Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kaptan 55

istanbulda olsaydım seni yalnız bırakmazdım..

**KaR6**

yaa bedava bilet düştü, yoksa gitmezdim de hem iyi maç olur, hem dun geceki sinirim daha geçmedi hem de sınavlar bitti stres atarım daa, iyi olur.. trabzona sövmekten buyuk stres atma yolu var mı ;D

Ollivanders

Altay maçına saklıyoruz kendimizi kardesim :) Sen git bağır:D

**KaR6**

maço

valla dünya gözümle bi gutiyi seyretmek isterdim bende açıkçası

kaptan 55

bide bizi düşün yılların stresi var üstümüzde sen yine şanslısın bu akşam giydirebildiğin kadar giydireceksin..

o değilde içerdeki ilk ts maçında bunca SAMSUNSPOR taraftarının birikmiş stresini bu i.. ts nasıl alacak,bilemiyorum...al bunu alamazmısın ts sen nasıl delikanlısın :D

**KaR6**

o nedeni saymayı unutmuşum kardeşim, haklısın :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 26 January 2011, 14:04:17
Altay maçına saklıyoruz kendimizi kardesim :) Sen git bağır:D

patlamaya hazır bombayım haftalardır sıkıntı üstüne sıkıtnı..İçimi boşaltmam için iyi bir fırsat :D :D

hakemin hiç şansı yok..doğru yalnış her düdüğünde mutlaka şpayına düşeni alacaktır..
Orhan aman diim hata yapma otobüse kadar söverim.. :D :D :D :D

Kalpar yedek kulübesinden beri dinlersin gün yüzü görmemiş küfürlerimi akıllı olun uleyyn :D :D :D

Ahmeti

düşerken bile bunlara koydukya onun acısı kalmıştır biryerlerinde .
Bunların ben taaaaaaaaa........................

samsunspor.co.nr

26 January 2011, 15:27:25 #10764 Son düzenlenme: 27 January 2011, 14:09:40 samsunspor.co.nr
ss.biz'e sevgilerimle..

Samsunspor

Not:Boyutu biraz düşürdüm,daha rahat açılır şimdi.

iyi seyirler.

KotuCocuk55

helal olsun yillardir calismalarini keyifle izliyorum.gerek site calismalarin gerek videolarin gercekten severek yapiosun bu isi.yillardir bildigim bir samsunsporlu olarak tebrik ediyorum bu emegi.

sadece55

Bizim seneye Trabzon maçından sonra stadımız 5 maç kapanır sanırsam...Vallahi ona bile değer açıkçası o i...lere sövmek!!!

SSBiz Gençlik

Alıntı yapılan: Erdinc - 26 January 2011, 16:13:04
Bizim seneye Trabzon maçından sonra stadımız 5 maç kapanır sanırsam...Vallahi ona bile değer açıkçası o i...lere sövmek!!!

Yasa geçerse küfür edene hapis cezası geliyor...

sadece55

O zaman Akan abiyi ağırlaştırılmış müebbetle içeri atarlar :)

Ollivanders