Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 July 2011, 17:40:12
Burda devreye girmen gerekiyor yılmazselçuk  ;)

Çok Yakın tanımıyorum ama Aileden gelen bi Fblilik var kendisinde Hatta Futboldan hiç anlamamasına rağmen spor spikeri olduğunuda söyleyebilirim ama yinede Samsunumuzuu konuşması
güzel tabiki

Elimde Gelse Hallederdim bu zamana kadar  kalmazdı...

Ajan

Samsunda hafif artçı sarsıntılar mı oluyor yoksa bizim yan komşu bozuk deprem alarmı gibi ayda bir gelip deprem oldu hissettiniz mi diye soruyor zzzzz

berusa55

09 July 2011, 18:27:27 #20042 Son düzenlenme: 09 July 2011, 18:31:27 berusa55
Ajan güldüm harbiden kardeşim ya. Özellikle yaşlı teyzelerimizde çok vardır bu; "deprem oldu, olacak, bu hava deprem havası" gibi...  :D

Durum sakin

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp

Ajan

Abi sorma ya birde vakit falan dinlemiyor deprem oldu deprem oldu hissettiniz mi diye birden dalıyor eve bi destur.

berusa55

09 July 2011, 18:33:09 #20044 Son düzenlenme: 09 July 2011, 18:36:30 berusa55
Felaket tellallarıdır onlar; olmamış bir seyi olmuş ya da olacakmış gibi anlattırlar. Sabaha kadar dinle :D :D :D

Akyol

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 09 July 2011, 18:32:20
Abi sorma ya birde vakit falan dinlemiyor deprem oldu deprem oldu hissettiniz mi diye birden dalıyor eve bi destur.
Ajan desene teyzeye "deprem içimizde ölçecek alet yok" diye :D sen seversin felsefikleri  :ok

Ajan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 09 July 2011, 22:46:24
Ajan desene teyzeye "deprem içimizde ölçecek alet yok" diye :D sen seversin felsefikleri  :ok

Abi verdim şukunu senide çok tasavvufi görüyorum bu aralar :ok

germencisse

Geçen sezon kadromuzda bulunan Mustafa Gürel Kartalspora transfer olmuştur..

samuray

f.b bşk.nı aziz yıldırım ın gözaltına alınmasına pekte üzülmedim zira kendisini dev aynasında gören insanlara tepeden bakan gazetecileri azarlayan federasyonu etkilemeye çalışan bi tip en çokta sinirlendiğim nokta bi demecinde futbolun lokamotifi üç büyüklerdir şampiyonluğa bunlar oynarlar diğer kulüpleri hiç yokmuuş gibi sayarak şimdi tepeden değil kafesten bakarsın

Burak

Adamların üzerinde orjinal forma bile yok  :rulet:

Serkan

Fb'li olup Samsunspor forması giyip; Ts'liler ile resim çekilmek enteresan  (=

kuzey55

bu adam bu cesareti nasıl kendinde buluyor anlamak güç.nasıl bu adamı böyle müsade ediliyor anlamıyorum...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 10 July 2011, 22:30:02
bu adam bu cesareti nasıl kendinde buluyor anlamak güç.nasıl bu adamı böyle müsade ediliyor anlamıyorum...
vardır herkesin bir çıkarı muhakkak ki ses çıkarılmıyo  ;)

cembaba

sersa