lan beyinsiz gs 2 dakkada 2 gol yenir mi

Ayberk

valla ben küme düşmüşken trabzon da küme düşmezse yenildiğine niçin sevineyim ki? kazanmasın mutlu olmasın ****ler ama, arkadaşın ifadesi biraz abartılı bence. her neyse herkes ne anlatmaya çalıştığımızı anladı sanırım. ben de sizlerin ne dediğinizi anladım. uzatmaya lüzum yok bunlar yüzünden...

Serkan

trabzon'da yaşayıp Samsunsporlu olmanın zorluğunu çeken arkadaşımıza bu kadar yüklenmeye gerek yok anlatmak istediğini yanlış anlatmış sadece

Theofanis Gekas

ts taraftarı sadri şeneri yumurtalamış   :D :D :D şu play offu koyandan Allah razı olsun it köpek birbirine düştü  :) bize eğlencesi kaldı

emre__ss

06 May 2012, 23:20:09 #30306 Son düzenlenme: 06 May 2012, 23:30:51 emre__ss
Alıntı yapılan: Serkan - 06 May 2012, 22:25:01
trabzon'da yaşayıp Samsunsporlu olmanın zorluğunu çeken arkadaşımıza bu kadar yüklenmeye gerek yok anlatmak istediğini yanlış anlatmış sadece

Abim haklı belki abartmış olabilirim herkesin düşüncesi farklıdır elbette saygı duyarım...Ancak ben 4 yıldır buradayım ve kredi kartımdaki şanlı armamdan dolayı bile ayrı muamele görmüşsem,arabamın plakasını bile 55 yapamamışsam(çünkü taşlama ve lastik patlatma olayı mutlaka başıma gelecektir),her samsunlunun ve samsunsporlunun  arkasından sövülmesine çok defa şahit olmuşsam kusura bakmayın az bile yapıyorum .

SametYılmaz55

tslilerin ne kadar çirkef olduklarını,ne kadar beyinsiz olduklarını cümle alem gördü bu gece

Sioux

Bu akşam Trabzon'da yaşananaların yarısı Samsun'da olsaydı ne barbarlığımız kalırdı ne yamyamlığımız!
O statta emniyet tedbiri diye birşey yok mu?
Orada farklı kanunlar mı uygulanıyor?
Hakem sanki talimat almıştı, o maç yarım kalmayacak denmiş.
Bu arada maç başında TSlilerin yaptığı şey neydi öyle? Koreografi mi?  ??? ??? ??? ??? ???

ahmetsefa55

protestoymus.
bayılazaam valla biri akıl versin şunlara  :rulet:

Sioux

Samsunspor'umuzun Sivas ile oynadığı o son maçı TS stadının yanında dev ekran kurup izlettirmişler. Ön taraflarda Trabzon'da yaşayan Samsunlu hemşehrilerimiz varmış. Biz gol atınca onlar sevinmişler. Epey kalabalıkmış ve arka tarafı TSliler doldurmuşlar. Sivas'ın gollerinde sevinçten yıkmışlar ortalığı. Bana da Trabzonda görev yapan Ordulu bir arkadaşım anlattı. Biz sevmelerini beklemiyorum da klasik "Karadeniz" yalanlarını göstermeleri bakımından iyi olmuş.

Serkan

onlar bugün yaşadıklarından sonra bir 10 yıl daha kendilerine gelemezler...

twitter

sivas in avrupaya gitme sansi kalmadi.

ne oldu la basiniz goge erdi mi

emre

Sivas benim için bizim maçtan önce bir şey ifade etmiyordu, şimdi de etmiyor. Yalnız bize oynadıkları mücadeleyi hiç bir maçta göstermediler sanırım.

5trawberry

Iddiaya gore sadri şener semih in ailesine ve fenerbahçe camiasina ağır küfürler etmis ve  bunun sonrasinda semihle yumruklasmislar...