Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

bahsettikçe kendilerini bişey sanıyorlar hiç gerek yok biz kendi işimize bakalım önce süper lige dönelim hesapları orda bir bir keseriz

AntZ

Kendi kendilerini yok ederler yakında, 100 milyonun üstünde borçları var, bizim halimize gülüyorlar akıllarınca ama bu şehir aklını başına toplayıp bir silkelendiğinde altından kalkar. O kadar borçla bir ayakları kayarsa vay hallerine.

Tabi ki sürekli bir haltmışlar gibi bahsetmek doğru değil, ama çok havalarda uçuyorlar, tehlikenin farkında değiller. Biz de geç farkettik ama Allah tan onlar kadar batakta değiliz.

AntZ

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2009, 01:05:35
Kaleci transferi gerçekleşmiş bırakın tsyi bi kenara.

Ben sana adını da vereyim istersen  ;)  ;D

Tamam Kaan cığım kızma zaten yarın toplu imza olacağı söyleniyor  ;)

Okan Karabulut ve bir kaleci daha olduğu söyleniyor ama onun kim olduğunu bilmiyorum.  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2009, 01:17:49
estafirullah abi ne kızması ayar oluyom adamlara yendiler bide  >:(

toplu imza olacak tam yüzümüz gülecek saha kapatma geliyo :-[

Takılıyorum kardeşim bende.  ;) Ama tahtamız açıldı, defansımız da toparlarsa 1-2 takviyeyle zaten bu ligin en iyi orta saha ve forvetine sahip oluyoruz, açıkçası saha kapatma bu sevinç içinde fazla üzmedi beni...

Hani yeni bir araba alırsın da evinin camını kırarlar da pek takmazsınya öyle birşey  ;D

**KaR6**

yaa o değilde bu yıldırım demirören ne kullanıyosa aynısından ben de istiyorum.. tabata ya 8 milyon euro verilir mi beee?

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 August 2009, 01:27:27
yaa o değilde bu yıldırım demirören ne kullanıyosa aynısından ben de istiyorum.. tabata ya 8 milyon euro verilir mi beee?

direkt tüp içiyormuş...

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 28 August 2009, 01:33:13
direkt tüp içiyormuş...

Çok gaza gelmesinden belli, ben de bu adama bu kadar gazı kim veriyor diyordum  ;D

gozgoz yýlmaz

Zaten şeklen de tüpe benziyor..

Ama boş tüp, depozitosuz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 August 2009, 01:35:43

Antep bi 10 sene düşmez bu para ile  :D

aynen öyle, preko ile johnson'ı fener'e kitleyip aldıkları parayla şimdiye kadar idare ettiler, bi 10 yılda bu parayla giderler ;D

Tufan

150km sınırı varsa Orduda olmaz 130km falan olması lazım Ordunun  :-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 August 2009, 01:45:05
150km sınırı varsa Orduda olmaz 130km falan olması lazım Ordunun  :-\

Bolaman'dan götürürler otobüsler :)  ;D

olmaz mı?

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2009, 01:46:17
Bolaman'dan götürürler otobüsler :)  ;D

olmaz mı?

olur abi bide bizim köyde(yalıköy) köfte yeriz tam olur  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 28 August 2009, 01:49:25
olur abi bide bizim köyde(yalıköy) köfte yeriz tam olur  ;D

ramazandan önce yedim, yalıköydekiler bolaman köprüden önceye taşınmışlar. uzun saçlıda çay içiririz iftar sonrası. federasyon yutar mı bilmem artık  ;D :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 August 2009, 01:52:33
uzunsaçlı da 2 çay 10 lira bilginize  :D :D

Zaten benim çayla pek aram yok, hiç gitmedim de oraya  :P

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 28 August 2009, 01:51:15
ramazandan önce yedim, yalıköydekiler bolaman köprüden önceye taşınmışlar. uzun saçlıda çay içiririz iftar sonrası. federasyon yutar mı bilmem artık  ;D :P

evet abi fatsanın çıkışına açtılar dükkan ama yalıköydeki devam köfteye lezzeti zaten ordaki kulübede.