Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 March 2011, 19:13:14
maç nerde oynanıyor :)

usta, türkiye'de oynandığını biliyorum ama stadı çıkartamadım. :D

edit: tam da sivas diyecektim. : ) 18:15   :P

cembaba

Sivas 4 Eylül.. Susan bir stad daha.. Sivas'da da birşey yok. Milli maçlarda büyüklükleri pek kalmıyor İstanbul kulüplerinin... Sadece bir tek maçını verseler Samsun'a. Yıksak o stadı. Daha başka ile maç falan vermezler...

cany

Alıntı yapılan: CemBaba - 25 March 2011, 19:16:12
Sivas 4 Eylül.. Susan bir stad daha.. Sivas'da da birşey yok. Milli maçlarda büyüklükleri pek kalmıyor İstanbul kulüplerinin... Sadece bir tek maçını verseler Samsun'a. Yıksak o stadı. Daha başka ile maç falan vermezler...

bu sene çıkarsak verirler inşallah 1dk!!!

##kdc##

penaltııı ve goll  :gooolll
18:42  ;D

Serkan

hayda sağlam makarayı kaçırmışım :D

erkutdem55

ACİL YARDIM!!!!

oğlum az önce klavyemden neye bastıysa tüm site şu anda bit gibi görünüyor.Nasıl büyütcem bilen söylesin :)))))))
Bi de büyük puntoyla yazın gözüm bozulcak yoksa   :(

kuzey55

ABİ ALT TUŞUNA BASILI TUT MAUSE YUVARLAĞINI ÇEVİR :9

kuzeycity

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 25 March 2011, 20:50:56
ACİL YARDIM!!!!

oğlum az önce klavyemden neye bastıysa tüm site şu anda bit gibi görünüyor.Nasıl büyütcem bilen söylesin :)))))))
Bi de büyük puntoyla yazın gözüm bozulcak yoksa   :(

ctrl + mouse hareketleri :P

o değilde maçta 6 gol olunca benim paralar gitti  :(

erkutdem55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 25 March 2011, 20:51:34
abi alt tusuna basılı tut mause yuvarlağını çevir...

Tamam kardeşim düzelttim,çok teşekkür.Benim oğlan geçende de 2 tuşu kırdı.(8 aylık)

Yakında beni göremezseniz bilgisayarı kırmış demektir.Tekrar teşekkür.

ahmetsefa55

abi fotosunu koyda yiğitle karsılastıralım bakalım hangısı daha tatlı  :D

erkutdem55

Yeni fotosu yok kardeşim fotoğraf makinesini de bozdu galiba,geçende ağzına almış yiyodu makine bulanık çekiyo bütün fotoları  ;D ;D

babasamsunlu

LA NEYİN DÜZGÜN SENİN BOZUK ERKUT  :-X :-X :-X :o :o :o :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-*

Mert

Arkadaşlar internetten müzik ve film indirme sitesi arıyorum fakat hepsi demo versiyonu veriyolar.Yani activasyon kodu istiyorlar.Limewire,ares gibi programlar böyle değildi.Sizin bildiğiniz ücretsiz indirme programları var mı ?

CurvaSs

hitfilmindir.com diye bir site olması lazım. bedava indirebiliyorsun. adından da anlaşıldığı gibi, sadece film indirebiliyorsun. :D

Mert