Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

supernatural_55

az önce atilla cebeciyi izledim Turhan hoca yukardan izlemiş maçı kamerayla çekmiş onları 81 veya 82.dakikada kulubeye telefonla değiştirin volkanı ve birini daha dedi anlayamadm orda.fakat kulubeden anlayamamışlar.anlayıp hakan akmanı çizgiye getrmşler 85te ama ondan sonra da olanlar oldu malesef.hayrlısı neyse o olsun belki tahtanın hayatmzdan çıkmasına vesile olur artk

özkan

erciyes ve ordunun forma bizimkinin aynısı yavv ::)

55Bafra55

Ordu'nun forması da bizim formaya benziyor.Ordu,Erciyes ve bizim ,üretici firma errea..

eLLis

Adana nın forması nasıl bişe ya hem umbro hem nike :) Dardanel in formalarıda güzel diadora güzel tasarım yapmış yinede ligin en güzel formaları bizde hatta süperligde bile yok.

celebi

bizim kalcinin frmaları manyak ya :o

Sadece Samsunspor

Alıntı15 Eylül'de başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Kırmızı Beyazlılara tahsis ettiği fuar içindeki otopark 15 Eylül'de faaliyete geçiyor. Otoparkta kulübün kendi elemanlarının çalışacağını söyleyen Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Yaz sezonunun kapanması aleyhimize oldu. Otoparkımız, 15 Eylül'den itibaren Samsunspor'a gelir kazandırmaya başlayacak" dedi.

Koskoca yaz geçti gurbetçiler falan hep burdaydı araba doluydu, şimdi ne kadar dolabilirki, neyse ben yine inanmadım bu habere, gidip oraya arabayı çekip benden para istenip bu para nereye gidiyor die sorduğumda Samsunspor'a gidecek cevabını almadan inanmıyorum

FaTiH_HaN

CurvaSudSamsunspor

Arkadaşlar bizimle ilgili değil ama içimizde tribüncü arkadaşlar vardır ingiltere de west ham ve Millwall taraftarı çatışmışlar 2.500 e yakın biletsiz millwall taraftarı west ham stadına girmiş bu iki takım kupa maçı için west ham da karşılaşıyorlar mış...

samsunsporulan

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 26 August 2009, 18:57:41
Arkadaşlar bizimle ilgili değil ama içimizde tribüncü arkadaşlar vardır ingiltere de west ham ve Millwall taraftarı çatışmışlar 2.500 e yakın biletsiz millwall taraftarı west ham stadına girmiş bu iki takım kupa maçı için west ham da karşılaşıyorlar mış...

Yaşasın holiganizm

Jnr.Serkan

futbol holiganlıktır zaten futbol adam bıçaklamaktır futbol adam kesmektir ;D ;D ;D

CurvaSudSamsunspor

bunlar arasındaki anlaşmazlık 80 li yıllarda başlamış ve film çekilmiştir ...bunla ilgili.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: cany - 26 August 2009, 19:15:56
çok güzel filmdi..."Green Street Hooligans" filmin adı, tavsiye ederim izlemenizi  ;)

%100 izlenmesi lazım bu filmin süper ..
Ayrıca bu olaya karışan taraftarları ömür boyu maçlardan men cezası alacakmış ...

mehmet yılmaz

Gözümüz aydın, saha kapatma cezası gelmemiş. Mersin maçı 19 Mayısta ve seyircili. Ancak 40.000 lira gibi fahiş bir ceza gelmiş -ki tüm maç hasılatı gitti demektir.

Volkan'a 1 maç ceza vermişler; Burhan belli değil.

eLLis

Sevindim ya topu topu 3 maç izleyebilecem zaten ceza alırız diye tırsıyodum :) Fedarasyonda abartmış 40 bin ne yaa diyarbakıra bakalım ne yapacaklar >:(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2009, 21:05:01
Sevindim ya topu topu 3 maç izleyebilecem zaten ceza alırız diye tırsıyodum :) Fedarasyonda abartmış 40 bin ne yaa diyarbakıra bakalım ne yapacaklar >:(

40.000lik ne oldu anlamadım, altı üstü hakeme küfrettik bide 3-4 koltuk attık, en fazla 15.000 olsun, bu trde her maçta olan şeyler küfretmek falan