Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 08 March 2012, 19:09:08
Malatyaspor bölgesel amatör ligdende düşürülmüş.Ne desem bilemedim.Üzüldüm desem yalan olur.

Malatyaspor'un batırıp Yeni malatyaspor diye bi tane takım çıkardılar akıllılar.İşte oda batınca olur Öz malatyaspor ardında Yeni öz malatyaspor böyle gider  :) :)

twitter

ben de bugün yeşilyurt mcdonalds'ta cenk'e benzeyen birini gördüm diyordum cenk işlermiş öyleyse : )

çoluk çocuk vardı rahatsız etmedim

Ayberk

Saygıdeğer site ahalisi Cumartesi günü Okay Karacan tarafından düzenlenecek eğitime davetliyim. Jüri tarafından seçilirsem Münih'e gidiyorum. Dualarınız benimle olsun, önce kazasız belasız gitmem, sonra da hayırlı sonuçla dönmem için :) Bir de bugün vaktim olmadı, İstanbul tayfasından Okay Karacan'a verilmek üzere atkı alabileceğim birileri var mıdır?

CurvaSs

09 March 2012, 10:50:17 #28878 Son düzenlenme: 09 March 2012, 11:13:29 CurvaSs
tribündergi twitter hesabının gece art arda tweetlerinin toplu hali. son tweet çok güzel be abi!

AlıntıYasiniz ilerledikce kopacaksiniz bugunun tribünlerinden. Egreti duracak her sey. Baskalasacak, yabancilasakcaksiniz. Ama terketmeyecek sevda Stadlar degisecek, yonetimler karaktersizlesecek, logo degisecek, olmadi forma degisecek, ama siz ayni kadini sevmeye devam edeceksiniz. Taraftari oldugun takimdaki en yasli adam senden daha yasli olmayacak, hoca 2 kere gidip 3 kere gelmis olacak, sen degismeyeceksin, bir sen. Eve bes parasiz yürüyerek döneceksin bir mactan 15'inde yada 45'inde; buna kimse senden daha fazla anlam yuklemeyecek. Her nerde hangi ailede, hangi odada, hangi evde yasiyorsan; hayatinin bir döneminde senden baska kimse o takimi senin kadar sevmeyecek, net. Sen o tribünlere aslinda o takim sevmeye degil, seninle beraber ayni sekilde sevenler var mi diye kontrole gidiyorsun her hafta, itiraf et. Sen kaybetmeyi bile seviyorsun; cunku sen sana gore aslinda hep kaybediyorsun, takim kaybetmis cok mu? Onemsiz, net. 30 yildir maca gidiyorsun; gol olunca soluna donup bir avukatla, sagina donup bir pazarciyla kucaklasmanin zevkini hicbir yerde alamadin,net. Takim mac kaybedince dünyan kararir, bir tekel bayiine gidersin, en ucuzundan bir icki alip, hickirarak aglayip icersin odanda, yasin 20, net. Hic dusundun mu? Sordun mu kendine? Sen acaba dogru takimi mi tutuyorsun? Degistirsen millet ne der.. ah ne der... Manitanla kavga ediyorsun, tribune gidiyorsun. Takim kazansin esitlensin istiyorsun. Biliyorsun ki o gun maglubiyet gelir, cok net. Murphy! Mutlulugun tarifi futbolda tek, kimse sevmez 5-0'i. Mutluluk 0-2'dan dönen mac, 10 sira asagida acilan kafa gözdür. Cok net! Maclari arsivliyor, acip acip 10 yil oncesini gece yarilarinda izliyorsan; kombineni sat, sana futbol kalmadi, sana hayat yok, net. 20 yildir ayni atkiyla maca gidiyorsan, o atkiyi en yakin arkadasindan daha cok gözetip kolluyorsan sen iflah olmazsin, net. Nasil "O takimli oldugunu" hatirlamiyorsun ama nasil "Daha onurlu" oldugun konusunda hep panelistsin, hep arizasin, net. "Seviyorsan git konus" diyorsunuz, 30 yildir maca giden bir tanidiginiza sorun bakalim, 30 yildir konusuyor o, anlamis mi karsi taraf??? "Admin bana ulaş,cok acil! Futbol bitmiş mi merak ediyorum???" Herkese iyi geceler. Rahatsizlik verdiysek affola.

Son bir şey: Meskun mahalde ansizin tezahürat patlatatan cocuk, seni cok seviyoruz be kardesim!

Green Street Hooligans Last Scene

fındık

Sabah sabah bize bu yapılrımı sayın CurvaSs :ok :kanka:

cembaba

Sabah sabah bunu okuyunca sende beni üzdün net Erdalım :(

maviay55

FaTiH_HaN

Tribün romantizmi bi farklı oluyor, coşkuyla hüznü aynı anda yaşayabilmek tarif edilemez bir duygu, CurvaSs keşke akşam paylaşsaydın koparttın herkesi  :)

CurvaSs

Stelea

buonanotte

PFDK, Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde tribünde sergilenen kareografi için Galatasaray'a 15 bin TL ceza verdi. :deli:
Bu nasıl bir saçmalıktır.

emre

koreo organizatörü koreografiyi Fatih Terim ile birlikte sahadan izlemiş,maçtan önce tribüne geçmesi gerekmesine rağmen.

Serkan

Alıntı yapılan: führer - 09 March 2012, 12:42:02
PFDK, Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde tribünde sergilenen kareografi için Galatasaray'a 15 bin TL ceza verdi. :deli:
Bu nasıl bir saçmalıktır.

Ua temsilcisinin maçın başlamasına 18 dakika kala Tribüne çıkması gerekirken çıkmadığı; İstiklal marşı dahilinde saha içersinde olduğundan geldi ceza.

Desiqner

Alıntı yapılan: Serkan - 09 March 2012, 12:44:47
Ua temsilcisinin maçın başlamasına 18 dakika kala Tribüne çıkması gerekirken çıkmadığı; İstiklal marşı dahilinde saha içersinde olduğundan geldi ceza.

GSİAD öder :)

emre__ss