Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Dün akşamki stadyum programında   kayseri_spor -  fener_bahce maçını yorumlarken kuddusi müftüoğlunun maça damgasını vurduğundan bahsettiler  benim ilgimi penaltı pozisyonlarına yaptıkları yorum değil Hakan Ünsal'ın ' genel olarak kuddusi müftüoğlunun yönetimi beni rahatsız ediyor, futbolcularla olan diyaloğu, üslubu hoş değil' yorumu çok yerindeydi bu karaktersiz istanbul takımlarına karşı anadolu takımlarını eziyor sadece verdiği kararlarla değil oyun içindeki hareketleriylede bunu yapıyor inceden inceden oynamasını engelliyor anadolu takımlarının.

sadece55

Ama yine de Samsunsporumuza yaptıkları konuşulmadı tabi ki

özkan

Şansal Büyüka gibi spor programları fenomeninin her maraton programında istanbulluları ayırteder yorumlarına uyuz oluyorum.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Erdinc - 26 September 2011, 11:34:25
Ama yine de Samsunsporumuza yaptıkları konuşulmadı tabi ki

Evet hiç konuşulmadı ama ben onlara suç bulmuyorum bu şekilde yönetilen maçtan sonra teknik direktör, başkan ağzını açıp tek kelime etmedi hakkımızı yediler diye kayseri menajeri veryansın etmeseydi kayserinin hakkının yendiği de konuşulmazdı. Maçtan sonra Kazım başkanın güzel bir üslup ile hakkımızın yendiğini, hakemin oyunu etkilediğini ve maçın yönetimini beğenmediğini söylemesi lazımdı. Biz susarsak Allahın kulu bizi konuşmaz.

fındık

Hiç bir canlılık yok sitede bugün noldu herkese :-X

sosaka

resmi sitesinden google reklamları kaldırılmış sonunda

Desiqner

Burayada ekleyeyim diğer konuda kimse görmedi :)))

engin55

Bize Her Yer SAMSUN Degil , Çünkü Her Yer SAMSUN Kadar Güzel Değil.
♥ ♥ __55__ ♥ ♥

Ayberk

Alıntı yapılan: isa55 - 26 September 2011, 00:27:29
Arkadaşlar bir şey soracağım.
Gençler maçında 8 bin, Travzan maçında da 11 bin seyirci anons edildi. Halbuki bunun oldukça üzerinde seyirci vardı. Nasıl hesap yapıyorlar. Kapılar otomatik olduğu halde ona bakmayıp koçan mı sayıyorlar?

12-13 Yaşlarında çocuklar kaynıyordu etrafım, hepsi de anonsu duyunca "bizi saymıyo la" dediler. Sordum biletsiz mi girdiniz diye, "Hee güvenlik dayanamadı çenemize" dediler ;) :)

samuray

üç g yalakalığı yapılyor bunlar ya denizli olsun büyüka olsun bi satten fazla onları konuşurlar diğer tk.ları da 2 dk.yla geçiştiriler gerçi her kanal aynı kendi tv.mizin olmaması çok kötü bu konuda bi sayfa açtım kimse ilgilenmedi ne güzel olurdu bi samsunspor tv olsa

mimar55

Alıntı yapılan: özkan - 26 September 2011, 11:36:00
Şansal Büyüka gibi spor programları fenomeninin her maraton programında istanbulluları ayırteder yorumlarına uyuz oluyorum.

kesinlikle adam uyuzlaştı erman toroğlunuda o yüzden kovdular bence hiç olmadı ermana 2 küfür edince haftaya düzeliyordu al_sana

berusa55

-> Adı şike soruşturmasında geçmeyen Menemenspor Başkanı Hayrettin Tükenmez'in, "Aslında aklımdan geçti şike yapmak ama kontörüm olmadığı için arayamamıştım o topçuyu" şeklindeki açıklaması, soruşturmanın seyrini değiştirmedi...

:D :D :D

**KaR6**

maviay55

epçeli köylü

Menemenspor deyince aklıma geldi.Çakallıda geçen bir melemen yedik harikaydı.Birde kahvaltıda bal ve tereyağ vardı.Bunlar marketten aldıklarımız gibi değil tadları çok güzeldi. Ben hep menemen diye bilirdim.Orada melemen yazıyordu. Demekki doğrusu melemenmiş.