Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sioux

Alıntı yapılan: Serkan - 06 April 2011, 18:39:27
keşke deplasman tarafında kalsalardı çok güzel olaylar olurdu,

kesin saha kapatma alırdık, oraya en az 1.000 kişi dalardı.
bunlar ne zannediyorlar acaba kendilerini?
tam bir mallık.

Ahmeti

lig tv yeni kampanya başlatmış

Üye olanlara samsunspor forması hediye ediyorlar.

berusa55

Lig Tv de Samsunspor'umuzun süper lige çıkacağını öngörmeye başladı; hatta çoktan başladılar... Satışlarının artacağı kesin.

davidsavage

Ankarada yaşayan bi arkadaşım var gs'li kendisinin ultraslan forumuna üyeliği var bende arada bi girip bankasya bölümüne bakıyorum onun üyeliğiyle.bazende Samsunsporumuzun maçlarından fotolar koyuyorum siteye,en son karşıyaka maçından sonra maraton resimlerini koydum.Yapılan bi yorum hoşuma gittiği için paylaşmak istedim,başka taraftarların böyle güzel yazılar yazması gururlandırıyor insanı.
AlıntıHüseyin TÜFEKÇİ
Üye No  :    #3020
Yaş      :    30
Ülke     :    Türkiye
Şehir    :    Istanbul

Taraftar Samsunspor'un, Samsunspor taraftarın hakkını veriyor..
Helal olsun..
Yaklaşık 5 yıldır yatırım yapıyor Samsun.. Borçlarını temizleyip, iyi bir jenerasyon kurdular.. Kapalı tribünü yaptılar vs.. ve şimdi Hakederek Süper Lig'e geliyorlar..
Bu ligede Samsun gibi büyük camialar yakışır..

kumköylü ahmet

carsambasporun maci bugundu galiba sonucdan haberi olan varmi arakadaslar? 3.lige geldimi?

Ayberk

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 April 2011, 16:06:59
Salı sabahı NTV Spor'daki programdan bir bölüm;
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=05-04-2011%2009:47

Samsunspor, çıkınca kesinlikle bir Konyaspor bir Bucaspor gibi olmaz dedi, helal olsun >l<

isa55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 06 April 2011, 20:29:49
carsambasporun maci bugundu galiba sonucdan haberi olan varmi arakadaslar? 3.lige geldimi?

çarşambasporun maçı 10 nisan pazar günü. ayrıca takımımız 3. ligde diyebiliriz. beraberlik bile yetiyor.

cembaba

Beyler T.S.C PES 2011 Türkçe Çıkmış. İndirdim. Samsunspor takımı çok iyi. Agbetu ile Zenke yardırıyor. Tezahüratları manyak yapmışlar. Süper Lig'e Süper Lig'e Samsunspor falan var tavsiye ederim. Çok manyak sarıyor.

Ayberk

Bu iyi oldu işte :) Bir de ligler arasında takım transferi olayı da var bu oyunda, 6 hafta sonra bir statü değişikliği yaparız inşallah ;) :)

Kaya

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 April 2011, 22:18:31
Beyler T.S.C PES 2011 Türkçe Çıkmış. İndirdim. Samsunspor takımı çok iyi. Agbetu ile Zenke yardırıyor. Tezahüratları manyak yapmışlar. Süper Lig'e Süper Lig'e Samsunspor falan var tavsiye ederim. Çok manyak sarıyor.

Link cem link aylardır bekliyorum :D :D :D

zenke

06 April 2011, 23:59:13 #16000 Son düzenlenme: 07 April 2011, 00:20:27 öz_
...........

torrent linki bundan indirin bence çünkü 3 gb  :)

edit:linki sildim ;)

Kaya

Yama 3 gb mıymış vay beee ben linki aldım siteye sıkıntı olmasın diye silelim sevgili öz_

Teşekkür ediyorum...

zenke

rica ederim. içinde torrent linkiyle apaçi marşı çıkıyo ben koymadım ha aman diyeyim  :D

cembaba

Linkler var abi. bende premium üyelik var verebilirim istersen

Kaya

Cem sağolasın kardeşim bende türkçespiker den indirmeye başladım..Uyandırdığın içinde teşekkürler... >l< >l<