Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Birde 2004 yılında hezimete uğradığımız maçta yağmurluydu sanırım..

erkutdem55

Ben yağmur altında ts'yi 1-0 dan 2-1 yendiğimiz maçı tanırım.eve gittiğimde yağmurdan donum bile  ıslanmıştı.90da atıp yenersek videoya çeker saklarım demiştim.90da atmıştık,yıllarca saklamıştım maçın özetini.

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2011, 00:55:54
2005-06 sezonu. 11 Şubat 2006.
Serdar Tatlı'nın içine verdiği ve 0-5 kaybettiğimiz maç.

O maçta naylon poşetten yağmurluk yapmıştık hiç unutmam :D şemsiyeleri görünce aklıma direk o maç geldi zaten. O ne biçim kar taneleriydi öyle ???

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 December 2011, 01:01:37
Birde 2004 yılında hezimete uğradığımız maçta yağmurluydu sanırım..

2004'teki maç 1-1 bitti, 2003'teki 3-0 üstünlüğümüzle.
Bu maç dediğim maç, kar yağışı maçın sonlarına doğru başlamıştı. Karla karışık yağmur vardı.

kamuri

böyle yağmurlu bi maçtada serkanın son dakikadaki kafa golüyle travzana koymuştuk şey yani travzanı yenmiştik benimde ilk o maç geldi aklıma ;D

Kadir ÇELEBİ

Abi Ben 94 yılıyla karıştırdım pardon  yaşım küçüktü o zamanlar :-[ maç rezil etmişti çok iyi biliyorum yanlış hatırlamıyorsam yağmurda rezil etmişti bizi

mehmet yılmaz

Kadir, o dediğin maç, 1995'ti. Tolunay'ın golüyle 1-0 yenilmiştik. Ne ıslanmıştık maratonda, kasım soğuğu da vardı üstelik...

erkutdem55

mehmet hoca sende ne biçim hafıza var,bişey anlamadım bu işten.12 kasım 1998 hangi maçı oynamıştık?bunu da bileceksin artık tarih verip soracağım.ben hangi tribündeydim? :)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 29 December 2011, 01:16:18
Kadir, o dediğin maç, 1995'ti. Tolunay'ın golüyle 1-0 yenilmiştik. Ne ıslanmıştık maratonda, kasım soğuğu da vardı üstelik...

Hayır abi ben Fener maçından söz ediyorum 8-1 tek golümüzü serkan atmıştı

kamuri

kadıkoyde hezimete uğradığımız maç anlaşıldı

mehmet yılmaz

Anlaşıldı tamam :)
Yağmur mu vardı o maçta yahu???

Erkut, 12 Kasım 1998 de Metin Türel teknik direktörümüzdü.
Kupa maçı olabilir mi Erzurum'la içeride??
Ya da dur, Karabük maçı olabilir, 2-1 kazanmıştık. Cenkle Oruma atmıştı sanırım.
Ben maratondaydım ama sen nerdeydin bilmiyorum o maçta :) Gündüz maçıydı.

mehmet yılmaz

Baktım şimdi benim dediğim Karabük maçı Ekimdeymiş.
Senin dediğin tarihte maç yokmuş ama 15 Kasım'da Samsun'da BJK'ye kaybetmişiz.
18'inde dediğim gibi Erzurum kupa maçı varmış içeride, yaklaşmışım hocam, 5 puan verir misiniz? :)

Doğru tarih ver birader, ayıp oluyor  :suslen: >:( ??? 8) :P

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupId=3597

Serkan

Ben maratonda bir Ksk macı hatırlıyorum ama çok küçüktüm babam çizi bisküvi almıştı yağmurdan hastalanip zatürre başlangıcı olmuştum ama Ksk ile süper lig macımı 2. Lig macımı hatırlatmadım

Musti

O beşiktaş maçında ben maratondaydım :D Hakem katletmişti maçı. Son dakikalarda bize penaltı vermişti. Serkan üstten auta tribünlere göndermişti.  :( diye hatırlıyorum. o maçta da çok yağmur yağıyordu.

erkutdem55

Pardon Mehmet Hoca tarihi salladım ama sen yine yaklaşmışsın.o maçta ben de maratondaydım :)