Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

evet saldırın tezahüratından bende etkilenmiştin binlerce kişi hep birlikte söyleyince güzel oluyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 March 2011, 18:36:31
o değilde adam gibi bestemizin olmadığı aşikar. Deplasmana gidiyoruz. Neyi söyleyelim diyoruz. Kimse bilmediği için gıkı çıkmıyor milletin. 19 Mayıs'taki son maçta, "Saldırın Saldırın Saldırın Bu taraftar için saldırın" çok net duyuldu. Ayrıca takımı çok iyi ateşlemişti. İnsanları yormadan rahatça ezberlenebilecek beste yaptık mı bizim tribünün üstüne tribün tanımam ;)
ayberk tezaruhatlar baslıgına cok guzel bır beste yazmıstı.ancak bızım grupların bunu ezberleyıp trıbunde soyletmesı lazım.bu da ımkansız.(daha da gelıstırlebılır tabı kı)

Ayberk

Aslında daha önce de konuştuğumuz gibi bizlerin bile aklına besteler geliyor ama bunları ilgili makamlara ulaştıramıyoruz :D

Dartagnan

Ajan

Her maça gelen insan profili değiştiği için yeni bestelere kapalı bir tribünüz.

mehmet yılmaz

Özgün beste olması için bir tek grubun olması lazım...
Biz de bir sürü grup var, esas sıkıntı o.
Bakın özgün bestesi olmayan tribünlerin hepsinden dünya kadar grup vardır.

Ayberk

Alıntı yapılan: samsuni - 09 March 2011, 18:55:39
Özgün beste olması için bir tek grubun olması lazım...
Biz de bir sürü grup var, esas sıkıntı o.
Bakın özgün bestesi olmayan tribünlerin hepsinden dünya kadar grup vardır.

Ya da grupların ortak bir besteyi dillendirebilmesi gerekli... Kötülemek amaçlı söylemiyorum ama bütün tribün aynı şeyi bağırırken dahi gidip kendince farklılık yaratan 15-20 kişilik gruplar illa ki oluyor :(

Jnr.Serkan

Sevdim seni bir kere,Övünmekte Çok haklıyız,Kim bunlar kim bunlar gibi besteleri artık söylemek çok sıkıcı geliyor.Tüm türkiye bizi konuşuyor görselliğimize hayranlar.Ama beste konusunda Kocaman 0' ız...

Ayberk

Mesela Şirinler "Var mı senden öte?" dediler, güncel bir şarkıydı, bana göre sürdürülebilirdi, çoğunluğun bildiği veya öğrenebileceği tarzdandı çünkü şarkının orijinaliyle aynıydı. Kimse de söylememişti daha önce. Ama nedense devamı gelmedi. Aslında fena olmazdı bu veya bunun gibiler

maviay55

futbol şube sorumlumuz cahit kaya istifa ettiğini açıklamış..

nedendir?paylaşımı olan  :-\

davidsavage

09 March 2011, 19:13:43 #13855 Son düzenlenme: 09 March 2011, 19:17:57 davidsavage
Alıntı yapılan: CemBaba - 09 March 2011, 18:36:31
o değilde adam gibi bestemizin olmadığı aşikar. Deplasmana gidiyoruz. Neyi söyleyelim diyoruz. Kimse bilmediği için gıkı çıkmıyor milletin. 19 Mayıs'taki son maçta, "Saldırın Saldırın Saldırın Bu taraftar için saldırın" çok net duyuldu. Ayrıca takımı çok iyi ateşlemişti. İnsanları yormadan rahatça ezberlenebilecek beste yaptık mı bizim tribünün üstüne tribün tanımam ;)

Kartal maçıydı süperdi ya insanın söyleyesi geliyor; her seferinde daha bi gür sesle inançla bağırdık maratonda ama takımda yok ki o inancı karşılayabilcek bi durum maalesef :( :o

isyan

Valencia deplasmanda 1-0 önde, asisst Mehmet Topal'dan  >l< >l<

King Of The North

Bolu deplasmanında "sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam tek başına yalnız kalamam, senin kokunu özledim hep yollarını gözledim götür beni gittiğin yere" söylemiştik hoşuma gitti bayağıdır ama başka söyleyen var mı bilmiyorum.

Turuncu

Bu nesta bizim kemale ne kadar benziyor ya  :D :D :D

Gorkem

Alıntı yapılan: Turuncu - 09 March 2011, 23:17:10
Bu nesta bizim kemale ne kadar benziyor ya  :D :D :D
forma numaralarıda aynı 13 :)