Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 29 December 2011, 17:19:11
tellerdeki bünyamin arkada ki isa en son geleni çıkartamadım..

Faruk ya da Ertuğrul olabilir mi?

mehmet yılmaz

Ertuğrul Sağlam olabilir, resim kalitesi düşük ama saç rengi ve stili ona benziyor.

kaptan 55

fenerden aldığımız altay'lı faruk mu?

berusa55

Bu gol sevinci hangi macimizdan acaba hatirlayamadim?

kaptan 55

şampiyonluk maçımız,kartal maçı ama senesini hatırlamıyorum.

mehmet yılmaz

1992-93 sezonu büyük ihtimalle, zayıf ihtimalle 93-94...
İsa o sezon gelmişti bize...

AntZ

29 December 2011, 17:29:34 #25371 Son düzenlenme: 29 December 2011, 17:34:49 AntZ
Alıntı yapılan: kaptan 55 - 29 December 2011, 17:23:26
fenerden aldığımız altay'lı faruk mu?

Yüz yapısına bakılırsa sanırım Kasım o

Bahsettiğim Faruk'ta bu, evet Kocaeli'den gelmişti sanırım.

twitter

Tufan

29 December 2011, 18:00:25 #25373 Son düzenlenme: 29 December 2011, 18:05:27 Tufan
Çalık Yedaş kapı kapı dolaşıp 10 yıllık saatleri kalibrasyon testi adı altında söküp yenisini takıyor ve eğer saatiniz testi geçemezse yeni saati faturaya yansıtıyor. iyi güzel hoş ama bir nokta adamlar her söktükleri saat için faturaya yasal olarak 62lira test bedeli yansıtacaklarmış veya yeni saat almaya razı gelmemiz halinde 45 lira ödememiz gerekecekmiş bu 45 liranın 22si değiştirme bedeli 23lirası saatin bedeliymiş.
Samsun ve çevre illerde 100binlerce 10 yıllık sayaç olduğunu düşünürsek sözde kalibrasyon adı altında bariz soygun var!

5trawberry

Alıntı yapılan: Tufan - 29 December 2011, 18:00:25
Çalık Yedaş kapı kapı dolaşıp 10 yıllık saatleri kalibrasyon testi adı altında söküp yenisini takıyor ve eğer saatiniz testi geçemezse yeni saati faturaya yansıtıyor. iyi güzel hoş ama bir nokta adamlar her söktükleri saat için faturaya 22lira test bedeli yansıtacaklarmış ayrıca kalibrasyonu geçemezse yeni saatinde fiyatı 23-25lira arasındaymış.
Samsun ve çevre illerde 100binlerce 10 yıllık sayaç olduğunu düşünürsek sözde kalibrasyon adı altında bariz soygun var!

Aynı durum Saski için de geçerli..

25TL fazla fatura ödedim bugün! Durduk yere gelip saat değiştirmişlerdi.

Tufan

yanlış anlamışım edit yaptım 22 lira falan değilmiş 62 liraymış! veya razı gelip (bundan ne anlam çıkarırsanız artık) 45 liraya saati değiştiriyorlarmış.

brigand

Adam doğalgaz için evine gelir, menfez varmı diye bakar bir imza alır. Ertesi ay fatura da (test,denetim,vs) adı altında 60 lira civarında bir tutar görürsünüz. Bir ton teminat alırlar. Bakım bedelleri,yenileme bedelleri, yansıtmalar, kaçak kullanım bedelleri derken bu şirketler kendilerine kayda değer gelir kalemleri yarattılar. Ne diyeyim  :(

Tufan

ya olay o değil sayacı değiştiren elemanlar bunu böyle anlatmadı sayacınız kalibrasyona gidecek değiştirilmesi gerekirse yenisi faturaya yansıtılcak diyor tamamen üçkağıt var.
Samsun, Ordu, Çorum, Amasya, Sinop yaklaşık 3milyon insan yaşıyordur. Nereden baksan milyona yakın sayaç vardır, zaten asgari ücretle çalışıyor elemanları.
22 milyon lira gelir bunun 1 milyonu masraf olsa düz hesapla 21milyon TL cebine girecek YEDAŞ'ın sonra niye muhalif oluyorsun diyorlar!

samuray

birde elektrik faturalarını dikkatlice bakın tam dokuz kalem farklı kesintiler var 40 tl.lik fatura o kesintilerle 62 tl gibi rakamlara çıkıyor vatandaşı resmen kazıklıyorlar kkb sayaç okuma bi çoğu aklıma gelmiyor bu tuhaf kesintiler kaçak elektrik kullananların parasını vergisini ödeyen faturasını zamınında ödeyen aksatmayan vatandaşlardan alıyorlar şaka gibi ya böyle tuhaflıklar adaletsizlikler de ancak malesef bizde oluyor

brigand

Yaptıkları sözleşmelerde herhangi bir kısıt olduğunu sanmıyorum. Yada varsa da oldukça geniş bir skalaya oturtmuşlar.