Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

holigan5565

Arkadaşlar şimdi benim merak ettiğim şey şehzadeler denen kişiliksiz grup acaba şimdi nerede? hala trabzon samsun dostluğu hikayelerinimi anlatacaklar.birde trabzonspor taraftarının dediğine göre yok hastanede trabzonda yatan bir samsunsporlu varmış yok otobüslerimiz taşlanmış falan diyolar bu olayların aslı varmı yoksa kuru sıkımı sallıyo bunlar.bilgisi olan varmı

Serkan

yok kardeşim ne hastanesi ne otobüs taşlanması; sokak da adam yoktu geçeceğimiz güzergahta... keşke olaydı..

kamuri

onlar önce numunede yatan bizim bildiğimiz 3 tane kafası gözü yarılan ts lileri yazsınlar ;D

holigan5565

eyvallah sağolun hayalle yaşıyor i..........ler demekki

Ekrem

Bizi  o kadar beklettiler geç kaldık  şimdi videoları izliyorum da  makarayı kaçırmışız  ;D

Sercan

Arkadaşlarımın neredeyse yarısı teseli, malumunuz hepsi de Samsun'da yaşıyor. Ancak trabzonda yaşayan teseliler bile oradaki taraftarı onlar kadar abartmıyorlar. Bankasya'ya düşmeden önce gitmediğimden, söylenenlere göre dust2 gibi bir yer sanmıştım trabzon deplasmanını. :) Sürekli o deplasmanın hayalini kurarak 5 seneyi geçirdim bankasya'da. Sonunda nasip oldu, hiç deplasmana gitmeyen kardeşimi bile götürdüm. Bu kadar abartılan bir yer daha hayatımda görmemiştim. Stadları stad değil, taraftarları adam değil, adamların yüzlerine sövdük gık çıkaramadılar. Evet bütün delikanlılar trabzondan çıkıyormuş ama "klavye delikanlıları" bunu da farkettim...

Sen Şampiyon Olmasanda ...SADECE SAMSUNSPOR

Serkan

bana bir deplasman da yapmak istediklerini bir kağıda yaz deseler lan çok hayal olur der bu kadarını yazmazdım ama daha fazlasını yaptık;

sosaka

bize her yer ts sloganı çıkana kadar çoğu zaten çift takımlıydı
o slogandan sonra medyanında şişirmesiyle büyük takım imajına bürünmeye çalıştılar
ama sadece sanalda

kalptenþimþek

17 January 2012, 17:16:51 #26243 Son düzenlenme: 17 January 2012, 17:22:35 kalptenþimþek
futbol aşkı

CurvaSs

lig tv'nin ******* olduğunu biliyordum da, bu kadarını beklemiyordum. samsunspor'umuz gese maçında çoğunlukla deplasman tribününü gösterdiler maç öyküsünde, tese deplasmanımızın öyküsünde 1 kare görüntümüz bile yok. hayır adamlar gelmiş bile dememişler, yazıklar olsun size bu gücü verenlere, şu ligi sizin elinize emanet edenlere. lanet olsun endüstriyel futbola!

Jnr.Serkan

Adana Demir meşalelerden dolayı böyle bir ceza almış.Bizde buna benzer bir ceza alırız umarım

4- ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 10.01.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - ADANA DEMİRSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

özkan

Görebildiğinize anlatın,göremediğinize haber salın bunların ne kadar ....,ne kadar ..... ve ne kadar .... olduklarını.Ayrıca oranın bir mahalle bakkalı kadar tehlikesiz,ve sahipsiz olduğunuda..

Delikanlılar bağırıyodu çıkışta kaçanın diye..nerdesiniz la ? Adamsınız siz,bu kadar adamsıznız..Sokaklar bomboş..

Şunuda düşünebilirsiniz renkdaşlar,polis uzaklaştırmış güvenlik şeridine almamışlardır diye.Şöyle anlatayım size;bizim devlet hastanesinin oraları düşünün oralardan geçiyoruz esnaf halk sokaklarda,ses soluk yok.Nerde delikanlı travzanlılar ?

holigan5565

arkadaşlar ben şu deplase keyifleri çekip bilgisayara attım ama nasıl bilgisayardan siteye atabilirim yardımcı olabilecek varmı?

##kdc##

Alıntı yapılan: holigan5565 - 17 January 2012, 19:55:02
arkadaşlar ben şu deplase keyifleri çekip bilgisayara attım ama nasıl bilgisayardan siteye atabilirim yardımcı olabilecek varmı?

Youtube, dailymotion vb sitelere upload edip link paylaşabilirsin kardeşim.

holigan5565