Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

12 July 2011, 10:19:48 #20070 Son düzenlenme: 12 July 2011, 14:19:57 red_white
birde şu bilgi işlem olarak çalışan fenerli kişiyi gönderseler....

Ollivanders

Samsun'da teröristlerle sıcak temas
Güncelleme : 12 Temmuz 2011 09:37

Samsun'un Ayvacık ilçesinde güvenlik güçleri ile 4 kişilik terörist gurup arasında çatışma çıktı. 1 terörist yaralı ele geçirilirken, 3 kişilik terörist grupla çatışma sürüyor.

Ayvacık İlçesi kırsalında 4 kişilik terörist grubunun olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Sabaha karşı Terice köyü yakında bulunan Terice akarsuyunun üst kısımlarında güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

Çatışmada Can Oğuzsoy isimli 1 terörist yaralı ele geçirilirken, 3 terörist ise kaçtı. Takip sonucu sıkıştırılan terörist grup ile güvenlik güçleri arasında çatışma sürüyor.

Hafif yaralı olan terörist ise İlçe Jandarma Komutanlığı'nda gözaltında tutuluyor.

isyan

Jnr.Serkan

Arkadaşlar Call Of Duty 2 full sürüm oyunu arıyorum bir türlü bulamadım.Yardımcı olabilecek varmı ?

twitter

YaSeF55

İsmi Mehmet Can Oğuzsoy (34) olduğu öğrenilen yaralı terörist, Ayvacık Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde teröristler ile sağlanan sıcak temasta bir terörist yaralı olarak ele geçirilirken, 3 teröristin yakalanması için operasyonlar yoğunlaştırıldı.

Bölgeye çok sayıda özel harekat polisleri ve komando birlikleri sevk edildi. Bölge kordon altına alınırken, terörist grubun yakalanması için arama-tarama faaliyetleri devam ediyor. Teröristlerin Samsun üzerinden Kastamonu'ya geçeceği, oradaki gurupla birleşeceği öğrenildi.

Yakalanan terörist Diyarbakır nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Mehmet Can Oğuzsoy. Sorgusu ilgili adli makamlarda gerçekleştirilecek.

Vali Aksoy yakalanan teröristin üzerinden çıkanlarla ilgili bilgi verdi: "1 kaleşnikof tüfek, 1 tabanca, 500 gram C4 patlayıcı, örgüte ait bazı dokümanlar ele geçti. El telsizi, telefon gibi malzemeler de var. Eylem hazırlığıyla ilgili şuan tespitimiz yok. İlk bilgilere göre bunlar 2003 yılında örgüte katılmış olma ihtimalleri var. İlgili birimlerimiz takip ediliyor. Geçiş noktası ilk bilgilerde Kastamonu'daki grupla buluşmak üzere buradan geçtikleri yönünde tespit var. Özellikle Tokat, Ordu ve Samsun istikametinden Kastamonu'ya gideceklerine dair ön tespitler var" diye konuştu. (İHA)

www.haberexen.com

Atakumlu

12 July 2011, 15:29:37 #20076 Son düzenlenme: 12 July 2011, 16:01:28 **KaR6**
tipini .... cocugu  :kafa:

veis

anasını bellerler şerefsizin.atmayın bunların resmini siteye zor tutuyor insan saymamak için itlere

Jnr.Serkan

isyan

twitter

mevlana görse sen gelme der  :-X

veis

Ahmeti

Neden bunları yaralı ele geçirirler anlamış değilim,alın ifadesini sıkın kafasına sonrada ölü ele geçirildi deyin

Birde devletin hastenesinde benim verdiğim vergilerle tedavi oluyorlar meclistede benim verdiğim vergi'den maaşını alıyorlar, hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun analarından emdikleri süt burunlarından gelsin o kadar yetimin ahı çıkar elbet bir gün.

Sizin gibi ne kadar ******* varsa topunun ...........................................

özkan

Nabcan biliyonmu,bunun gibileri ıslayıp ıslayıp yaş odunla dövecen tipine goydumun tipsizi.

Asıl enterasan olan,adamlar bir grup,devletin askerini kaçırabilyor devletin kara sınırları içerisinde.Silahlı kuvvetlerimizin hali içler acısı..

özkan

Şu sabiyi tanıyanınız var mı =))