Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seskat

Şu çocuk tribünü olayını biri bana açıklar mı lütfen, ben bu haftaki maca ailece gelcem, ancak ben maratonda izlemek istiyorum. şimdi kac yaşına kadar bilet alınmıyor. 6 yaşındaki oğluma bilet almam gerekiyor mu? Yada maratona cocukla girmek yasak mı? 12 yaşındaki kardeşime bilet gerekiyor mu? Bu ara maç gününe bilet kalır mı?

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: seskat - 28 April 2011, 12:48:39
Şu çocuk tribünü olayını biri bana açıklar mı lütfen, ben bu haftaki maca ailece gelcem, ancak ben maratonda izlemek istiyorum. şimdi kac yaşına kadar bilet alınmıyor. 6 yaşındaki oğluma bilet almam gerekiyor mu? Yada maratona cocukla girmek yasak mı? 12 yaşındaki kardeşime bilet gerekiyor mu? Bu ara maç gününe bilet kalır mı?

Maratonda izlemek istiyorsan çocuğunla ona bilet almak zorundasın.Ama kapalıda izlersen 12 yaşa kadar ücret alınmıyor diye biliyorum

seskat

yani ben şimdi kendime, 12 yaşınadaki kardeşime ve 6 yaşındaki oğluma bilet almam gerekiyor ? Eğer öyleyse gercekten sacma bir uygulama olmuş.

alperen

yani maratona yaş kaç olursa olsun biletle girilmesi gerekiyo..

yirmiuc

Alıntı yapılan: seskat - 28 April 2011, 13:07:52
yani ben şimdi kendime, 12 yaşınadaki kardeşime ve 6 yaşındaki oğluma bilet almam gerekiyor ? Eğer öyleyse gercekten sacma bir uygulama olmuş.

Herkes yanında 2 kişi getirsin Maratonda 10bin yerine 3bin bilet satılsın. Bu mu mantıklı olan?

kuzey55

6 yaşındaki çocuğa bilet aldırmaktır mantıksız olan.

seskat

Ben 6 yaşındaki çocuktan bilet parası isteyen zihniyetedir nefretim. 12 yaşındaki kardeşime alırım, ancak 90 dk boyunca omuzumda olan cocuğumdan bilet isteyen terbiyesizlere söylicek kelime bulamıyorum. Yazık walla. Madem cocuklardan bilet parası alınıyorsa, çocuk tribününden bilet parası almamak hangi akla mantığa hizmet?

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: seskat - 28 April 2011, 12:48:39

Kesin açıklama benden gelsin;
Maratona çocuk izleyici alınacak ancak normal bilet ile girebilecek.
Çocuk bileti alanlar çocukları ile birlikte Kapalı Çift e girecek

seskat

Açıklama icin teşekkürler DESPOTE55

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: seskat - 28 April 2011, 13:27:35
Açıklama icin teşekkürler DESPOTE55

rica ederim. buarada maç gününe bilet kalacağını hiç sanmıyorum çünkü biletler çıkar çıkmaz satış noktaları yeni bilet istedi çok hızlı satılıyor anlayacağın  :)

engin55

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 28 April 2011, 13:33:42
rica ederim. buarada maç gününe bilet kalacağını hiç sanmıyorum çünkü biletler çıkar çıkmaz satış noktaları yeni bilet istedi çok hızlı satılıyor anlayacağın  :)

Hocam sen klupte mi çalışıyorsun? Merakımdan sordum :)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: engin55 - 28 April 2011, 13:36:40
Hocam sen klupte mi çalışıyorsun? Merakımdan sordum :)

Muhasebecisinde çalışıyorum  ;)

samsunum

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150157913813309&set=a.502027238308.268085.206971698308&type=1&theater

Burası Her yer Değil Şahr-i SAMSUN Sloganımız eskişehir Taraftarları Tarafından Benimsenmiş ve trabzonspor karşılaşmasında Açtıkları Görüntü ... :o :o

34 SS 1965

şehr-i ask dıyede eskısehırlıler soylemıstır ortak bı olay burası heryer degıl/ şehr-i samsun

berusa55

Alıntı yapılan: Umut - 28 April 2011, 12:21:47
 Denge ve Haber gazetesine çıkmışım bugün.  ;D Umut'tan mutlusu yok.  :D

:D :D

Umut'tan mutlusu yok
[ 28.04.2011 ]

Samsunsporlu Ahmet Şahin ve Kenan Yelek'in hayranı olan Umut Çömez, Kırmızı-Beyazlıların dünkü idmanı izledi. Çalışma öncesinde Ahmet ve Kenan ile bir araya gelen genç taraftar Umut, tecrübeli oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77152