Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Hakemler açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem kurulu, 2011-2012 futbol sezonunda görev yapacak üst klasman hakem ve yardımcı hakemleri açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda üst klasmanda 38 hakem, 81 de yardımcı hakemi görev alacak.

Üst klasman hakemleri ve bölgeleri şöyle:

Bülent Yıldırım, Mustafa İlker Coşkun, Özgüç Türkalp (Ankara), Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya), Aytekin Durmaz, İlker Meral (Balıkesir), Fethi Serkan Koçak (Çankırı), Taner Gizlenci (Denizli), Özgür Yankaya (Edirne), Ercan Hellaç (Erzincan), Mesut Çarık (Eskişehir), Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Mete Kalkavan, Serkan Çınar, Süleyman Abay, Tayfur Özkan, Volkan Bayarslan (İstanbul), Hakan Ceylan, Hakan Özkan, Hüseyin Sabancı, Kutluhan Bilgiç, Tolga Özkalfa (İzmir), Bünyamin Gezer (Kahramanmaraş), Deniz Çoban (Konya), Suat Arslanboğa, Zafer Demir (Malatya), Çağatay Şahan, Koray Gençerler, Murat Türker, Yunus Yıldırım (Manisa), Mürvet Sezer (Samsun), Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek (Trabzon), Halis Özkahya (Yalova).

sadece55

Serkan

samsunum

fikstür ne zaman çekilcek acaba ,bilen varmı

ugurozkan

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 14 July 2011, 00:27:55
fikstür ne zaman çekilcek acaba ,bilen varmı

geçen yıl 21 temmuzda çekildi diye hatırlıyorum

Serkan

Şimdiye çekilmiş olması lazımdı,o kadar geç çekilmiyordu diye hatırlıyorum..

fındık

Malum şike operasyonu tamamlanmadan çekmezler daha doğrusu savcının iddanamesini bekliyorlardır.

samsunspor.co.nr

14 July 2011, 10:28:19 #20107 Son düzenlenme: 14 July 2011, 10:35:52 samsunspor.co.nr
İddianamenin hazırlanması 2-3 ay sürer diye yorumlar var.

Federasyon her fırsatta bu iddianameyi bekleyeceğiz diyor şike ile ilgili karar vermek için.
Dolayısıyla federasyondan beklentim (açıklamalarına istinaden) ,şike operasyonu hiç olmamış gibi normal işlerini yapması.
Fikstürü de çekip ligi başlatacağını düşünüyorum. (eğer federasyon karar değiştirmezse).

Federasyonun iddianameyi beklemesine de hiç anlam veremiyorum,bu da benim fikrim.
Ertelenmesi en ideal karar bence. (lig arası kısa tutulur,2-3 hafta da hafta içi maç programı koyularak halledilebilir.)

İddianame hazırlanmadan şu ist. takımları ve tripzonla hemen oynasak da,ifadelerini bir de biz alsak mahkeme kararı öncesinde  :D

Sevgiler.

SAMSUNLU ORUMA 55

Samsunspor Kasko hayata geçti
------------------------------​--------
Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor ligde olduğu kadar, kasko ve trafik sigortasında da iddialı. Kırmızı-Beyazlılar Samsunspor Kasko ve Samsunspor Trafik Sigortası ürünleri sayesinde taraftarına yeni bir hizmet verecek.

Samsunsporlular, Samsunspor Kasko ve Samsunspor Trafik Sigortası ürünleri sayesinde, bundan böyle Anadolu Sigorta güvencesini, Samsunsporlu olmanın gururuyla bir arada yaşayabilecekler. Samsunspor taraftarlarına özel olarak hazırlanan Samsunspor Trafik ve Samsunspor Kasko ürünlerinin imza protokolü dün Anadolu Sigorta'nın Genel Merkezi'nde düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

İmzalanan protokole göre Anadolu Sigorta, Samsunspor taraftarlarına özel kasko ve trafik ürünü oluştururken, Samsunspor taraftarları da satın aldıkları bu poliçeler ile araçlarını güvence altına almanın yanı sıra kulüplerine de destek sağlayabilecekler. Kaynak:Arena Gazetesi

sadece55

Kaskolar sigortalar yenileniyor beyler :) samsunspor_x

sercan5592

SON DAKİKA... Diyarbakır'da 12 şehit. Silvan'daki çatışmada 12 asker şehit oldu. 6 asker yaralı.

isyan

Diyarbakir'daki catismada 13 Sehit vermi$iz  :( :'( :'( :'(

Dartagnan

Diyarbakırda çıkan çatışma sonucunda 12 askerimiz şehit olmuş,2si ağır yaralı olmak üzere 6 asker yaralanmış.

Mekanları cennet olsun.Söyleyecek kelime bulamıyor insan. :( :( :( :( :(  :'( :'( :'( :'(

kabacevizli55